Laden reviews...
144 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently report fast delivery and clear product details. The service is perceived as reliable with good value. Packaging quality receives frequent praise and orders arrive in good condition. Overall, customer satisfaction remains high across orders.
Meerdere keren besteld bij Rotim voor verzenddozen, bedrukte tassen en vloeipapier. Altijd goed en vriendelijke service, heel fijn bedrijf!
Patricia
's-Gravenzande
Goed ingedeelde website, goede producten en snelle levering.
Esther
Brunssum
Hoi Esther, fijn dat je tevreden bent over de website, producten en levering. Graag tot een volgende keer!
De bestelling werd snel geleverd.
Anja
Varsseveld
Hi Anja, fijn dat de bestelling snel geleverd was. Graag tot een volgende keer!
Von der Bestellung bis zur Anlieferung über die Informationen alles sehr gut.
7 September 2026
Birgit
Ölbronn-Dürrn
Vielen Dank für die schöne Bewertung! Es freut uns sehr, dass von der Bestellung bis zur Lieferung alles reibungslos geklappt hat. Gerne bis zum nächsten Mal!
Snel en goed. Ook voor kleinere afnames
6 September 2026
Kevin
Numansdorp
Hoi Kevin, fijn om te horen! Bedankt voor je review.
Prima en overzichtelijke site. Goede prijzen en snel geleverd. Aanrader !
4 September 2026
wim
Rhoon
Beste Wim, fijn om te horen dat alles bevalt! Graag tot een volgende keer.
Producten prima ontvangen, maar: Je mag niet de checkbox: Ik wil een nieuwsbrief ontvangen standaard op aan zetten. En als ik hem dan uitvink en ik krijg alsnog reclame aanbiedingen, dan krijg ik hier echt enorme jeuk van.
Beveelt niet aan
3 September 2026
Joeri
Rotterdam
Hoi Joeri,
Fijn om te horen dat de producten goed zijn ontvangen.
Wat betreft de nieuwsbrief heb je helemaal gelijk. Als je de checkbox hebt uitgevinkt, had je geen aanbiedingen van ons meer mogen ontvangen. Hier is helaas iets misgegaan in ons systeem. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt uiteraard bij ons en onze excuses voor de irritatie die dit heeft veroorzaakt.
Inmiddels heb ik je handmatig uit ons mailingsysteem verwijderd, zodat je geen marketingmails meer van ons ontvangt.
Excuses voor het ongemak en bedankt dat je ons hierop hebt gewezen.
Snelle levering en goede kwaliteit.
3 September 2026
Sophie
Haarlem
Hoi Sophie,
Bedankt voor jouw positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en levering. Graag tot snel!
In eerste instantie een verkeerd artikel besteld. Retourzenden geen probleem. Juiste artikel was snel geleverd. Top!
1 September 2026
Okkie
Vijfvinkel
Hoi Okkie, bedankt voor je fijne reactie. Graag tot een volgende keer!
Ik koop al jaren mijn producten bij Rotin. Goedkoop, Goede service en altijd breikbaar. Als een webshop houder adviseer ik iedereen Rotim.
24 August 2026
Sharog
Leiden
Hoi, wat ontzettend leuk om te lezen dat je al jaren bij ons bestelt! Bedankt voor je vertrouwen en voor het aanbevelen van Rotim. Daar zijn we erg blij mee!
Goede website, snelle levering. Fijn bedrijf!
23 August 2026
Juwelier Goudsmid van Moorselaar
Purmerend
Hoi, wat leuk om te horen! Fijn dat zowel onze website als de snelle levering goed bevallen. Bedankt voor je mooie review!
Voor het eerst besteld bij Rotim, het is altijd even zoeken als je jarenlang een andere leverancier heb gehad. Maar de kwaliteit van de artikelen was goed. Beschrijving was ook kloppend. En erg snel geleverd, er stond 2-4 werkdagen, maar de werkelijke levering was 1 werkdag. Communicatie voor, tijdens en na de bestelling was goed. Kort samengevat tevreden.
22 August 2026
Jeffrey
Schiedam
Hi Jeffrey, wat leuk dat je voor het eerst bij ons hebt besteld! Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit, communicatie als snelle levering goed zijn bevallen. Bedankt voor je uitgebreide review en hopelijk tot de volgende bestelling!
