Ik heb mijn xsensible sandalen bij jullie besteld. De levering was erg snel. Blij mee. En de sandalen lopen heerlijk!
Fijn om te horen, heel veel comfortabele en zomerse loopkilometers toegewenst! Bedankt voor uw mooie recensie en prachtige eindcijfer, graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
sinds vele jaren ben ik klant bij zwartjes en de service is altijd goed tot zeer goed ,ik blijf ,hoop ik, nog jaren klant
Dank u voor de mooie woorden! Ik hoop ook dat u nog vele jaren bij ons zult komen, daar doen we ons best voor. We nemen nu vanwege corona tijdelijk de verzendkosten vanaf 50 euro voor onze rekening, maar dat zal op de heel lange termijn voor ons helaas niet haalbaar zijn. We zullen wel kritisch blijven kijken naar het "vanaf bedrag" en de bijdrage die we aan de klant doorrekenen. Heel graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Goede service, schoenen zonder problemen aangekomen!
Bedankt voor uw mooie eindcijfer. Een dikke prima, daar doen we het voor! Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Goed gedaan
Bedankt voor uw recensie, hopelijk blijven we het voor u goed doen. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Ruim aanbod, uitstekend advies, prettige sfeer. De winkels aan de Utrechtsestraat en het Gelderlandplein zijn ruim opgezet en smaakvol ingericht. De deskundigheid van de medewerkers is hoog en de omgang prettig. Ook voor kleinere maten kan ik uit de voeten. Het is prettig dat het verzolen van schoenen een service is die via Zwartjes van 1883 kan worden geleverd. Het aanbod van schoenen is beredeneerd vanuit het oogpunt de hoogste kwaliteit te kunnen bieden en dat onderscheidt een goede schoenenzaak van een onderneming die vooral gericht is op het draaien van omzet. De aanschaf van een paar Crockett & Jones is weliswaar duurder dan een paar Van Liers, maar de kwaliteit zal uiteindelijk resulteren in een langere levensduur (mits goed onderhouden). Dat dan ook nog een mooier paar schoenen aan je voeten prijkt, is mooi meegenomen natuurlijk.
Bedankt voor uw prachtige recensie en eindcijfer. Ik heb hem uitgeprint en opgehangen! We zijn heel erg blij met u als klant en hopen u nog lang te mogen verblijden met service en mooie schoenen. Het merkaanbod passen we non-stop aan, zodat dat past bij onze eisen en de wensen van onze klanten. Dus wie weet. Heel graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Mijn bestelling is prima uitgevoerd, geen enkele klacht dienaangaande.
Bedankt voor uw mooie review, daar zijn we blij mee. Ik begrijp heel goed dat u liefst de schoenen in de winkel komt halen, daar zijn we zelf ook het liefst. We kunnen dan echt onze expertise gebruiken en passen is zo belangrijk. We zien u dan ook heel graag, maar natuurlijk blijft u meer dan welkom in de webshop! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Even bellen en je wordt vriendelijk te woord gestaan.
Bedankt voor de fijne recensie. Het zou zo vanzelf moeten spreken, maar inderdaad krijgt u bij ons mensen aan de telefoon die weten waar ze het over hebben. Of bij twijfel het even uitzoeken. Kom je tegenwoordig nog zo weinig tegen, dat het opvalt! Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
verbazingwekkend snelle levering van de schoenen, keurige verpakking, aardige woorden
U ook bedankt voor de aardige woorden, en het prachtige cijfer, we gaan ervan blozen! Veel plezier nog van uw schoenen en wie weet tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Bedankt voor uw fijne recensie, kort maar krachtig! Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
MIjn bestelde artikelen werden snel geleverd
Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer en de mooie recensie. We doen ons best om alles snel te versturen. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Goede service en ook de bijgeleverde reouropties ( geen gebruik van hoeven maken) waren erg netjes
Bedankt voor uw mooie woorden en prachtige eindcijfer. Fijn dat de retouropties niet nodig waren, veel plezier van uw aankoop en heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
correct ontvangen en afgehandeld
Fijn dat het zo goed verlopen is en natuurlijk erg bedankt voor uw prachtige eindoordeel! Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Prima service en snelle levering.
Levering zoals het hoort en onderscheidend assortiment.
Bedankt voor uw prachtige eindcijfer en waardering voor ons unieke assortiment. Dat horen we natuurlijk heel graag. We hopen u snel weer in webshop of winkel te zien. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Goede service en snele levering!!
