Prima en vlot!

De communicatie was helder, vlot en de levering ook! Product was precies als getoond op de website. Zou er een volgende keer zeker weer bestellen.

perfect

Vlot & correct

Snelle levering en prima service

Mijn bestelling had ik de volgende dag al binnen, helaas waren de verkeerde tasjes bezorgd, na contact werd het de volgende dag persoonlijk bij mij thuis omgeruild, omdat een medewerker in de buurt woonde. Prima service en er wordt goed meegedacht

Keurige afhandeling. Ik ben prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Dpd maakt fout, rotim lost op.

Dpd maakt fouten bij levering. Rotim lost dit op en zorgt ervoor dat het pakket naar een postnl punt gaat. Vriendelijk te woord gestaan!

Duidelijke website en snelle levering!

Eerste even telefonisch contact gehad, werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Daarna via website de bestelling doorgegeven, dat ging vlot en de volgende dag was alles al correct geleverd. Wij zijn zeer tevreden!

Prettig contact en goede prijs

Prettig contact en scherpe prijzen

Snelle en perfecte levering

Makkelijk bestelproces, goede kwaliteit producten en vlotte levering. Erg tevreden!

Goede producten

Prima producten voor eerlijk prijs.

Bijzonder aardige mensen, fijn dat ook kleinere aantallen mogelijk zijn, goed spul!

Snelle goede service

prima!!

Fantastisch. Snelle levering.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Er stond genoeg informatie op de site waardoor ik wist wat ik moest hebben.

Fijn bedrijf, snel geleverd

Fijn bedrijf, je spullen worden correct snel geleverd. Aanrader!!

Aanrader

Papieren tasjes gekocht. Op tijd geleverd. Kwaliteit prima. Leuk dat er een persoonlijk kaartje was meegestuurd.

Mooi product

Snel en naar wens

Snel en naar wens

Snelle afhandeling, eerste bezorging werd door de post ergens afgeleverd en werdt nooit meer getraceerd, Rotim bood uit coulance asn t opnieuw te verzenden, waarna de helft werdt gecrediteerd.

duidelijke site

duidelijk en bestelling is direct verzonden. Kwaliteit geleverd, tevreden klant!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Genoeg keuze in diverse soorten, maten en materialen voor tasjes. Eenvoudig te bestellen en vlotte levering.

top service

alles goed

Snelle bezorging en bestelling was top!

Gewoon prima

Voor de middag besteld, volgende dag al geleverd. Was per ongeluk iets verkeerd geleverd, na een uurtje al antwoord dat de juiste goederen onderweg waren. Ik raad het iedereen aan !

Prima product, vlotte levering en uitstekende service

Geweldig service en super snelle levering!

1205 Kerkenbos

Nijmegen 6546 BD