Netjes en met stijl ingepakt

Ik vind het prachtig zoals de schoenen ingepakt zijn. Met zo’n dun papiertje ertussen en een kaartje erbij. Bedankt.

helemaal top

Ik kom graag in de winkel, maar door de corona is dat helaas niet mogelijk. daarom via de sight schoenen besteld en dat ging heel goed. snelle levering en ze pasten ook nog. Al met al een heel goede ervaring.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Mijn ervaring met Zwartjes is naar alle tevredenheid.

Prima ervaring, de afwikkeling van de on-line bestelling is perfect geregeld.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Ik moest een keer vanwege de maat ruilen, geen probleem. Keurig teruggebeld als reactie op mijn e-mail. Daarbij heb ik we het voordeel dat ik in de buurt woon. Natuurlijk is het fijner om in de winkel rond te kunnen lopen en te passen, maar ja dat kan nu even niet. Het op de website al een eerste keuze kunnen maken, is sowieso ook zonder Corona handig. Zodat je event. kunt reserveren. ⭐️⭐️⭐️⭐️

• Mist u iets in ons aanbod? Nee

Snelle levering Service geweldig schoenen al ingespoten. En met persoonlijk bericht. Super tevreden.

Goede en snelle service

Goede en snelle service! Mooie merken! Erg blij met mijn nieuwe laarsjes!

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Goede ervaring. Reageert snel. Verzending was snel. Uiterst vriendelijk en meedenkend.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Mooi verpakt, en leuke schiftelijke groet

Zeer klantgericht

Bij de online bestelling zit een handgeschreven kaartje met ‘veel plezier met uw schoenen’ Daar word je toch blij van!

• Hoe ervaart u onze communicatie?

Snelle levering. Zeer aardige dame van de webshop (Rosa?) aan de lijn die goed meedenkt en servicegericht is.

Denken goed mee

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Excellent service, very fast international delivery.

Shoes corresponding exactly to my expectations. Very good description of the item on the website. Efficient postal delivery.

Goede service!

Snelle levering.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Positief; goed product en snelle levering!

Goed product met een snelle levering. Prachtige schoenen aangepast. Schoenen vallen ietwat groot uit, uitoverige productomschrijving had in deze wellicht wat geholpen.

• Hoe ervaart u onze communicatie?
  • Mist u iets in ons aanbod? wellicht toelichting over hoe groot schoenen uitvallen, zit nu ietsje (te) ruim, een toelichting had kunnen helpen.

Goed geholpen en snel geleverd

Ik heb nog telefonisch contact gehad met de firma omdat ik verkeerde maat had opgegeven dit hebben ze meteen rechtgezet en de goede maat geleverd.

meer dan prima

Ik had twee paar pantoffels besteld en de volgende dag nog even gebeld om de maten te controleren. De maten zijn gecorrigeerd, waardoor een paar niet leverbaar was. Een paar in goede orde ontvangen en van het andere keurig het bedrag teruggestort gekregen. Prima en vriendelijke contact.

Wederom top!

Alle verwachting kwamen uit. Snelle levering en zelfs schoenen al ingespoten met water en vuil afstotende spray. Waar krijg je nog zo een service.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Besteld via de site en opgehaald bij de winkel. Super snel en keurig

• Mist u iets in ons aanbod? Nee

Snelle verzending, goede service.

Leuke aanbieding. Extra veters meegeleverd. Schoenen reeds behandeld. Dus zeer goede service.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Snelle afhandeling en bezorging, ondanks de drukte van de feestdagen en door lockdown COVID-19. Al behandelde schoenen met een handgeschreven berichtje. Super

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Prima verzorgd , heel snel in huis en alles vriendelijk opgesteld in de informatie.

Een hele goede ervaring bij de aankoop bij Zwartjes in Amsterdam. Snelle afhandeling en bezorging uitstekend.

Verzendkosten te hoog

Ik heb altijd hetzelfde merk schoenen en daarin dezelfde maat. Het gaat nooit mis met mijn aankoop. Helaas zat de rechterlaars veel te strak dus moest mijn bestelling retour. Ik heb voor het retourneren verzendkosten betaald. Ik koop niet meer via de firma Zwartjes! Omdat ik via andere aanbieders hetzelfde merk kan aanschaffen zonder kosten te hoeven maken.

geen commentaar! Winkel is dicht

zoals ik al zei, door loc down is de winkel gesloten!

• Hoe ervaart u onze service? N.v.t.
  • Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

De schoenen zijn binnen 4 dagen geleverd.

Gelderlandplein 219

1082 LX Amsterdam

206442058

Over Zwartjes van 1883

Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.