Snelle en prima levering. Goed verpakt met attentie erbij. Fijne sneakers van DL Sport.
Beste Marlies, Bedankt voor de fijne review en de prachtige 10. Nog heel veel plezier van de DL Sport sneakers, dat gaat vast lukken! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Online schoenen bestellen zou ik normaal gesproken nooit doen, ook niet in een lockdown. Maar na telefonisch overleg durfde ik het nu wel aan. De volgende dag de gewenste schoenen al in huis. Perfect!
Beste Conny, Wat fijn dat de ervaring zo goed verliep. We zien ook liever iedereen persoonlijk in de winkel, maar zijn maar wat blij met de mogelijkheid om via de telefoon en webshop te helpen. Bedankt voor de review! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Na telefonisch contact mijn bestelling gedaan. Goed advies gekregen en blij met mn aankoop
Beste Ingrid, Bedankt voor de mooie review. Fijn dat we konden adviseren op afstand, hopelijk tot ziens in winkel of webshop. Misschien dat we de verwachting nog eens kunnen overtreffen. Veel plezier in de tussentijd van uw laarzen. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Ik ben blij dat Zwartjes mijn favoriete merken verkoopt, met name perrti palmroth en Peter kaiser. Het aanbod van deze merken mag nog wat groter.
Beste Lucie, Wat fijn dat we aansluiting vinden met onze merkencollectie! We gaan kijken in de inkoop voor meer Peter Kaiser laarzen, die zijn ook erg tijdloos en mooi. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Goede ervaring, nette en duidelijke communicatie. De schoenen werden snel geleverd en ik ben er erg blij mee. Ga zo door!
Beste Saskia, Bedankt voor de mooie review en de prachtige 10 als eindoordeel. We gaan graag zo door, dus graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Online order geplaatst. Volgende dag gebeurd voor de maat van de bijpassende riem zodat deze op maat gemaakt kon worden. Erg fijne service. Daarnaast op aanvraag ook de juiste verzorging spullen bijgeleverd gekregen.
Beste Maarten, Bedankt voor de mooie woorden en de 10 zijn we zeker erg blij mee. Veel plezier van de aankopen en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Snel. Persoonlijk. Ondanks de maatregelen, kon ik mijn uitgekozen schoenen gemakkelijk ophalen in de Utrdchtsestraat. Ze zagen er nog mooier uit dan op de website en lopen heerlijk.
Bedankt Carolina, voor de review en de prachtige 10 als eindoordeel. Daar zijn we heel blij mee. En dat de schoenen dan nog mooier zijn dan op de site, dat is toch echt een kers op de taart. Veel plezier ervan, dat komt vast goed. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Na (prima) telefonisch te woord te staan geweest binnen no time het product binnen. Goed en mooi verpakt. Duidelijk zorg aan besteed. Een feest om het binnen te krijgen
Beste Piet, Bedankt voor de fijne review, dat horen we heel graag en de 10 maakt het helemaal mooi af. Paraboot verdwijnt inderdaad uit onze collectie. We hebben een nieuwsbrief, u kunt zich via de site daarop abonneren, onderaan de pagina staat een link. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Bij het betalen via de website kreeg ik een foutmelding. Ik ontving geen bevestiging van mijn bestelling terwijl het bedrag wel was afgeschreven. Een dag later ontving ik netjes een mail dat er problemen waren met de website maar dat de order goed is aangekomen. 3 dagen later ontving ik de bestelling heel verzorgd ingepakt.
Beste Luc, Ja, we zaten met de handen in het haar vorige week, met een error in de webshop. Daarom zijn we extra blij met uw positieve review en zelfs een 10, want dan hebben we het toch naar behoren weten op te lossen. Gelukkig is de site weer terug naar normaal, dus een eventuele volgende keer gaat het nóg soepeler verlopen. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Goede feedback op vragen, snelle en accurate levering, vlotte terugbetaling na retour en ruiling vlot en goed afgehandeld.
Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10 als eindoordeel. Fijn dat het met de ruiling en retour goed afgehandeld is, dat blijft ook altijd lastig, op afstand bestellen. Heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
1. Ik woon in Zwitserland en het sortiment voor deze maat hier is klein en vooral niet mijn smaak. Bij Zwartjes is het het tegendeel, groot sortiment voor konservatieve en toch wel dure smaak. 2. Het personeel kan zich goed inleven in de behoeften van de klant. 3. Afwikkeling van BTW refund zonder probleem. In de laatste 2 jaren heb ik daarom 6 paar schoenen en 1 paar handschoenen bij Zwartjes Gelderlandplein gekocht
Beste Feike, Dat horen we graag, bedankt voor de mooie review en de prachtige 10. We zijn natuurlijk vooral blij met u als vaste-klant, dat vertrouwen en de klik op onze collectie waarderen we zeer. We zijn gelukkig kleinschalig genoeg om ook dit soort 'bijzondere' klanten te helpen. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Eerst fijn telefonisch geholpen, daarna soepel besteld via de webshop. Schoenen werden vervolgens snel geleverd.
