Excellent service

Ik koop al jaren mijn dozen voor Justparfum.nl bij Rotim verpakkingen. Ze zijn laatg geprijst en geven top service. Zo hoort ook een online shop te zijn. Daarom blijf ik bij Rotim verpakkingen bestellen. Een aanrader.

SnelleslService

Mooie verpakking snel geleverd.... en betaalbaar....Helemaal blij....Mooie panterprint tasjes

mooie verpakking, snel geleverd

mooi hoor

Perfect,

Goede levering! Optijd en het product is goed Zeker aan te raden!

Mooie zakjes en handig

Snelle bediening , de zakjes zijn zoals ze beschreven werden . Alles dik in orde

👍

Goed!

Kwaliteit super

super kwaliteit snelle levering goed verpakt

Snelle en accurate levering

Snelle service!

Zondagmiddag besteld en woensdag in huis. En dan een super leuk bemoedigend kaartje in deze corona tijd. Thanks!

Binnen korte tijd heb ik kunnen bestellen en heeft Rotim geleverd. Assortiment is prima, het betaalproces verdient nog aandacht. Vooral als bedrijf niet op rekening kunnen betalen is niet meer van deze tijd, hopelijk verandert dat in de toekomst want ik denk dat we vaker gaan bestellen.

Goed product

Goed product, nette prijzen.

Aanrader! Snelle verzending, netjes verpakt

Mooie prijs/kwaliteit verhouding. De materialen waren goed verpakt en er zat een leuk persoonlijk kaartje bij. Zeker bestellen op deze site!

Super levering, top producten

Snelle en goede levering

overzichtelijke webshop met prima prestatie qua levering en prijs

geweldig bedrijf

Goed en deskundig geholpen en een dag later al in huis.

Zeer tevreden!

Mooie producten en snelle levering!

Topservice!

Hier vind je altijd de mooiste producten voor een goede prijs! Snelle levering en goede klantenservice, ik blijf terugkomen!!

perfect

goedkoop levertijd super snel keurig ingepakt altijd een leuk kaartje met de hand geschreven tekst in 1 woord een aanrader

Vlotte levering, goed product

De handelingskosten zijn bij afname van een geringe hoeveelheid hoog. In mijn geval is de lak duurder dan de brief. Jammer

Prima , zoals altijd

Zoals altijd prima en snel geleverd.

Voor mijn bedrijf heb ik nu voor de 2de keer geschenk tasjes besteld. Snelle service, ik ben echt zeer tevreden.

Snelle service, mooi product

Voor het eerst papieren tasjes besteld. Snelle service, heel fijn! Mooi product ook. Ben er blij mee.

Altijd goed, snel en netjes!

No nonsense

Mooie producten, eenvoudige bestelprocedure, goede afhandeling, snelle bezorging. Kortom, perfect!

1205 Kerkenbos

Nijmegen 6546 BD