Pluspunten
Snel en goed.
Pluspunten
Snelle service en verzending van product
Pluspunten
Goede communicatie en goed bereikbaar zowel fysiek als qua klant contact.
Pluspunten
Snel geleverd, goede prijs-kwaliteitverhouding, de informatie over het product klopt
Pluspunten
mooie site
VerbeterpuntenIk had tasjes besteld en vond dat ze niet allemaal even mooi waren. Er zaten veel vouwen in.
Pluspunten
Site overzichtelijk, snelle levering
Pluspunten
Snelle service , product als verwacht
Pluspunten
Pluspunten
+ Duidelijk geinformeerd + Snelle levering
Verbeterpunten- Ik vond de prijs vrij hoog, gegeven de biijkomende portokosten, deze waren het dubbele van de bestelling. Dit heeft mij bij het afhandelen van de bestelling wel even doen nadenken.
Pluspunten
Goede service en snelle levering!
Pluspunten
1 bestelling gedaan was goed
Pluspunten
Netjes en snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima service, mooie kwaliteit product
VerbeterpuntenN.v.t.
Als er op de website staat dat de goederen "vandaag verzonden" worden, moeten ze die dag verzonden worden. Als dat om de een of andere reden niet lukt (niet alle artikels voorradig?), zou men de klant moeten contacteren en verwittigen en eventueel een deelverzending voorzien. Over de kwaliteit kan ik niet oordelen vermits ik mijn bestelling nog steeds niet heb ontvangen. Jammer!
Beste, Heel vervelend om te horen dat er wat mis is gegaan. We hebben inmiddels u een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Rotim Verpakkingen.
Pluspunten
Goede dienstverlening.. Flexibele opstelling.
VerbeterpuntenRommelige onoverzichtelijke website
Pluspunten
Goed verpakt
VerbeterpuntenMeer informatie over levering
Pluspunten
Snelle levering met persoonlijk geschreven kaartje!
VerbeterpuntenGeen