Laden reviews...
122 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle levering en duidelijke productinformatie. Betrouwbare service en een goede prijs-kwaliteitverhouding worden vaak genoemd. Verpakkingen komen doorgaans onbeschadigd aan en dragen bij aan de tevredenheid. De algehele waardering blijft hoog.
Snelle levering en fijn contact. Een kleur satijnen lint was uitverkocht. Email contact gehad dat het binnen een paar werkdagen weer op voorraad zou zijn. En dat was ook zo. Ook over welke maat verzendzak ik nodig had bij een maat brievenbusdoos. Snelle reacties. Bedankt.
12 July 2026
C.C.I.D.
Dongen
Fijne zakjes, heel blij mee.
7 July 2026
Annemarie
Baarn
Hi Annemarie, fijn at je er blij mee bent! We helpen je graag een volgende keer.
Het was voor mij de 1ste keer dat ik hier bestelde, de verzendzakken zijn echt heel stevig top.. hier bestel ik vaker
7 July 2026
Jolita
St. Willebrord
Hoi Jolita, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende keer!
snel geleverd
27 June 2026
Jolanda
zevenhoven
Hoi Jolanda, fijn om te horen! Bedankt.
leuke producten om onze bestellingen mooi te kunnen verpakking. Verzending is ook snel.
27 June 2026
Manon
hardenberg
Hi Manon, fijn dat je tevreden bent! Graag tot de volgende keer.
Gaven goed advies. De bestelling was snel in huis.
21 June 2026
Eeuwig
Bussum
Hoi! Wat fijn om te horen. We helpen je graag een volgende keer!
Heel goed!
19 June 2026
Renate
Smilde
Hoi Renate, bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over levering en kwaliteit. Graag tot snel!
Snelle levering, goede kwaliteit. Mooie diepe kleur
17 June 2026
Brigitte
Den Bosch
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, kwaliteit en kleur. Veel plezier met je bestelling!
Absoluut uitzonderlijk bedrijf, waarmee we zeker zullen blijven samenwerken. Altijd snel in de communicatie, snelle verzending en een zorgvuldige verpakking. Hartelijk dank! Tot binnenkort. Marta en Adam Boutique Millimètres
12 June 2026
Marta
Brussel
Hoi Marta en Adam,
Wat een prachtig compliment, bedankt daarvoor! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze communicatie, verzending en verpakking. Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, dat waarderen wij zeer.
Graag tot binnenkort!
er waren problemen met de verzending, maar die zijn snel en tot mijn volledige tevredenheid opgelost. prima, dus!
12 June 2026
Han
Beste Han,
Bedankt voor jouw mooie review. Fijn om te horen dat jouw klacht goed is opgelost. Graag tot snel!
Pas bij afrekenen zie je de torenhoge verzendkosten. Een mooi verdien model voor het bedrijf, slecht voor de klant
11 June 2026
Johan
Almere
Hi Johan,
Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We willen graag toelichten dat verzendkosten voor ons geen verdienmodel zijn. Door ons brede assortiment hebben we te maken met veel verschillende pakketformaten, van kleine producten tot grote en afwijkende maten. Daarom rekenen wij voor ieder pakket dezelfde verzendkosten.
We begrijpen dat deze kosten hoog kunnen voelen wanneer je een klein of goedkoper product bestelt. Tegelijkertijd geldt hetzelfde tarief ook voor grotere pakketten, waarbij de werkelijke verzendkosten vaak hoger liggen.
We snappen dat dit je ervaring niet direct oplost, maar mochten de verzendkosten bij een volgende bestelling twijfel geven, neem dan gerust contact met ons op. Vanaf €125 excl. btw verzenden wij franco huis.
De levering bevat mooie brievenbus verpakkingsdozen en werd ook snel geleverd.
9 June 2026
Gerbrand
Geldrop
Hi Gerbrand, bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent!
Mooie producten en een snelle levering
Daphne
OSS
Hoi Daphne, fijn om te horen dat de producten bevallen en alles snel geleverd! Bedankt.
Goede producten tegen een scherpe prijs, erg tevreden met de kwaliteit en snelle levering.
Jan
Nederland
Hoi Jan, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, snelle levering en communicatie. Tot de volgende keer.
