Niet geleverd - slechte klantenservice

Ik ben al jaren klant bij rotimshop, echter haal ik het altijd fysiek op. Nu is het zo dat ik ben gaan uitbreiden dus mijn bestelling aanzienlijk groter is dan normaal gesproken dus ik maar voor leveren ben gegaan in plaats van ophalen. DPD heeft niet geleverd, klantenservice meent zich bezig te houden met een onderzoek alleen een oplossing is er niet.

was op tijd bezorgd en netjes afgeleverd

alles was netjes verpakt en zag er goed uit. en op tijd bezorgd.

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Bestelling was snel binnen, track & trace informatie duidelijk en de producten zijn van goede kwaliteit.

Mooie producten

Keurig verpakt en ziet er mooi uit!

Top verpakkingen!

Snelle bezorging top kwaliteit dozen

Super snelle verzending!

Misleidende product foto

1 ster (en eigenlijk nog te veel) Wanneer een bedrijf zelf de fout in gaat en vervolgens zijn poot stijf houdt, kun je een review verwachten. Niet om mijn gelijk te halen – want dat heb ik – maar om andere klanten te behoeden voor onnodige kosten. Ik bestelde o.a. vloeipapier in de kleur Cool Mint, op basis van de productfoto van Rotim. De levering bleek totaal anders: eerder appeltjesgroen. Chatbot: ik legde uit dat de kleur afwijkt en dat ik deze wilde ruilen voor Lavendel (die ik ook had besteld). Antwoord: “U kunt de groene terugsturen (verzendkosten voor eigen rekening) en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen (opnieuw verzendkosten voor eigen rekening).” Kortom: géén ruiling, maar een nieuwe bestelling – waardoor je in totaal drie keer verzendkosten betaalt. Medewerker (Maud): ik kreeg te horen dat ik een mail moest sturen voor een “passende oplossing”. Helaas: geen woord over omruilen, geen erkenning dat hun productfoto totaal niet overeenkomt met de werkelijkheid. Het enige antwoord: “Jammer dat het product niet naar wens is, u kunt het retourneren.” Het is alsof je friet bestelt en aardappelpuree krijgt – en dan te horen krijgt: “Jammer dat het eten niet aan uw verwachting voldoet.” Nogmaals aangegeven dat dit niets met beeldscherminstellingen te maken heeft maar met misleidende productfotografie. Reactie? Wéér hetzelfde: “Wij doen niet aan omruilen, alleen retour.” Conclusie: de fout ligt hier overduidelijk bij Rotim. Op basis van productfoto’s bepaal je of een kleur wel of niet bij je branding past. Als je een marineblauwe auto koopt, wil je ook niet met een babyblauwe de dealer uit rijden – lijkt me vrij logisch. De klantenservice kunnen ze wat mij betreft opdoeken, want van “service” is hier geen sprake. Dit bedrijf raad ik niet aan – en ik zal hier ook nooit meer bestellen.

al jaren klant

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Snelle goede levering !!

Op tijd geleverd, goede kwaliteit

Snelle levering heel tevreden.

Goede kwaliteit en goede prijzen.

Prima producten

Tasjes en kartonnen brievenbus doosjes besteld. Prima kwaliteit en snelle levering

Ik ben tevreden met de bestelling

product en bezorgservice zijn goed.

Snelle leveringen en goede producten iedere keer weer

Uiterst tevreden. Goede service

Snel en goed

Mooie kwaliteit verpakkingen en snel geleverd.

Snelle levering prima prijs en kwaliteit

De levering was mooi snel, kwaliteit van de tasjes is goed.

Geweldig goed produkt

Snel en goed!

Al een aantal keer besteld en heel tevreden!

op tijd !

op tijd !

Goede kwaliteit dozen en vloeipapier

Snelle levering en goede kwaliteit producten

prima verpakking

Ik heb gezocht naar een doos om een boek _A$) in te verzenden. Het had wat kleiner gekund enhet karton is dunner dan verwacht. Ik had echter totaal geen ervaring met dit soort verzendingen regelen, maar volgens mij gaat het goed.

Goede kwaliteit en een prima prijs

Perfecte service

Pakket niet ontvangen - Teleurstellende ervaring tot nu toe

Tot op heden heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen – inmiddels al 8 dagen geleden besteld. Het is frustrerend dat ik dagelijks wel e-mails ontvang met verzoeken om producten te beoordelen of een review achter te laten, terwijl ik het product zelf nog niet eens heb ontvangen. Eerst leveren, dan pas om feedback vragen zou logischer zijn. Hopelijk komt er snel duidelijkheid of een oplossing.

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!