Pluspunten
1 minuut voor 12 besteld. Toch de volgende dag al geleverd ! Top. Prijs, redelijk (maar was ook een kleine bestelling).
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelheid en klantvriendelijkheid en vooral het persoonlijke handgeschreven kaartje bij de bestelling. Dat is een waardevolle toevoeging en geeft je het gevoel dat je ook echt klant bent en geen nummer of een van de zoveelste klanten.
Pluspunten
snelle levering! TOP!
Pluspunten
Kleine afname Duidelijke site Veel keuze
VerbeterpuntenMeerdere kleuren voor de luxe papieren tassen :)
Pluspunten
Snel en volgens beschrijving
Pluspunten
meedenken over wat ik als klant wil en voorstellen doen supersnelle levering prettige financiele afhandeling
Pluspunten
Snelle levering. Grote pluspunt.
VerbeterpuntenOp de site aangeven welk formaat de tasjes zijn (bijv. A4, A5). Formaten in centimeters zegt niet veel.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit dozen, ook in kleine getallen af te nemen.
VerbeterpuntenOmdat ik een klein aantal had afgenomen, schrok ik van de verzendkosten. Als je meer afneemt staat het meer in verhouding.
Pluspunten
Snelle levering! Telefonisch staat men jou vriendelijk te woord. . Wat ik het allerleukst vind, is dat je persoonlijk een kaart bij krijgt. Waarom persoonlijk, omdat het handgeschreven is en dat maakt het zo persoonlijk. Top!
Pluspunten
snelheid is top!
Verbeterpuntende zakjes waren gekreukt.
Pluspunten
Goede service, snelle levering, zeer snel herstel na vergissing bij levering. Complimenten.
Pluspunten
Snelle levering en wat je ziet op de site is ook wat je krijgt
Pluspunten
snelheid waarmee de bestelling is geregeld