Laden reviews...
128 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle levering en duidelijke productinformatie. Betrouwbare service en een goede prijs-kwaliteitverhouding worden vaak genoemd. Verpakkingen komen doorgaans onbeschadigd aan en dragen bij aan de tevredenheid. De algehele waardering blijft hoog.
Supergoed! Bestelling ging mis en was in no time opgelost.
13 August 2026
Conny
Enschede
Die bestellten Boxen wurden sehr schnell geliefert und machen einen wirklich hochwertigen und schönen Eindruck. Mit der Ware selbst bin ich bisher sehr zufrieden und würde aufgrund der Qualität jederzeit wieder bestellen. Schade finde ich allerdings den Kundenservice: Ich habe zweimal per E-Mail um einen persönlichen Ansprechpartner gebeten, da ich auch an weiteren Produkten und zukünftigen Bestellungen interessiert bin. Beide Male erhielt ich lediglich eine automatische Antwort mit dem Hinweis, dass sich kurzfristig jemand melden würde – leider ist bis heute keine persönliche Rückmeldung erfolgt. Gerade als gewerblicher Kunde hätte ich mich über einen festen Ansprechpartner sehr gefreut. Wenn die Kommunikation noch genauso gut funktionieren würde wie Lieferung und Produktqualität, wäre es für mich eine klare 5-Sterne-Bewertung.
13 August 2026
Maximilian
Blaichach
Guten Tag,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid zu hören, dass Sie keine persönliche Antwort erhalten haben. Wir helfen unseren Kunden selbstverständlich gerne weiter und konnten Ihre Anfragen leider nicht bei uns zurückfinden.
Für Fragen oder Unterstützung können Sie uns jederzeit direkt unter [email protected] erreichen.
Bestelling ruim een maand + geleden geplaatst. Niet ontvangen. Duidelijk te zien dat er iets mis is. Toch even wachten op wat DPD te vertellen heeft. Een oplossing zou niet mis zijn. Gelukkig met Klarna besteld.
12 August 2026
Wamo
Oss
Le transporteur ,comme je n’étais pas présente à déposer les colis qui étaient énorme chez une voisine âgée sans laisser d’avis pour prévenir que le colis était chez elle. Et cette dame n’as pas osée partir de chez elle toute la journée et sont entrée était bloqué tellement les colis était gros. Merci DPD
10 August 2026
Véronique
Herstal
Hi,
We’re sorry to hear that the delivery was handled this way. This is of course not the experience we want for our customers.
Could you please send us an email at [email protected] with the details of the delivery? We’ll be happy to look into this and, if necessary, report it to DPD.
Ik moest met spoedtasjes hebben en deze zijn heel mooi op tijd geleverd Ik had het via Facebook gevonden, dus ik dacht het zal niet zoveel zijn omdat het meestal tegenvalt als je iets schrijft via een social media kanaal Maar het verwonderde mij dat dit een hele mooie kleur was. Een hele stevige tas was mooie handvaten en ‘t zat geweldig verpakt dus zeker vijf sterren van ons uit. Marisca van Brussel Optidee zelfstandig adviseur
10 August 2026
Marisca van Brussel
Valkenswaard
Hoi Marsica,
Wat een leuke review, bedankt! Fijn dat de tasjes op tijd binnen waren en dat de kleur en kwaliteit je positief hebben verrast. Heel veel plezier ermee en bedankt voor de vijf sterren!
Snelle en nette levering voor een prima prijs!
9 August 2026
Peter
Oost-Souburg
Hallo Peter, fijn om te horen dat alles snel en netjes is geleverd en dat je tevreden bent over de prijs. Bedankt voor je mooie review!
Er wordt snel gereageerd op mailtje en direct actie ondernomen.
8 August 2026
Dominique
Nijmegen
Hoi Dominique, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze snelle communicatie en service zo positief ervaart.
Ben nu een jaar of 5 klant bij Rotim. Zeer tevreden. Kwaliteit is goed en levering is snel.
8 August 2026
Ruud
Utrecht
Hi Ruud, wat leuk om te lezen dat je al zo’n 5 jaar bij ons bestelt! Bedankt voor je vertrouwen en je mooie review. Op naar nog veel meer jaren!
Al jaren klant en nog steeds super tevreden!
5 August 2026
Michel
Wijchen
Hoi Michel, bedankt voor je fijne review. We hebben je graag als klant!
goede service
13 July 2026
Silvie
Nuenen
Hi Silvie, bedankt voor je reactie! Fijn om te horen.
Snelle levering en fijn contact. Een kleur satijnen lint was uitverkocht. Email contact gehad dat het binnen een paar werkdagen weer op voorraad zou zijn. En dat was ook zo. Ook over welke maat verzendzak ik nodig had bij een maat brievenbusdoos. Snelle reacties. Bedankt.