Bedankt voor uw mooie recensie en prachtige eindcijfer. Daar zijn we heel blij mee. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Zie hierboven
Bedankt voor uw duidelijke woorden en prachtige cijfer! Heel graag tot ziens, in de webshop of winkel. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Prima volgens verwachting
Bedankt voor uw fijne recensie van de website. Blij om te horen dat het volgens verwachting liep en de kwaliteit u aanspreekt! Graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Schoenen kopen online is niet makkelijk maar gelukkig heb ik een goed passend Arche model dat ik nu in verschillende kleuren gekocht heb bij Zwartjes. Ik moet de schoenen dus nooit terug sturen en zo steun ik mijn vaste schoenhandel een klein beetje tijdens de coronacrisis. Ik krijg er service en persoonlijke aandacht voor terug.
Bedankt voor uw mooie recensie en prachtige cijfer. We zijn heel erg dankbaar voor uw steun, zo komen we samen het beste door deze lastige tijden. Hopelijk komt u snel weer met plezier naar de winkel, maar in de tussentijd heeft u een mooie optie gevonden door een bekend model na te bestellen. Dat past altijd! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
ik ben zeer tevreden over de gebruiksvriendelijke bestelsite en de snelle levering. Ook ben ik heel blij met mijn Arche schoenen; ze zitten als gegoten! Wat mij wel tegenvalt is dat ik aan het eind van de dag zwarte voeten heb: ze geven af!
Bedankt voor uw mooie recensie, dat horen we heel graag. Het afgeven van de schoenen kan soms gebeuren, afhankelijk van bijvoorbeeld de zuurgraad van uw transpiratie. Het wordt vanzelf minder, maar natuurlijk wilt u liever niet met zwarte voeten lopen in de tussentijd. We hebben een speciaal middel hiervoor, https://www.zwartjes.nl/accessoires/onderhoud/zwartjes-van-1883-colour-stop_diversen_14047.html - als u in de gelegenheid bent om eens langs de winkel te komen sprayen we uw schoenen er graag mee in. We hebben ook gehoord dat haarlak het afgeven kan verminderen. Misschien ook nog het proberen waard. Succes! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Ik zocht naar de juiste schoensmeer voor mijn rode laarzen. Via de website heb ik een goede keus kunnen maken! Het werd snel geleverd en zonder verzendkosten. Top!
Wat fijn dat u bij ons geslaagd bent, inderdaad zijn de meer bijzondere kleurtjes van goede schoensmeer lastig te vinden vaak. Bedankt voor de mooie recensie en het prachtige eindcijfer. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Mvg
Heel erg bedankt voor uw prachtige cijfer en fijne recensie! We zien u graag nog eens terug in de webshop of in een winkel. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Ik heb voor het eerst bij jullie sandalen besteld. Ze waren te smal. Ik had een specifiekere kleur verwacht. Toch goed en snel afgehandeld
Wat fijn dat u, ondanks de tegenvallende aankoop, zo positief oordeelt over onze webshop. Online kopen is toch altijd lastig, met net iets andere kleuren soms op het scherm en een pasvorm die toch anders valt. We hebben redelijk wat breedtematen en sommige merken zullen bij een smalle voet beter passen dan andere. Eigenlijk is langskomen en passen het allerbeste, want dan kunnen onze verkopers echt de juiste sandaal bij uw voet combineren. Hopelijk zien we u nog eens, maar intussen bedankt voor de warme woorden. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Super mooie schoenen en een mooie collectie (ik kijk overigens alleen naar Magnanni). De speciaal voor Zwartjes gemaakte Magnanni's zijn zeer mooi. Goede accessoires en steeds vriendelijk geholpen. Bestelling snel geleverd. Prima!
Bedankt voor de mooie recensie en het prachtige eindcijfer. Inderdaad kunt u als Magnanni fan bij ons uw hart ophalen! Heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Snelle levering, prachtige schoenen gekocht. Een bekend adres , alles was SUPER!
Fijn om te horen dat het allemaal zo goed verlopen is. Nog heel veel plezier van de schoenen en bedankt voor het prachtige eindcijfer! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
snel en zonder bezorgkosten ware service. Schoenen ook perfect! waardeer de kwaliteit enorm.
Bedankt voor de fijne recensie. We hebben inderdaad op het moment de drempel voor bezorgkosten naar 50 euro teruggebracht. Daarboven nemen wij ze voor onze rekening. Dat is een tijdelijke maatregel, vanwege corona. Maar we zullen in de toekomst kijken of het haalbaar is de drempel zo laag te houden. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.