Mooie collectie verpakkingen en dozen. Snelle en correcte leverantie, de logomat volgende dag al. Bedankt.
20 August 2026
Anna
Kampen
Hi Anna, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de snelle levering. Bedankt voor je mooie review en graag tot de volgende keer! 😊
Prima en snel geregeld tot de volgende
19 August 2026
Gerardus
Venlo
Hoi Gerardus, leuk om te horen dat alles snel en naar wens is geregeld! Bedankt voor je review.
Ik kocht een machine waar een verkeerde handleiding bij zat. Toen ik er een vraag over had bleek dat de klantenservice geen idee had. Ik kreeg antwoorden als: 'dan is er iets mis' en j'e kunt hem terugsturen ter reparatie'. Dat wil ik niet, ik wil graag gewoon weten hoe het werkt. Lijkt me normaal bij aankoop van een nieuwe machine. Na meerdere keren vragen of ze me gewoon de goede handleiding kunnen sturen kreeg ik als antwoord dat hij het ging uitzoeken. Dat is nu meer dan een week geleden en ik hoor er niks meer over. Product werkt intussen, dus dat is prima. Klantenservice echt niet voldoende.
Beveelt niet aan
18 August 2026
Susanne
Ugchelen
Mijn bestelling was binnen enkele dagen binnen. Verpakt in een degelijke doos, materialen niet gevouwen of geplet, heel goed verpakt. Blij mee.
17 August 2026
Anja
Teteringen
Hadden precies wat ik zocht, top.
17 August 2026
Tim
De Rijp
Hoi Tim, bedankt voor je fijne review!
16 August 2026
Naomi
Zoetermeer
Hi Naomi, fijn om te horen dat het goed is bevallen. Bedankt!
15 August 2026
Nicky
Brugge
Hi Nicky,
Wat leuk om te horen dat je al jarenlang tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding. Bedankt voor je vertrouwen en mooie review!
Alles super
15 August 2026
Marco
Berlin
Hallo, super zu hören! Vielen Dank für deine Bewertung und gerne bis zum nächsten Mal! 😊
Snelle levering en de kwaliteit is goed.
14 August 2026
Ronald
Budel-Dorplein
Hoi Ronald, fijn om te horen! Bedankt.
Snelle verzending en levering en stevige dozen voor een schappelijke prijs
14 August 2026
Yara
AMSTERDAM
Hoi Yara, bedankt voor je fijne reactie! Graag tot een volgende keer.
Supergoed! Bestelling ging mis en was in no time opgelost.
13 August 2026
Conny
Enschede
Hi Conny, fijn om te horen dat alles snel is opgelost. We helpen je graag een volgende keer weer.
Die bestellten Boxen wurden sehr schnell geliefert und machen einen wirklich hochwertigen und schönen Eindruck. Mit der Ware selbst bin ich bisher sehr zufrieden und würde aufgrund der Qualität jederzeit wieder bestellen. Schade finde ich allerdings den Kundenservice: Ich habe zweimal per E-Mail um einen persönlichen Ansprechpartner gebeten, da ich auch an weiteren Produkten und zukünftigen Bestellungen interessiert bin. Beide Male erhielt ich lediglich eine automatische Antwort mit dem Hinweis, dass sich kurzfristig jemand melden würde – leider ist bis heute keine persönliche Rückmeldung erfolgt. Gerade als gewerblicher Kunde hätte ich mich über einen festen Ansprechpartner sehr gefreut. Wenn die Kommunikation noch genauso gut funktionieren würde wie Lieferung und Produktqualität, wäre es für mich eine klare 5-Sterne-Bewertung.
13 August 2026
Maximilian
Blaichach
Guten Tag,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid zu hören, dass Sie keine persönliche Antwort erhalten haben. Wir helfen unseren Kunden selbstverständlich gerne weiter und konnten Ihre Anfragen leider nicht bei uns zurückfinden.
Für Fragen oder Unterstützung können Sie uns jederzeit direkt unter [email protected] erreichen.
Bestelling ruim een maand + geleden geplaatst. Niet ontvangen. Duidelijk te zien dat er iets mis is. Toch even wachten op wat DPD te vertellen heeft. Een oplossing zou niet mis zijn. Gelukkig met Klarna besteld. Inmiddels opgelost.
12 August 2026
Wamo