Zwartjes heeft een mooie collectie met exclusieve modellen, die je nergens anders ziet. Levering via de webshop verloopt uitstekend!
Bedankt voor het prachtige cijfer en de mooie recensie. Het klopt dat we een uniek en groot aanbod hebben, fijn dat u ons weet te vinden. Graag tot een volgende keer. Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Heb schoenen besteld, een maat te klein. Weer terug verzonden, en per ommegaande de goede maat ontvangen. Het ging allemaal zonder problemen en heel snel.
Bedankt voor het mooie cijfer en de recensie. Fijn dat het goed is gekomen en nog veel plezier van uw aankoop! Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Snelle afhandeling bestelling. Telefonische reactie op een opmerking stelde ik op prijs.
Bedankt voor uw mooie recensie. We zijn inderdaad nog van het ouderwetse (of juist moderne) persoonlijke contact. Liever bij twijfel een keer teveel, dan achteraf spijt hebben. Graag tot ziens! Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Retour goed afgehandeld
Bedankt voor de recensie! Ik zeg zelf ook altijd: je kunt een bedrijf/webshop het beste beoordelen als iets niet (gelijk) naar wens is. En een retour is toch altijd even afwachten. Gelukkig ging dat goed en hopelijk vindt u volgende keer iets dat wel bevalt! Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Plezierig contact en met juiste advies schoenmaat!
Bedankt voor de recensie! Ja, online een schoenmaat bepalen is altijd lastig. Met verschillende maatsystemen en ook verschillen tussen de merken en zelfs de pasvorm van een merk kan uitmaken. Daarom zeggen we normaal: kom vooral even goed passen. Maar gelukkig kwamen we er samen goed uit ditmaal. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Goede service en communicatie met Floris gehad.
Dat zal ik zeker even aan Floris doorgeven! Fijn dat hij zo goed heeft kunnen helpen en graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Ik heb te doen met die ontzettend aardige verkoper, helemaal alleen in de winkel deze tijd
Oh wat lief, het zijn inderdaad rare tijden. Overigens staat niemand van ons echt alleen, we wisselen wel de aanwezigheid in de winkel af. Maar fijn te horen dat u goed bent geholpen in de winkel! Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Een correcte aflevering netjes verpakt en snel geleverd.
Dat klinkt als een succesvolle aankoop. Hopelijk bevalt de spray u ook, dan zijn we helemaal blij. Bedankt voor de fijne recensie. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
In de winkel altijd goed geholpen. Een keer online schoenen besteld, die toch niet bevielen. Zonder gemor en keurig kunnen ruilen in de winkel.
Bedankt voor de fijne recensie! Zou natuurlijk normaal moeten zijn, een retour zonder gemor! Wij staan vierkant achter onze producten, dus als een keer iets niet naar wens is, dan zorgen we dat het goed komt. Graag tot ziens, in winkel of webshop. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Goed product assortiment. Levering 1 dag later dan beloofd, maar begrijpelijk in deze corona tijd.
Bedankt voor de fijne reactie. Het kan - zeker nu - wel eens gebeuren dat PostNL niet gelijk de volgende dag een pakket aanbiedt. Of dat een paar schoenen in onze andere winkel staat en eerst over moet komen, hoewel we daar al wat extra tijd voor inruimen. Maar we doen onze uiterste best, ook nu, om zo snel mogelijk te verzenden. Graag tot een volgende keer! Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Idem, goed verpakt.
Dat horen we graag, bedankt voor uw reactie. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Goede website, mooie winkel, goede schoenen. OP de website is duidelijk zichtbaar of een schoen in jouw maat beschikbaar is. Wel opmerkelijk dat er bezorgkosten gerekend worden ook bij bestellingen van meer dan 100 euro of nog veel hoger.
Dank u voor de mooie feedback. Het klopt dat we om verzendkosten vragen, dat is een bijdrage in de kosten die wij zelf kwijt zijn bij de verzending. Wij hebben dan ook gewoon twee winkels in Amsterdam, waar u uw bestelling kunt ophalen. Als relatief kleine speler vinden wij het belangrijker om goede kwaliteit te leveren dan om zoveel mogelijk dozen heen en weer te sturen. Maar ik begrijp uw gevoel, omdat het tegenwoordig zo normaal lijkt dat alles gratis verstuurd wordt. Hopelijk weerhoudt het u er niet van om bij kleine, lokale spelers te bestellen of winkelen. Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
De service in de winkel is uitstekend. De schoenen kwaliteit is prima. Jammer dat er normaal gesproken verzendkosten moeten betaald worden. Jammer dat er de mogelijkheid om achteraf te betalen niet is.
