Pluspunten
- Ik had een vraag over een artikel dat niet voorradig zou zijn, en er werd mij verteld dat ik zou worden terug gebeld. Dit is ook gebeurt, dezelfde dag nog! Doen wat ze beloven! - De papieren tasje die ik bestel had, de volgende dag binnen. - Voordelig in prijs.
Verbeterpunten- Dat de producten ook in kleinere hoeveelheden besteld kunnen worden.
Pluspunten
snelle levering ook van kleinere aantallen
Verbeterpuntenhelaas hebben wij niet de kleur tasjes gekregen die we besteld hadden. Daarover mail gestuurd maag (nog0 geen reactive hierop gehad
Pluspunten
Snelle levering en goede service! Ik kan nu heerlijk aan onze bedankjes beginnen! Op een dinsdag besteld en diezelfde week op zaterdag bezorgd :)
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt. Leuk persoonlijk kaartje erbij!
VerbeterpuntenIk vond de verzendkosten vrij hoog. Jammer.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via de mail!
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie op mail
Pluspunten
Zeer snelle service en zeer mooi materiaal!
Pluspunten
snelle afhandeling van de order ik werd gebeld toen een kleur niet op voorraad was en er werden alternatieven aangedragen
Ik had helaas bij mijn vijftig tasjes, twee die ik niet kon gebruiken door een "productiefout". Beide tasjes hadden geen hengsels! Maar goed... dat kan gebeuren!
Pluspunten
Leuk handgeschreven kaartje erbij Snelle verzending Goede prijs
Pluspunten
Snelle nette service
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!!!
Pluspunten
Bestellen ging redelijk eenvoudig
Pluspunten
Snel verzonden en netjes verpakt.
VerbeterpuntenKan niets bedenken
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en prima prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Snel geleverd en netjes verpakt!