Wat je van Zwartjes mag verwachten

Mischien voortaan de bezorgingskosten achterwegen laten. Jammer dat het "cadeau" de pen van Zwartjes nooit ontvangen.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Meest servicegerichte en klantvriendelijke schoenenzaak die ik ken!

Door de Corona pandemie uitsluitend on line gekocht. Zwartjes heeft een uitstekende webshop met mooie kwaliteit schoenen.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Goede schoenen en goede service

Van Bommel schoenen zijn natuurlijk al top en Zwartjes leverde deze snel.

Geweldig!

Echt geweldige schoenen! Ze zitten heerlijk en ik vind het knap dat jullie van de honderden zwarte leren gespschoenen die er bestaan zelf zo'n mooie variant hebben laten maken/gemaakt. De keuze om deze keer niet voor Crocket te gaan, was daarom makkelijk gemaakt. Ik vind jullie variant misschien nog wel mooier. Daarnaast een geweldige service via de mail. Zeer vriendelijk en snel, zeker in deze moeilijke tijd. Veel dank en hopelijk een volgende keer weer in de winkel!

Goede en snelle service!

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Goede ervaring snelle levering van mijn bestelling.

Geweldig assortiment

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Pantoffels Bestelt via de website. Ik had wat informatie nodig. Super goed geholpen . Mijn complimenten ! De UGG pantoffels zitten heerlijk

• Hoe ervaart u onze communicatie? N.v.t.

Snelle levering (ik ruilde ivm onjuiste maat), snel geld retour, direct kleinere maat besteld

Positief. Kwaliteits winkel, goede site

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Gemakkelijk, goed en snel.

Bestellen ging gemakkelijk via de website. Het pakket was goed verpakt met ook een persoonlijk bericht bij de pakbon. Levering was snel. Had twee paar besteld en 1 paar retour gestuurd. Retour sturen was alleen niet gratis.

• Mist u iets in ons aanbod? Nee

Top service en snel geleverd!

Helemaal goed.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Heel klantgericht , snelle en goede service ook mbt ruilen!

• Hoe ervaart u onze communicatie?

Supersnel geleverd! Netjes met handgeschreven notitie erbij. Top!

Bestelling werd binnen 24 uur geleverd. Keurig de bon én een persoonlijke notitie bijgevoegd. Super!

Prima. Echt Zwartjes.

Alles puik.

• Hoe ervaart u onze communicatie? N.v.t.
  • Mist u iets in ons aanbod? Neen.

Eerlijk gezegd vind ik het best “ eng” om schoenen via internet te bestellen. Maar bij het merk Arche heb ik altijd dezelfde maat. Ook nu weer ben ik heel blij. Na het bestellen waren de laarsjes er binnen een paar dagen.. Maar als het weer kan dan ga ik weer een dagje naar Amsterdam en kom naar jullie winkel.. samen met mijn zusje. Vriendelijke groet, C.E. Hendriks, wonend in Apeldoorn.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

prima, zakelijk en duidelijk!

• Hoe ervaart u onze communicatie?
  • Mist u iets in ons aanbod? neen

Perfecte servie bij het ophalen van mijn bestelling

Goede servie bij het afhalen in Amsterdam van mijn bestelling.

• Mist u iets in ons aanbod? nee

Bij aanschaf kleine accessoire goede service.

• Hoe ervaart u onze communicatie?

Prima maar ophalen bij de deur had wel wat aardiger gemogen.

• Mist u iets in ons aanbod? Niet direct

Conform afspraak geleverd en super blij met mijn schoenen!

Dit was precies wat ik zocht! Fijne mooie schoen aan de deur geleverd. Gaat eigenlijk beter en makkelijker dan offline.

Aandacht voor de klant

Prachtige merk schoenen, voldoende keus, prettig contact.

• Hoe ervaart u onze communicatie?

Heel goede en plezierige service

Omdat ik nu geen schoenen kan kopen in de winkel heb ik voor het eerst schoenen online gekocht. Eigenlijk durfde ik dat niet zonder advies te doen. Heb daarom de winkel gebeld en telefonisch bijzonder goed advies gekregen. De laarsjes besteld en snel ontvangen, keuze gemaakt en de andere retour gestuurd. In heel korte tijd bericht gekregen over de retourontvangst en afhandeling. Kortom het was een plezierige ervaring, het kopen van schoenen zonder bekijken en advies in de winkel. Neemt niet weg dat ik liever in de winkel koop.

• Mist u iets in ons aanbod? nee

Super ervaring

Bestelde Cheaney’s online was niet zeker van de maat, werden persoonlijk bezorgd door de webmaster, echt fantasties

• Hoe ervaart u onze communicatie?

Alles op tijd en zoals afgesproken

Gelderlandplein 219

1082 LX Amsterdam

206442058

Over Zwartjes van 1883

Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.