Pluspunten
Leuk kaartje er bij
Pluspunten
Handgeschreven ansichtkaart is prachtig
Pluspunten
Snelle levering Leuke kaartje om te bedanken voor je bestelling. Top
VerbeterpuntenControleer of alle tassen handvat hebben. Ik heb er namelijk eentje gehad die maar één handvat had. Altijd op de zelfde manier inpakken. Ik heb de eerste keer toen ik bestelde alles netjes in een zak verpakt gekregen en tweede keer waren ze los in de doos. Verzendkoste kan iets minder als jullie voor kleine bestellingen in zakken gaan verzenden in plaats van in dozen.
Pluspunten
prima service, snelle verzending, ik ben heel tevreden!
Pluspunten
Duidelijke site. Netjes verpakt. Snel geleverd. Kaart met handgeschreven tekst prettige verrassing!
VerbeterpuntenErg hoge verzendkosten!!
Pluspunten
Snelle levering, niet duur.
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit verhouding en fijne afhandeling/communicatie
VerbeterpuntenIn het verleden ooit een bioscoopbon gekregen bij het plaatsen van een bestelling. Dit soort kleine attenties stel ik op prijs en vergroten de bereidheid tot een volgende aankoop, zouden vaker mogen.
Pluspunten
Keurig volgens afspraak geleverd.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitverhouding, duidelijke communicatie, persoonlijk kaartje vind ik erg attent!
Pluspunten
Nadat DHL chauffeur niet de moeite had genomen (in de kerstdrukte) de zending goed aan te bieden, ontvingen we alle medewerking om de bestelling alsnog zeer spoedig te ontvangen. Prima te woord gestaan en geweldig geholpen.
Pluspunten
Netjes en snel geleverd, en goede kwaliteit voor een lage prijs.
Pluspunten
Snelle levering, goede stevige tasjes. Ik was erg tevreden.
Pluspunten
Mooi assortiment, goed verpakt en snelle levering!
Op jullie website geven jullie aan de volgende dag te leveren. Nu weet ik dat de feesdagen er tussen zitten maar ik heb op 21-12 besteld en mijn spullen zijn nog steeds niet binnen.
Pluspunten
Heldere site. Snelle levering.