Pluspunten
Snelle levering en voordelige producten.
Had 150 tasjes besteld en 1 daarvan zat helemaal dichtgeplakt die kon ik jammer genoeg niet gebruiken.
Pluspunten
Snelle levering tegen de scherpste prijs!
Pluspunten
Kleine order geplaatst, snel geleverd, prima kwaliteit en erg leuke kaart met persoonlijk berichtje erbij. Aanrader !!
Pluspunten
snelle levering!
Verbeterpuntenbij grotere oplage zou de prijs voordeliger moeten worden of iets met de verzendkosten moeten geregeld worden.
Pluspunten
Als er problemen zijn met de zending wordt het snel opgelost En men staat je vriendelijk te woord
VerbeterpuntenAls een pakket niet is afgestuurd de klant even inlichten
Pluspunten
prima prijs-kwaliteit verhouding snelle levering goede service
Pluspunten
Zeer snel en goed geleverd!
Pluspunten
Hele goede service, snel reageren op vragen en goede nazorg!
Pluspunten
VerbeterpuntenEr zaten wat zakjes bij die gescheurd waren.
Pluspunten
Snelle service!
Pluspunten
Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling, en ondanks relatief hoge verzendkosten toch een van de goedkoopste!
VerbeterpuntenJe moet nu vóór 12:00 bestellen om de bestelling de volgende dag in huis te hebben, zou handiger zijn als deze tijd later zou zijn, zoals 17:00.
Pluspunten
Mijn zending was incompleet, volgende dag was mijn gemiste product al in huis!!!
Pluspunten
ZEER SNELLE LEVERING, KOMT BETROUWBAAR OVER
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Kleine bestelling, en toch echt persoonlijke aandacht. Top!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Tasjes zijn van goede kwaliteit.
Pluspunten
Heel snelle service top