Zelf afgehaald op locatie/ bestelling stond snel klaar en goede prijs/kwaliteitverhouding.
Y.
Nijmegen
Hi, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bestelling snel klaarstond en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Goed dat het afhalen op locatie ook prettig is verlopen!
Bestellen gaat makkelijk. Levering is snel.
5 June 2026
Margreet
Bedum
Hi Margreet,
Fijn dat het je goed is bevallen! Bedankt voor de review.
Ze hebben perongelijk het verkeerde opgestuurd. Nu mag ik dat houden en sturen ze de zelfde dag nog het goede product op. Ze zijn geweldig!
4 June 2026
Morris
Almere
Hi Morris,
Bedankt voor jouw mooie review! Fijn dat je contact met ons hebt opgenomen via de mail en wij dit zo snel hebben kunnen oplossen voor je. Graag tot een volgende keer!
Zowel bestelling, communicatie en aflevering perfect verlopen en verzorgd. Een echte aanrader.
3 June 2026
Marcel
Velserbroek
Hoi Marcel,
Bedankt voor je fijne review, dat horen we graag! Graag tot een volgende keer :)
Bestellen ging heel makkelijk en overzichtelijk, hele leuke verzendzakken, verzenddoosjes en bij behoorende stickers. heb helaas mijn bestelling nog niet in huis en kan de verpakkingen nog niet beoordelen
2 June 2026
cynthia
Alblasserdam
Hi Cynthia,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk verliep en dat de producten je aanspreken. Er is momenteel helaas vertraging bij DHL, waardoor leveringen wat langer kunnen duren.
Mocht het nog een paar dagen langer duren, horen we het graag. Je kunt ons dan een mailtje sturen via [email protected], dan kijken we graag met je mee.
Excuses voor de vertraging!
Heel mooi en fijn
1 June 2026
Ramona
Apeldoorn
Hi Ramona,
Bedankt voor je fijne review! We helpen je graag een volgende keer weer.
We ordered paper bags and wrapping paper. The wrapping paper wasn't what we expected, but ok... The paper bags we should get the exact number we pay for, but NOT. It was missing one bag and other totally dirty in one of the sides! (By the way, this bags were more expensive than others we usually buy. So if not possible to be better at least the correct quantity would be appreciated )
30 May 2026
MAR
Amsterdam
Hello,
Thank you for your feedback and apologies for the inconvenience. This is of course not the experience we want to provide.
Could you please send us an email at [email protected] with some photos of the dirty bag and the issue with the quantity? Then we can take a closer look and help you further.
slechte bezorging duurt veel te lang en kost teveel daarna kan je geen contact krijgen telefonisch alleen 2 uurtjes per 3 dagen wel een chatbox maar daar heb je niks aan
30 May 2026
Mirella
zoetermeer
Hi Mirella,
Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Excuses voor het ongemak. Zou je ons hierover nu even een mailtje willen sturen naar [email protected]? Dan kijken we graag met je mee naar de levering en je ervaring. Via de mail zijn we 5 dagen per week bereikbaar en kunnen we je verder helpen.
Zijn een onderzoek gestart en ik mag lekker wachten. Helemaal prima! dus niet. Waarom ben ik de dupe van iets wat duidelijk mis is gegaan? Los het lekker zelf op.
29 May 2026
Meltem
Oss
Ophalen ging top en erg vriendelijk verlopen!
26 May 2026
Michel Klaassen
Hi Michel,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het afhalen goed en vriendelijk is verlopen. We geven het compliment zeker door aan onze collega’s!
Dik tevreden!
24 May 2026
Joël
Alkmaar
Hi Joël,
Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor de review.
Rotim Verpakkingen is al meer dan 25 jaar hét verpakkingscenter voor de detailhandel en webshops.
Van verzenddozen en bedrukte tassen tot vloeipapier en cadeauverpakkingen: wij maken verpakkingen leuk, professioneel én voordelig. Zo geef je jouw bestelling net dat beetje extra.
Alles bestel je eenvoudig en snel via www.rotimshop.nl.
Twijfel je over de juiste verpakking of wil je advies? Wij denken graag met je mee!
Kerkenbos 1028
6546 BA Nijmegen