Beste Raymond, Dat klinkt als een goede ervaring. Bedankt voor de fijne recensie, hopelijk tot een volgende keer weer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
200% tevreden
Beste Inge, Met zo'n recensie zijn wij dan weer 200% tevreden! Bedankt voor de mooie woorden en prachtige 10. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Bedankt Jan, voor de mooie recensie. Hopelijk mogen we de verwachtingen in de toekomst nog eens overtreffen. Graag tot dan. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Nu 2x een bestelling geplaatst, waarvan 1 keer om maat groter gevraagd en alles werd prima en snel geregeld!
Bedankt voor de mooie recensie met prachtige 10! Wat fijn dat het al twee keer goed en snel geleverd is, hopelijk in de toekomst ook weer. Graag tot ziens en in de tussentijd veel plezier van de schoenen. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
telefonisch goed geholpen en daarom besteld, en snel bezorgd.
Beste Peter, Bedankt voor de prachtige 10 en fijne woorden. Mensen verwachten het vaak niet, dat je bij ons iemand aan de telefoon krijgt, met kennis van zaken en hart voor de zaak. We doen ons best om op afstand te helpen, voor zover dat mogelijk is. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Mooie schoenen.Ben er blij mee!
Beste Paul, Bedankt voor de prachtige 10 en de mooie recensie. Graag tot een volgende keer, gaan we weer ons best doen. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Heel mooie winkel en lief personeel. Droom om er ook te kunnen werken!
Beste Sanne, Wat een leuke reactie! Neem gerust via de mail contact op voor mogelijkheden bij ons, we hebben een klein, hecht team van schoenliefhebbers met soms ruimte voor uitbreiding. Bedankt voor de mooie recensie en prachtige 10. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Aangezien een dagje Amsterdam er op dit moment niet in zit, moest ik het risico nemen online te bestellen en te hopen dat ik de juiste maat te pakken had. Aangezien ik al een paar van deze Arche schoenen had (destijds ook bij Zwartjes aangeschaft), durfde ik het wel aan. En ook met dit paar schoenen ben ik erg tevreden. Het kost wat, maar ze gaan ook ongeveer een leven lang mee! Snelle levering!
Beste Alexandra, We vinden het ook jammer dat we nu geen mensen in de winkel kunnen ontvangen. Maar gelukkig kunnen we ook online persoonlijke service blijven verlenen. Bedankt voor de mooie recensie. Heel veel plezier van de mooie Arche aankoop en hopelijk tot een keer in Amsterdam! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Mijn tweede paar dat ik online bij Zwartjes. De bestellingen werden beide keren zeer snel verstuurd en bij het uitpakken bleken de schoenen al te zijn ingespoten. Super service!!!
Beste Serge, Welkom terug! Bedankt voor de mooie recensie, dat zien we graag. Dat inspuiten voor de eerste keer is wel zo fijn, een eerste stap om de schoenen langer mooi te houden. Hebben we allemaal baat bij. Graag tot een derde keer! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Als ik schoenen bestel via Zwartjes op internet wordt het snel geleverd. En de met de hand geschreven boodschap geeft je het gevoel dat je toch persoonlijk contact had.
Beste Corrie, Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10! We doen inderdaad ons best om dat persoonlijke contact te behouden, ondanks de soms fysieke afstand. Blijft mensenwerk! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Prima service, altijd op tijd, geen vergissingen En vooral mooie schoenen
Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10 als eindoordeel. We maken wel eens een fout, blijft mensenwerk, maar zullen dan altijd net even een stapje harder zetten om het echt goed op te lossen. Heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Vriendelijke medewerkers en uitstekende service.
Beste Dusan, Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10 als eindoordeel. Dat horen we graag en we doen ons best om dat zo te houden. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
voor het eerst iets per internet besteld,spannend. kwam eerder dan toegezegd. met persoonlijk geschreven briefje. leuk en herkenning van de service in de winkel, al kom ik maar 1 a 2 x per jaar vanuit de diepe provincie in de Utrechtsestraat.
Beste Johan, Gefeliciteerd met de eerste internet-aankoop. We zijn blij dat het zo goed ging en dat zelfs het gevoel van onze winkels online overkwam. Natuurlijk zien we u het liefst in de winkel, maar dit is een mooi alternatief. Tot ziens! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Online besteld, maar ondanks de afstand een behoorlijke mate van klantvriendelijkheid ervaren. Binnen 2 dagen bestelling ontvangen, in een fijne verpakking met mooie tas en een vriendelijke factuur met handgeschreven groeten. De kleine details maken alles af, ik blijf hier komen!
Beste Nazli, Bedankt voor de vleiende woorden en de prachtige 10. We doen inderdaad ons best om de afstand met persoonlijke service te overbruggen. De pumps met lage hak, daar kopen we al best veel van in, maar verwacht daar nog meer groei: dat wordt ook echt een speerpunt. Comfort met een hakje, daar zoeken veel dames naar. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.