Suuper!

Ophalen ging top en erg vriendelijk verlopen!

Prima, correcte service!

Dik tevreden!

Product is prima. Levering is minder want de producten waren los in het doos. dus niet goed verpakt.

Ik heb papieren tassen en zijde inpak papier besteld. de tassen waren los in de doos geplaats. dat vond ik minder.

Waar blijft mijn bestelling?

Er blijven maar mails komen over mijn bestelling, die ik nog helemaal niet intvangen heb. Of ik tevreden ben, of mijn dozen wel goed dicht zitten en tape nodig heb. Ik wil graag eerst mijn bestelling ontvangen. Ik kijk dagelijks of het al komt, en dat is steeds niet zo. Dus verzend sneller en vraag pas on een oordeel als het er is!

Snelle correcte levering, ruime keuze.

Snelle correcte levering, ruime keuze.

Als altijd correct, snel en goede kwaliteit. Heldere communicatie.

Uiteindelijk

Kleur van de dozen gewoon perfect net zoals het te zien is online. En een snelle levering!

Fijne webshop en genoeg keuze

Hebben precies de producten die ik zoek. Heb ervoor gekozen de producten zelf af te halen. Zeer vriendelijk personeel bij Rotim welke zelfs heeft geholpen een doosje in de auto te zetten. Mijn volgende bestelling is zeker weer bij Rotim.

Mate van verzenden kan professioneler

Zeer snel geleverd echter was mijn bestelling wat zwaarder en de doos waarin het werd verzonden was zwaar ondermaats en gewoonweg niet geschikt: volledig verwoest. Nogal verbaasd dat alle bestelde producten er nog in zaten. Bij de brievenbusdoosjes zat een defect product die ik niet kon gebruiken. Over algemeen wel tevreden maar als verpakkingsbedrijf mag je wel een professionelere verzending verwachten, al helemaal met bulk aankopen en de hoogte van de verzendkosten die je betaalt.

Prima verpakt en snelle bezorging

Top afgeleverd

Klantenservice is super!

Fijn en snel contact met de klantenservice! Hoewel het product niet helemaal naar wens was, meteen een oplossingsgerichte aanpak, geen flauwe smoesjes! Zouden meer bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Chapeau!

Snelle levering en goed verpakt

Kadotassen A5 formaat besteld. Overeenkomstig met de fotos op de website. Beschrijving klopt ook. Helemaal tevreden.

Eenvoudig en snel

Online besteld en betaald, binnen een uurtje al op te halen. Super

Ziet er mooi uit

Het ziet er goed uit. Totdat je het tot een doos gaat vouwen. Dat gaat lastig, zeker de zijkantjes en dus komt wit door het zwart heen en dat is jammer.

Perfecte levering

De dozen die wij besteld hadden zaten netjes verpakt in een doos en waren allemaal heel aangekomen!

Slecht

Mijn bestelling is niet op de afgesproken tijd bezord. Ik heb voor sped bezorging betaald en heb t vijf dagen later gekregen!

Mooie producten!

Snelle levering :-)

klantgericht netjes en meedenkend

vriendelijke mensen

Prima geregeld

Snel bezorgd, goede prijs kwaliteit verhouding,

De levering was snel en correct uitgevoerd

Vlotte afhandeling van de order

Tevreden!

Goed product voor een goede prijs en snel geleverd.

Onwijs goede service

Ik ben enorm goed en lief geholpen met mijn bestelling.

Website is duidelijk en overzichtelijk, met snelle levering.

Zeer goed snelle levering

Mooie producten

Ben zeer tevreden over Rotim. Fijn assortiment en snelle levering

Kerkenbos 1028

6546 BA Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is al meer dan 25 jaar hét verpakkingscenter voor de detailhandel en webshops. Van verzenddozen en bedrukte tassen tot vloeipapier en cadeauverpakkingen: wij maken verpakkingen leuk, professioneel én voordelig. Zo geef je jouw bestelling net dat beetje extra. Alles bestel je eenvoudig en snel via www.rotimshop.nl. Twijfel je over de juiste verpakking of wil je advies? Wij denken graag met je mee!