Dank u voor de mooie feedback. Er is net weer een nieuw Xsensible model bijgekomen, de SWX 11. Blijf ons in de gaten houden, voor meer modellen! Het klopt dat we normaal om verzendkosten vragen, dat is een bijdrage in de kosten die wij zelf kwijt zijn bij de verzending. Wij hebben dan ook gewoon twee winkels in Amsterdam, waar u uw bestelling kunt ophalen. Als relatief kleine speler vinden wij het belangrijker om goede kwaliteit te leveren dan om zoveel mogelijk dozen heen en weer te sturen. Dat geldt net zo voor achteraf betalen, als het aantal retouren daardoor met gelijke pas stijgt, is het voor ons niet interessant. Maar ik begrijp uw gevoel, omdat het tegenwoordig zo normaal lijkt dat alles gratis verstuurd wordt. Hopelijk weerhoudt het u er niet van om bij kleine, lokale spelers te bestellen of winkelen. Om tijdens de corona-crisis mensen, te helpen om thuis te blijven, nemen wij nu tijdelijk wel de verzendkosten voor onze rekening. Fijn dat u daar gebruik van maakte en veel plezier van uw schoenen! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam Zwartjes van 1883
Keurig verzorgd, top kwaliteit en lichtpuntje in tijden van Coronacrisis
Die lichtpuntjes koesteren wij nu ook zo, zoals deze recensie. Bedankt daarvoor! Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Veel korter en krachtiger is onmogelijk, maar we zijn blij met de mooie cijfers! Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Mijn pakket werd snel geleverd. Het was mooi ingepakt en bevatte een persoonlijke boodschap vd inpakker, veel plezier met uw aankoop. Altijd leuk om zoiets te lezen. Toch net dat stukje persoonlijke. Ik woon ver van jullie winkel dus even langskomen is niet mogelijk. Door de website wel toegang tot jullie grote assortiment. Tot de volgende keer zou ik zeggen!
Fijn dat we ondanks de afstand een persoonlijke connectie konden maken! Daar worden we blij van. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Zaterdag besteld en dinsdag in huis. Gaf persoonlijke touch met handgeschreven berichtje, normale kassabon. Goeie pasvorm van een huismerk Chelsea. Werd ik heel blij van.
Beste Eric, Fijn om te horen! We doen inderdaad ons best om alles een persoonlijke touch mee te geven, maar als dan ook de schoenen goed bevallen, dan valt alles op zijn plek. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Mijn nieuwe schoenen zijn snel geleverd, goede service!
Bedankt voor de fijne recensie, graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Schoenen hadden een iets lichtere kleur als op de website. Verder alles naar wens.
Vervelend is dat hè? Helaas zijn niet alle schermen op dezelfde kleuren/lichtinstelling ingesteld, waardoor kleuren soms net even wat anders kunnen uitvallen. We doen ons best om de werkelijkheid zo nauw mogelijk te benaderen, maar hebben geen controle over wat de klanten op hun scherm zien. Hopelijk vind u ze desondanks mooi en lopen ze fijn. U kunt ze bij een dergelijke klacht ook altijd retourneren, dat is in zo'n geval kosteloos. Hartelijke groet, Corina, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Meerdere keren schoenen bij Zwartjes gekocht, zowel in winkel als online. Altijd weer vriendelijke mensen, goed advies en (via internet) snelle levering. Een aanrader!!
Bedankt voor de fijne recensie, daar worden we blij van! Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Op zich werden wij goed geholpen. We moesten echter wel zelf op zoek naar passende kleur schoenen bij het gekochte jasje. Wat meer advies was fijn geweest.
Beste Anne, Ik ga ervan uit dat u in één van onze winkels was? Mocht er iets zijn waar we in kunnen verbeteren, dan hoor ik graag meer detail via [email protected]. Misschien was er een misverstand of drukte, maar we willen liefst dat iedereen blij naar buiten gaat met het juiste advies. Hopelijk kunnen we u een volgende keer positief verrassen! Hartelijke groet, Corina, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Online een vraag gesteld over een bepaalde maat. Kreeg snel een goed advies. De schoen een maat kleiner besteld zoals mij werd aangeraden en ze zitten als gegoten!
Blij dat te horen, want het blijft altijd een - weliswaar onderbouwde - gok met maten op afstand. Fijn te horen hoe u de service heeft ervaren en graag tot ziens in winkel of webshop. Hartelijke groet, Corina, Verkoopteam Zwartjes van 1883
🌝
Wat een fijne recensie, daar krijgen we zelf een grote smiley van! Hartelijke groet, Corina, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Schoenen kwamen snel en keurig verpakt. Suede schoenen waren zelfs al van spraylaagje voorzien.
Bedankt voor de fijne recensie. Inderdaad sprayen we de schoenen vast in, kleine moeite, groot plezier! Hartelijke groet, Corina, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Duidelijke website,goede kwaliteit van de goederen.
Wat een fijne samenvatting en prachtig cijfer. Dankuwel! Hartelijke groet, Corina, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.