Pluspunten
Altijd op tijd, betrouwbaar, korte lijnen.
VerbeterpuntenTevreden zo!
Pluspunten
Prettige samenwerking. Doen wat ze beloven; lossen het snel op als er - sporadisch - een probleem is.
Pluspunten
Betrokken en deskundige medewerkers. Ze denken altijd met de klant mee en willen er samen met de klant een mooi product van maken.
Pluspunten
Goed advies, Snelle levering en Prettige klantenservice. Al jaren tevreden klant.
VerbeterpuntenGeen, dit was de website, met nadruk op 'was'. Want inmiddels hebben ze een moderne en duidelijke site met uitgebreid productenaanbod.
Pluspunten
Goeie uitstraling en service!
Verbeterpuntenonline klanten portaal met historie van bestellingen.
Pluspunten
Snelle reactietijd. Arnauld kan zich goed en snel inleven in ons bedrijf/onze situatie. Afspraken worden altijd nagekomen.
VerbeterpuntenEr staat zoveel op de site dat het soms lastig zoeken is.
Pluspunten
Korte lijnen, goede overlegmomenten, correcte terugkoppeling, en altijd meedenken met de klant.
Pluspunten
Proffesioneel en klantvriendelijk!
Pluspunten
Communicatie en snelle levering en .... opvolging en evaluatie na levering zijn sterke punten van jullie!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten voor de externe beoordelaar.
Pluspunten
De persoonlijke aanpak en goede communicatie.
VerbeterpuntenGeen. Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig.
Pluspunten
prettige samenwerking, heel fijn contact
Verbeterpuntenzo doorgaan!!
Pluspunten
Super service, korte lijnen, ze kennen de klant, niets is teveel, reageren snel op mail en komen snel met een offerte. In die ene zeldzame keer dat er iets niet goed gegaan is bij de drukker werd het zeer goed en snel opgelost door Rolf en Johanna. Perfect! Ik beveel dit bedrijf zeker aan!
VerbeterpuntenSoms is de levertijd voor bepaalde producten vrij lang.
Pluspunten
ze denken mee en gaan de markt voor je verkennen
Pluspunten
Snelle reactie, prettige communicatie.
Pluspunten
Snel, kwaliteit, meedenkend
Verbeterpuntennvt
Drentse Poort 12