• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Weet zijn klanten nog persoonlijk te benaderen

Houdt rekening met de bezorgkosten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben blij met de speciale modellen c.q. uitvoeringen van Magnanni schoenen voor Zwartjes

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering Uitgebreid assortiment Persoonlijke noot (bijgesloten handgeschreven kaart van de medewerker die de zending verzorgde)

Jammer dat de retourneringskosten volledig voor rekening van de klant komen

• Nazorg & Garantie

Zorg dat de klant een mail ontvang wanneer de schoenen vertrekken, voorzien van een trackingsysteem. Nu moest ik zelf bellen wanneer de schoenen vertrekken, wellicht kunnen jullie nog meer verkopen wanneer dit helemaal klopt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een persoonlijk kaartje (van Jana, uit mijn hoofd) waarop mij plezier met de aankoop wordt gewenst.

Wellicht naar de schoenzolen kijken. In een van de zolen zit een diepe put. De schoenmaker zegt dat dit verder weinig uitmaakt en waarschijnlijk door transport is gekomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede producten.

Vaak een onnodig onaardige behandeling door het personeel in de winkel (zowel jong/onervaren als ouder/ervaren personeel). Zo waren er vandaag nauwelijks klanten in de winkel toen ik tijdens lunchtijd mijn (via internet bestelde) schoenen kwam ophalen en toch was het voor de man achter de kassa bezwaarlijk dat ik de reeds betaalde schoenen wilde passen voordat ik de winkel verliet. Ik weet inmiddels dat ik dergelijk gedrag van het personeel bij Zwartjes kan verwachten, maar het blijft mij verbazen; het is niet alleen slechte reclame voor het bedrijf, maar het personeel creëert voor zichzelf ook een slechte sfeer om in te werken. Ik kom alleen bij Zwartjes omdat het bedrijf keuze biedt uit veel kwalitatief goede schoenen. (Er zit ook mindere kwaliteit tussen, zoals de schoenen van Hugo Boss bijvoorbeeld; wel trendy maar niet erg duurzaam...)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking, goed product en bij retourzending snelle terugbetaling

??

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Prima website, groot assortiment, snelle reactie op vraag.

Verzendkosten hoog. Weliswaar al van 12,50 naar 7,50. Toch zal het kopers die niet zeker zijn van hun keus kunnen weerhouden een aanschaf te doen. Met retourkosten erbij zijn de kosten dan 15,00 euro. Ik bestel vaak bij diverse webshops. De kosten zijn daar 3,50/395. De drempel om tot bestellen overtegaan is dan niet zo hoog.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik dacht aanvankelijk dat ik 2 keer verzendkosten moest betalen, door het artikel terug te sturen, maar ik had de alg voorwaarden niet goed gelezen. Na een vraag hierover kreeg ik onmiddellijk antwoord via de mail. Wellicht op de site vermelden dat slechts 1 keer verzendkosten betaald hoeven te worden. Het geld had ik ook ontzettend snel terug!!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mooie schoenen!!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Er werd gebeld over de maat van de schoenen en het klopte helemaal wat de verkoper mij vertelde, dus daar was ik goed mee geholpen.

• Communicatie

Pluspunten

Heldere website, schoenen binnen een dag geleverd , stevig ingepakt pakketje, En ik ga vaker mijn schoenen bij jullie kopen. Ook natuurlijk omdat jullie naam zeer betrouwbaar is, en dat bleek maar weer toen ik voor het eerst schoenen via een website bestelde. Hartelijk dank.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede communicatie en goede zorg

Gelderlandplein 219

1082 LX Amsterdam

206442058

Over Zwartjes van 1883

Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.