Mijn eerste ervaring heb ik afgelopen week mogen ervaren. Na het openen van de schoenendoos een leuke attentie en een persoonlijke boodschap namens de winkelier. Hoe leuk!!!
Beste Hermine, Bedankt voor de lovende woorden en de prachtige 10! Dat vinden wij weer heel erg leuk om te horen, we gaan ons best doen om de verwachtingen te overtreffen. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Ondanks Sinterklaas een supersnelle levering Goed geholpen ook aan de telefoon is maten
Beste Reinout, Fijn dat het zo snel ging, we doen ons best, maar soms laat de bezorging iets op zich wachten in drukke tijden. Bedankt voor de mooie woorden, de prachtige 10, we zijn daar erg blij mee. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Beste Jasper, Bedankt voor de mooie woorden, we zijn blij dat het een goede ervaring was. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Ik woon in Den Haag en al sinds tientallen jaren bezoek ik Zwartjes op het Gelderlandplein. Soms gebruik ik de webshop. Altijd een positieve ervaring
Beste Jan, Fijn dat de ervaring zowel in de winkel als in de webshop zo positief is. Dat horen we natuurlijk heel graag, bedankt voor de feedback. De prachtige 10 kunnen we alleen maar proberen waar te maken in de toekomst. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Enkel online koop ervaring welke als zeer prettig is ervaren.
Beste Liesbeth, Bedankt voor de mooie woorden. We doen ons best om ook online de service hoog te houden. Blij dat het gelukt is en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Schoenen besteld welke werden geleverd door postnl. Ondanks aflever bevestiging geen schoenen. Zeer snel en vriendelijk geholpen door een medewerker van zwartjes schoenen zijn dezelfde dag alsnog geleverd.
Wat vervelend dat het niet helemaal soepel verliep bij het afleveren. Ondanks dat we de bezorging bij PostNL uit handen geven, zijn wij van begin tot eind verantwoordelijk voor een fijne ervaring en daar werken we ook hard aan. Blij dat het goed afliep en de ervaring uiteindelijk toch positief was. Hopelijk toch tot een volgende keer, bedankt voor de review. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Direct bij binnenkomst werd ik gelijk aangesproken en welkom geheten. Er werd uitgebreid verteld over type laarsje en schoen waarom de zool er zo specifiek uitziet en wat dat met mijn voet doet. Heel prettig.
Beste Mieke, Wat fijn om te horen dat precies de dingen waar we ons op willen onderscheiden zo duidelijk bij u overkwamen. Heel graag tot een volgende keer. Bedankt voor de mooie woorden en prachtige 10! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
perfecte levering en afhandeling
Beste Paul, Wat fijn om te horen dat het allemaal zo goed verliep. Bedankt voor de mooie review en prachtige 10! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Jaaaaaaren geleden mijn eerste aankoop in de winkel. Nu in Corona tijd online besteld.
Beste Anneke, Altijd fijn om trouwe klanten onder alle omstandigheden goed te kunnen helpen. Hopelijk tot snel weer een keer in de winkel, maar in de tussentijd helpen we ook graag op afstand! Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Online bestelling soepel en idem het ophalen in de winkel. Kortom Plezierig.
Beste Francine, Ja, dat is toch een mooie combinatie. Online vast verzekeren van de juiste aankoop en dan in de winkel ophalen. Fijn dat het zo goed verliep. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
vriendelijk en persoonlijk.
Beste André, Heel hartelijk bedankt voor de prachtige reactie. We zijn blij dat we zo goed hebben kunnen helpen. Graag tot een volgende keer, in de tussentijd veel plezier van de aankopen. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Zeer vriendelijk en prima kwaliteit
Beste Saba, Bedankt voor de mooie review en het prachtige eindcijfer. Daar zijn we erg blij mee, graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Zie omschrijving
Beste Yolanda, Bedankt nog voor de voldoende review, terwijl wij helaas het paar zooltjes niet konden leveren. We verkopen zelf ook niet graag "nee", maar soms gaat er net even iets tegelijk. Hopelijk heeft u ze nog gevonden. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Alles goed geregeld.
Bedankt voor de fijne review, goed geregeld en prettig, dat is toch fijn bij een webshop. Hopelijk heeft u nog veel plezier van de aankoop. Tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Nog nooit zo’n goede ervaring gehad met een webshop. Zeer efficiente website en zeer betrouwbaar.
