Pluspunten
Kwaliteitsdozen voor een goede prijs. Vlotte verzending.
Pluspunten
Er was tijdens het verzenden schade opgelopen, maar dat was snel en adequaat verholpen.
VerbeterpuntenOm schade tijdens het vervoer te minimaliseren zouden iets stevigere omdozen gebruikt kunnen worden. Ook bij de nazending was de omdoos beschadigd, maar gelukkig de inhoud toen niet.
Pluspunten
Een leuk kaartje erbij gedaan met een persoonlijke handgeschreven tekst. Waardeer ik echt!
Pluspunten
Ik belde 's middags voor een bestelling die toch nog de volgende dag gekeverd kon worden.
Pluspunten
Goede prijzen uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenGoedkopere bezorgkosten
Pluspunten
snelle levering, mooie tassen!
Verbeterpuntende grootte van de doos aanpassen aan het geleverde artikel. de doos is een beetje groot en voor de helft leeg, kan economischer.
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt, produkten zijn zoals beschreven op de site
Pluspunten
Communicatie zeer prettig. Heldere website. Goede product/kwaliteits verhouding
VerbeterpuntenOp maandag bestellen en de maandag er op pas je product in huis is niet meer van deze tijd. Ik begreep dat het aan de vervoerder lag maar dat maakt het voor mij niet minder vervelend.
Pluspunten
Na een eerder probleem met de pakketdienst,na slechts 1 telefoontje meteen keurig opgelost.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super leuk het persoonlijke kaartje in het pakket
Pluspunten
Snelle service, goede communicatie
Pluspunten
snel, netjes, niks mis mee
Pluspunten
Snelle levering, goede producten.
VerbeterpuntenGoedkopere verzendkosten
Pluspunten
leuk het persoonlijk geschreven kaartje
Pluspunten
snel en makkelijk, correct
Verbeterpuntenverzendingskost
Verbeterpuntengeen