U had van het Archemodel dat ik zocht slechts nog één maat (40), en dat is al 40 jaar mijn Archemaat. Fijn dat Arche bij u te koop is.
Bedankt, Joke, voor de aanbeveling! De afgelopen jaren hebben we de Arche collectie uitgebreid. Wat fijn dat u bent geslaagd. Bent u ook enthousiast over de nieuwe modellen? Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Zeer tevreden klant, ben blij met mijn schoenen. Alles is correct verlopen.
Bedankt, Corinne, voor de de aanbeveling en de 10. Hopelijk tot gauw! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Bedankt, Arthur, voor de hoge waardering! Daar doen we 't voor. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Duidelijke communicatie en verwachtingen waargemaakt
Heel veel dank voor de 10! Verwachtingen waarmaken of overtreffen, dat is ons streven. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Ik had de bestelde laarsjes de volgende dag al in huis, helaas kon ik door mijn hoge wreef er niet inkomen. Na het terugsturen kreeg ik bericht dat ze aangekomen waren en binnen een paar dagen was het geld terug gestort. Als Arche gedessineerde laarsjes krijgt met een ritssluiting bestel ik weer bij Zwartjes.
Veel dank, Myrna, voor de prachtige recensie! Wat jammer dat de leest van de laarsjes geen goede match was met uw voeten. Wanneer u een andere laars vindt op onze website, bel of mail ons gerust met vragen over model en pasvorm. We zijn u graag tot dienst. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Vlekkeloze bestelling en levering. Achteraf jammer dat ik niet direct de verzorging van mijn nieuwe laarsjes heb geregeld. Wellicht een link naar "deze laarsjes moeten zus en zo met dit of dat worden behandeld om optimaal plezier van ze te hebben". Had ik zelf kunnen bedenken natuurlijk...
Dank voor de aanbeveling en het hoge cijfer! Op onze website vindt u ook tips en teksten over maakwijzen, materialen en het onderhoud. Maar inderdaad niet altijd via een link bij iedere schoen. Binnenkort lanceren we een vernieuwde website om u nog beter van dienst te zijn. We horen graag wat ervan vindt! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Gola's gekocht, bericht van levering bleef uit: bleek dat post.nl geen verzendbevestiging had gestuurd. Zwartjes reagereerde direct op mijn mail en de verzending had inderdaad al plaatsgevonden. Schoenen waren al voor het eerste gebruik geïmpregneerd, dat is service. Prima winkel dus en dito webshop.
Dank, Jan Jaap, voor de aanbeveling en de mooie recensie. Zijn we echt heel blij mee. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
ter zake kundig advies, vriendelijk, prompte levering.
Heel veel dank, Peter, voor de lovende woorden. Zeer motiverend. Dankjewel! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Prachtige schoenen, on line aangeschaft, geruild in de winkel voor betere maat. Prachtige winkel, zeer aardige medewerkerster.
Onze dank, Dik, voor de prachtige recensie. Wat goed dat de ervaring in de winkel net zo goed was als die met onze webshop. Zijn we heel blij mee. Tot gauw! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Digitaal schoenen kopen is niet helemaal handig, vandaar dat het ook wel eens fout gaat. Bij Zwartjes denken ze mee, reageren ze zeer vriendelijk en komst alles uiteindelijk goed!
We zijn heel blij, Loes, met de mooie recensie. Dankjewel! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Bedankt, Teuni, voor de 10! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Mooue laars gekocht, duur, maar echt kwaliteit. Ook mooi binnenwerk van leer. Zat als gegoten. Ik verwacht met goed onderhoud van de laarzen jarenlang plezier van ze te hebben.
Dank, Rinske, voor de goede beoordeling. Daar maak je ons heel blij mee. Voor dit jaar hadden we meer laarzen ingekocht. Fijn dat je bent geslaagd! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Zie bovenstaande
Heel veel dank voor de 10 en de aanbeveling! We werken continu aan onze website. Binnenkort weer een aantal vernieuwingen om u nog beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Snel bezorgd, vriendelijke service, netjes
Heel veel dank, Bas, voor de aanbeveling en de 10! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Goede opvolgibg en snel geleverd
Dankjewel, Chantal, voor de goede beoordeling! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Mooie collectie, kwalitatief goede, modieuze schoenen. Zwartjes verkoopt merken die bijvoorbeeld niet bij Schutz/Van den Assem verkocht worden. Veel keuze. Prijzen soms wat buitensporig. Snelle levering.
Dank u wel, mevrouw Ballering, voor de aanbeveling en de mooie recensie. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Snelle levering, fijn verpakt, persoonlijk briefje in de verpakking! Prijs / kwaliteit verhouding: prima Duidelijke informatie op de website
Bedankt, Maurice, voor de aanbeveling en het hoge cijfer! Tot ziens in de webshop. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Goede en snelle levering
Dankjewel, Janine, voor de hoge waardering. Zijn we heel blij mee! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
De online service is persoonlijk en zeer adequaat.
Onze dank, Willem, voor de aanbeveling en de 10. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
heel erg goed.
Dank, Karel, voor de aanbeveling en het hoge cijfer! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Blij met mijn aankoop en snel bezorgd.
We zijn heel blij met je positieve recensie, Jeanny! Dank en tot gauw op onze website. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Snelle levering van prima kwaliteitsschoenen !
Bedankt, Marijke, voor de hoge punten! Zijn we heel blij mee. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Vlotte levering van een top schoen.
Veel dank, Tonny, voor de aanbeveling en de mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Perfect!
Heel veel dank voor de positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Na bestelling en betaling van een paar schoenen online, kreeg ik een paar dagen later een bedrag terug gestort aangezien de schoenen een paar dagen later in de uitverkoop zouden gaan...
Bedankt, Ton, voor de mooie recensie! Onze klanten kiezen ons niet zozeer vanwege de prijs, maar om kwaliteit, service, keuze en zekerheid. Net als in uw geval waarschijnlijk. Maar prijs is natuurlijk niet onbelangrijk. Daarnaast is het vertrouwen onze klanten ons alles waard. Onze dank daarvoor! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.