Beste Marja, Bedankt voor deze lovende woorden. We gaan er zelfs van naast onze schoenen lopen! Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Alvorens ik online een bestelling had geplaatst, heb ik eerst gebeld met enkele vragen over de schoen die ik wilde bestellen. Ik ben op zeer vriendelijke en deskundige wijze te woord gestaan. De bestelling is vervolgens ook heel snel geleverd.
Beste Murat, Wat fijn dat we telefonisch goed konden helpen. Dat is vaak de eerste stap, zeker als Amsterdam te ver is om even langs te komen. Graag tot een volgende keer, bedankt voor de mooie recensie en prachtige 10. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Prachtige schoenen en uitstekende service!
Beste Jacobien, Bedankt voor de fijne recensie en de prachtige 10. Dat horen we graag en hopen u dan ook in de toekomst weer terug te zien. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Ik heb de laatste jaren mijn schoenen online bij Zwartjes gekocht en zonder uitzondering is de service zeer goed. Klantcontact is vriendelijk en correct. Ook bleek het mogelijk dat op mijn verzoek bepaalde schoenen die niet in mijn maat en kleur beschikbaar waren, te laten maken.
Beste Eric, Bedankt voor de uitgebreide en positieve recensie. De prachtige 10 zijn we erg blij mee. We zullen het verzoek voor nieuwe halfhoge Magnanni schoenen meenemen bij de inkoop, we hebben dit seizoen wel wat mooie chelseaboots en chukka's binnengekregen. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
goede prijs voor mijn Riemer handschoenen en zeer snelle levering
Beste Erik, Fijn dat ze bevallen, zeker een goede aankoop. Veel plezier nog van de handschoenen en hopelijk tot een volgende keer. Heel erg bedankt voor de mooie review en prachtige 10! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Een prachtig paar Arche laarsjes gekocht. Top kwaliteit
Bedankt, zeer tevreden klant! Dat horen we natuurlijk heel graag, met een 10 als eindoordeel zijn we helemaal blij. Veel plezier nog van de Arche laarsjes, dat komt vast goed. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Binnen één dag na bestelling schoenen ontvangen met alle bijbehorende papieren. Toch te klein dus moet nieuwe bestellen en dan struikel je over de wijze van verpakken. Ontvangen in schoenendoos die in sterk papier was verpakt maar verloren gaat met uitpakken. Nu op zoek naar passende doos om schoenen te retourneren.
Beste Pim, Ja, dat is inderdaad niet handig! We zitten een beetje tussen: compact en duurzaam verpakken en het gebruik van verzenddozen. Meestal kiezen we voor een verzenddoos, vanwege het gemak, zeker ook bij een retour. En met uw reactie in gedachten, zullen we dat nog vaker doen. Maar hoe minder "lucht" we verzenden, hoe beter. Zeker in deze drukke tijden bij de vervoerders. Overigens voor u te laat, maar we krijgen ook regelmatig retouren binnen in plastic boodschappentassen of willekeurig inpakpapier. Dat is allemaal geen probleem. Zolang de schoenendoos maar weer goed terugkomt, luistert het niet zo nauw. Hopelijk past de grotere maat goed en mag ik u veel draagplezier toewensen! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Duidelijke website en aanbod. Snelle levering. Heb als Belgische klant laten leveren bij Nederlandse relatie om bijna 10€ verzendingskost uit te sparen..
Beste Wim, Bedankt voor de mooie recensie en prachtige 10, daar zijn wij erg blij mee. Slim om zo net over de grens te laten leveren, handig als dat kan, scheelt net weer met verzenden. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Prachtige schoenen gekocht van MAGNANNI.
Beste Pieter, Bedankt voor de mooie recensie en de prachtige 10 als eindoordeel. Fijn dat de schoenen bevallen en dat ze er op tijd waren. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Goede webshop en snelle betrouwbare levering.
Beste Harald, Bedankt voor de fijne recensie en de prachtige 10 als eindoordeel. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld, een mailtje was voldoende om mijn fout te herstellen.
Beste Luc, Bedankt voor de mooie review. Gelukkig kwam het met de maat toch goed. Een voordeel van korte lijntjes. Veel plezier nog van uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.