12 July 2026
C.C.I.D.
Dongen
Hoi, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en het contact. Goed dat we je konden helpen. Graag tot de volgende bestelling!
Fijne zakjes, heel blij mee.
7 July 2026
Annemarie
Baarn
Hi Annemarie, fijn at je er blij mee bent! We helpen je graag een volgende keer.
Het was voor mij de 1ste keer dat ik hier bestelde, de verzendzakken zijn echt heel stevig top.. hier bestel ik vaker
7 July 2026
Jolita
St. Willebrord
Hoi Jolita, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende keer!
snel geleverd
27 June 2026
Jolanda
zevenhoven
Hoi Jolanda, fijn om te horen! Bedankt.
leuke producten om onze bestellingen mooi te kunnen verpakking. Verzending is ook snel.
27 June 2026
Manon
hardenberg
Hi Manon, fijn dat je tevreden bent! Graag tot de volgende keer.
Gaven goed advies. De bestelling was snel in huis.
21 June 2026
Eeuwig
Bussum
Hoi! Wat fijn om te horen. We helpen je graag een volgende keer!
Heel goed!
19 June 2026
Renate
Smilde
Hoi Renate, bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over levering en kwaliteit. Graag tot snel!
Snelle levering, goede kwaliteit. Mooie diepe kleur
17 June 2026
Brigitte
Den Bosch
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, kwaliteit en kleur. Veel plezier met je bestelling!
Absoluut uitzonderlijk bedrijf, waarmee we zeker zullen blijven samenwerken. Altijd snel in de communicatie, snelle verzending en een zorgvuldige verpakking. Hartelijk dank! Tot binnenkort. Marta en Adam Boutique Millimètres
12 June 2026
Marta
Brussel
Hoi Marta en Adam,
Wat een prachtig compliment, bedankt daarvoor! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze communicatie, verzending en verpakking. Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, dat waarderen wij zeer.
Graag tot binnenkort!
er waren problemen met de verzending, maar die zijn snel en tot mijn volledige tevredenheid opgelost. prima, dus!
12 June 2026
Han
Beste Han,
Bedankt voor jouw mooie review. Fijn om te horen dat jouw klacht goed is opgelost. Graag tot snel!
Pas bij afrekenen zie je de torenhoge verzendkosten. Een mooi verdien model voor het bedrijf, slecht voor de klant
11 June 2026
Johan
Almere
Hi Johan,
Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We willen graag toelichten dat verzendkosten voor ons geen verdienmodel zijn. Door ons brede assortiment hebben we te maken met veel verschillende pakketformaten, van kleine producten tot grote en afwijkende maten. Daarom rekenen wij voor ieder pakket dezelfde verzendkosten.
We begrijpen dat deze kosten hoog kunnen voelen wanneer je een klein of goedkoper product bestelt. Tegelijkertijd geldt hetzelfde tarief ook voor grotere pakketten, waarbij de werkelijke verzendkosten vaak hoger liggen.
We snappen dat dit je ervaring niet direct oplost, maar mochten de verzendkosten bij een volgende bestelling twijfel geven, neem dan gerust contact met ons op. Vanaf €125 excl. btw verzenden wij franco huis.
De levering bevat mooie brievenbus verpakkingsdozen en werd ook snel geleverd.
9 June 2026
Gerbrand
Geldrop
Hi Gerbrand, bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent!
Mooie producten en een snelle levering
Daphne
OSS
Hoi Daphne, fijn om te horen dat de producten bevallen en alles snel geleverd! Bedankt.
Goede producten tegen een scherpe prijs, erg tevreden met de kwaliteit en snelle levering.
Jan
Nederland
Hoi Jan, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, snelle levering en communicatie. Tot de volgende keer.
Zelf afgehaald op locatie/ bestelling stond snel klaar en goede prijs/kwaliteitverhouding.
Y.
Nijmegen
Hi, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bestelling snel klaarstond en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Goed dat het afhalen op locatie ook prettig is verlopen!
Rotim Verpakkingen is al meer dan 25 jaar hét verpakkingscenter voor de detailhandel en webshops.
Van verzenddozen en bedrukte tassen tot vloeipapier en cadeauverpakkingen: wij maken verpakkingen leuk, professioneel én voordelig. Zo geef je jouw bestelling net dat beetje extra.
Alles bestel je eenvoudig en snel via www.rotimshop.nl.
Twijfel je over de juiste verpakking of wil je advies? Wij denken graag met je mee!
Kerkenbos 1028
6546 BA Nijmegen