Al verschillende keren online besteld. Altijd prima verzorgd!
Dank u voor het prachtige cijfer en de mooie recensie, daar zijn we erg blij mee. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
top ben er echt blij mee
Daar zijn wij weer heel erg blij mee! Bedankt voor het mooie cijfer en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Mooie schoenen, prettig geholpen
Bedankt voor de mooie recensie en het prachtige cijfer. We helpen u graag weer een volgende keer, tot ziens! Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Bedankt voor de recensie, dat horen we graag. Hartelijke groet en tot ziens, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Zowel fysiek in de winkel als online werkt het prima en is het altijd een feestje om aankopen te doen
Fijn om te horen, we streven er ook naar om er een feestje van te maken. Online en in de winkel. Blij dat dat gelukt is, maakt het voor ons ook extra feestelijk. Graag tot ziens, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Per omgaand ontvangen. Goed ingepakt. Prima website en makkelijk te vinden via Google
Bedankt voor uw mooie recensie en het prachtige eindcijfer. Dat horen we graag. Graag tot een volgende keer! Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
duidelijke website, goede kwaliteit en goede stijl van schoenen
Bedankt voor de prachtige recensie, fijn dat alles zo goed beviel. Veel plezier van uw aankoop nog. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Prachtige schoenen, mooie en unieke collectie, goede tips voor onderhoud en een vlotte afhandeling. Het is een winkel met verstand van zaken, goed te weten mocht er eens wat zijn met de schoenen.
Bedankt voor de uitgebreide recensie. Inderdaad, we hopen dat het nooit nodig is, maar als er eens wat is, dan zijn we er ook écht. Met persoonlijke service, kennis van zaken en als we een keer iets niet weten, dan zoeken we het uit. We hebben inderdaad niet een heel groot aanbod in sneakers, omdat we ons vooral toeleggen op een zakelijke collectie. Maar de sneakers die we hebben, staan we vierkant achter (en in)! Neemt u gerust contact op voor reparaties, we regelen veel zelf en hebben ook schoenmakers die we van harte aanbevelen. Dat is een beetje afhankelijk van uw wensen en (het merk) schoenen. Graag tot ziens, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Goed assortiment en super snelle levering 👍🏻
Bedankt voor het mooie cijfer. Dat we u met een extra gesp blij konden maken, dat zijn toch de dingen waar we even harder voor lopen. Nét de verwachting overtreffen. Graag weer tot ziens, in de webshop of winkels. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
bestel in het vervolg gewoon bij Swartjes ,geen gezeur en altijd goed geregeld/
Fijn om te horen dat we er een tevreden klant bij hebben! Bedankt voor uw vertrouwen en heel graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Voor een wat bredere blik binnen het assortiment aan klassieke herenschoenen was ik hier aan het goede adres
Bedankt voor het prachtige cijfer. We zijn trots op onze collectie, de grootste in zakelijke herenschoenen, fijn dat u dat zo waardeert. Graag tot ziens, in de winkel of online! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Altijd leveringen conform bestelling, mooie merken vanuit verschillende landen!
Bedankt voor de fijne recensie. We hebben inderdaad een unieke collectie, fijn dat hij bij uw wensen aansluit! Graag tot ziens. Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Prima, snelle service
Met zo'n mooi cijfer kunnen we u alleen maar bedanken! Graag tot ziens. Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Snelle levering! Ik kende de schoen al dus dat was geen verrassing.
Bedankt voor het mooie cijfer. Bij een bekende schoen is online bestellen inderdaad niet echt meer een verrassing. Fijn dat het snel en goed ging. Graag tot ziens, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Zwartjes heeft mooie spullen. Bestelling was goed en leuk ingepakt en snel geleverd.
Wat een fijne recensie. Prachtig cijfer, maar ook blij met de feedback. Graag tot ziens! Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Goede ervaring mooie schoenen levering heel snel wat wil je nog meer
Wat fijn, we zijn erg blij met deze mooie recensie. We blijven ons best doen om toch nog dat stapje extra te doen, dus wie weet overtreffen we de verwachting nog eens. Bedankt en veel plezier van uw aankoop! Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Goed product en snelle levering 👍
Bedankt voor uw mooie recensie en prachtige eindcijfer. Daar worden we allemaal heel blij van hier! Graag tot ziens. Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Altijd goede ervaringen gehad bij Zwartjes schoenen. Prettig personeel en krijgt goed advies.
Bedankt voor de fijne recensie en het mooie cijfer. We doen ons best om iedereen van goed advies te voorzien, fijn dat dat aansluit bij uw wensen! Graag tot ziens! Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
al jaren ben ik klant bij zwartjes en nog steeds is weinig ze te veel, zelfs in engeland bestellen is geen probleem voor ze ,altijd bijzonder goed
We zijn blij met uw recensie, want inderdaad gaan we al een tijdje terug samen! En dat u dat waardeert vinden we erg belangrijk. Ik zal uw waardering ook aan Floris doorgeven, die meestal met u samen tot oplossingen komt. Graag tot een volgende keer! Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Betrouwbaar
Dank u wel voor het prachtige eindcijfer. En waar betrouwbaar voor sommigen misschien weinig betekent, vinden wij het een top-compliment. Want zeker bij een webshop, maar eigenlijk bij elke winkel, is betrouwbaarheid een groot goed. We komen afspraken na, nu en in de toekomst! Fijn dat u dat waardeert. Graag tot ziens, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Ik heb goede ervaringen gehad met het online bestellen van schoenen. Nu persoonlijk winkelen en passen moeilijker gaat, vind ik het een uitvinding om zo je benodigde schoenen in huis te krijgen.
Bedankt voor uw fijne recensie. We zien ook allerliefst de mensen in de winkel, maar in deze tijden moet je toch de dingen soms een beetje anders aanpakken. Gelukkig tot uw tevredenheid. Graag tot ziens, in de webshop of winkel. Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
goede service, goed aanbod
Bedankt voor de mooie recensie. Veel plezier nog van uw aankoop. Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Snelle levering na bestelling. Tevens goed geïnformeerd over de levering.
Bedankt, zo'n mooi cijfer worden we echt blij van. Graag tot een volgende keer! Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Snelle service, ruim assortiment
Bedankt voor dat prachtige cijfer, daar worden we heel blij van. Graag tot ziens. Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Zwartjes heeft een mooie collectie met exclusieve modellen, die je nergens anders ziet. Levering via de webshop verloopt uitstekend!
Bedankt voor het prachtige cijfer en de mooie recensie. Het klopt dat we een uniek en groot aanbod hebben, fijn dat u ons weet te vinden. Graag tot een volgende keer. Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.