Pluspunten
snelle levertijd en zelfs een persoonlijk kaartje erbij!
Pluspunten
wij organiseren voor een sportvereniging voor mensen met een lichamelijke beperking jaarlijks een actie amaryllisbollen. er kunnen precies 4 doosjes in de tasjes. zijn ze er in dezelfde maat ook nog hoger?
Pluspunten
Ze denken met je mee. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
snelle levering en keurig verpakt
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering ,goedkoop vergelijken met andere sites en track and trace maak het nog compleet.
Pluspunten
de persoonlijke 'touch' bij aflevering!
Pluspunten
Heel tevreden over mijn bestelling. Papieren tasjes blijken van prima kwaliteit en zien er gezellig uit. Vlotte levering.
VerbeterpuntenEerste maal was mijn mail niet beantwoord.
Pluspunten
snel en makkelijk
Pluspunten
Prijs kwaliteit on goedeverhouding, service helemaal top
VerbeterpuntenVinden van producten vanaf home-page is in geval van noppenfolie wat onoverzichtelijk. Heldere pagina-indeling met duidelijke links zou helpen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijkheid bij bestelling
VerbeterpuntenDoorgaan zo!
Pluspunten
Op tijd geleverd en juist geleverd! Via email altijd goed contact onderhouden over de bezorgtijd van het pakket.
Pluspunten
makkelijke manier van bestellen
Verbeterpuntentrack en trace laat te wensen over. Tijdsblok is wel erg ruim en valt niet samen met de openingstijden van ons bedrijf. Verder krijg je eerst via de mail een melding dat het op 02-10-2017 tussen 08.00 - 18.00 uur bezorgd gaat worden. Dan is de levering ineens zonder enige vorm van communicatie gewijzigd naar 03-10-2017 tussen 08.00 - 18.00 uur. Dus nu maar afwachten of het vandaag bezorgd gaat worden.
Pluspunten
Snelle levering en gezellig kaartje erbij.
Pluspunten
Fijn dat je kleine hoeveelheden (onder de 20) kan bestellen. Snelle service en een mooie kwaliteit katoenen tas.
Pluspunten
Duidelijke site en alles is keurig op tijd geleverd.
VerbeterpuntenIk heb mijn winkelmandje een minuut of 15 laten staan. Toen ik het daarna wilde bestellen kon ik weer opnieuw beginnen. Misschien iets om eens naar te kijken. Verder ben ik zeer tevreden.
Pluspunten
Ik had net iets na 12 uur de bestelling gedaan. Volgende dag had ik het toch al in huis! Super service bedankt!