Pluspunten
Supersnel!
Pluspunten
Snelle levering en voordelig.
VerbeterpuntenHet aanbod is beperkt.
Goedendag, Mag ik vragen naar wat voor producten je op zoek bent? Wij willen graag het assortiment uitbreiden en zoeken naar mogelijkheden. Zou je kunnen aangeven waar je op zoek naar bent? Ik hoor het graag. Gr. Maringka
Pluspunten
Pluspunten
Mooie prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenBen op zoek naar exclusieve producten en die mis ik wel een beetje. Tassen van kurk of met kurk of bijvoorbeeld met kwastjes onderaan de katoenen tassen vilten tassen in een iets wat exclusievere uitstraling. Weet ff niet hoe ik het moet verwoorden maar iets waar geen 100 van in een dozijn van worden verkocht.
Pluspunten
Alles werd snel en goed afgehandeld.
Pluspunten
Snel gereageerd op mijn vraag en de service is geweldig.
Pluspunten
prijs-kwaliteit en snelheid van leveren excl. bedrukking als prima ervaren waardoor ik nieuwe bestelling zeker niet uitsluit.
Pluspunten
Lage prijzen, goede en vriendelijke communicatie. Bestelling geleverd op gevraagde dag.
Pluspunten
Duidelijke website en snelle aflevering
Pluspunten
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag en doen wat ze beloven, super snelle levering!
Pluspunten
snel en adequaat, concurrerend!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk benadering door de medewerkers aan de telefoon.
Pluspunten
Supersnelle en correcte afhandeling en levering