Laden reviews...
123 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle levering en duidelijke productinformatie. Betrouwbare service en een goede prijs-kwaliteitverhouding worden vaak genoemd. Verpakkingen komen doorgaans onbeschadigd aan en dragen bij aan de tevredenheid. De algehele waardering blijft hoog.
Hebben precies de producten die ik zoek. Heb ervoor gekozen de producten zelf af te halen. Zeer vriendelijk personeel bij Rotim welke zelfs heeft geholpen een doosje in de auto te zetten. Mijn volgende bestelling is zeker weer bij Rotim.
19 May 2026
Ronald
Hellevoetsluis
Hi Ronald!
Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat je precies hebt gevonden wat je zocht en dat het afhalen goed is verlopen. We geven het compliment ook zeker door aan onze collega’s in het magazijn. Graag tot de volgende bestelling bij Rotim!
Zeer snel geleverd echter was mijn bestelling wat zwaarder en de doos waarin het werd verzonden was zwaar ondermaats en gewoonweg niet geschikt: volledig verwoest. Nogal verbaasd dat alle bestelde producten er nog in zaten. Bij de brievenbusdoosjes zat een defect product die ik niet kon gebruiken. Over algemeen wel tevreden maar als verpakkingsbedrijf mag je wel een professionelere verzending verwachten, al helemaal met bulk aankopen en de hoogte van de verzendkosten die je betaalt.
19 May 2026
Noura
Zandvoort
Hi,
Wat vervelend om te horen dat de verzending niet naar wens is verlopen, dat is uiteraard niet onze bedoeling.
Zou je ons een mailtje kunnen sturen met eventueel wat foto’s van de doos en het defecte product? Dan kunnen we dit goed beoordelen en graag met je meekijken naar een passende oplossing.
Je mag de foto’s mailen naar [email protected]. Bedankt!
Top afgeleverd
17 May 2026
Luc
Nootdorp
Hi Luc,
Fijn dat alles naar wens is.
Fijn en snel contact met de klantenservice! Hoewel het product niet helemaal naar wens was, meteen een oplossingsgerichte aanpak, geen flauwe smoesjes! Zouden meer bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Chapeau!
16 May 2026
C.
Limmen
Hi,
Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat je ons contact en de oplossing zo positief hebt ervaren. Ook al was het product niet helemaal naar wens, vinden we het belangrijk om snel en eerlijk mee te denken. Bedankt voor je mooie woorden!
Kadotassen A5 formaat besteld. Overeenkomstig met de fotos op de website. Beschrijving klopt ook. Helemaal tevreden.
16 May 2026
Monica
Almere
Hoi Monica, wat fijn dat je horen dat je tevreden bent. Daar doen we het voor!
Online besteld en betaald, binnen een uurtje al op te halen. Super
Ilse
Nijmegen
Hi Ilse, fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je feedback.
Het ziet er goed uit. Totdat je het tot een doos gaat vouwen. Dat gaat lastig, zeker de zijkantjes en dus komt wit door het zwart heen en dat is jammer.
Isolde
Amsterdam
Hoi!
Vervelend om te horen dat de dozen bij het vouwen niet mooi uitkomen. Dat klinkt inderdaad niet goed.
Zou je ons misschien een paar foto’s kunnen sturen van de gevouwen dozen, vooral van de zijkanten waar het wit door het zwart heen komt? Dan kunnen we dit goed beoordelen en graag met je meekijken naar een passende oplossing.
Je mag de foto’s mailen naar [email protected]. Bedankt!
De dozen die wij besteld hadden zaten netjes verpakt in een doos en waren allemaal heel aangekomen!
mitchell
Hoek van holland
Hoi Mitchell,
Bedankt voor jouw positieve feedback over onze verzenddozen. Dit waarderen wij! Graag tot snel weer.
Mijn bestelling is niet op de afgesproken tijd bezord. Ik heb voor sped bezorging betaald en heb t vijf dagen later gekregen!
Beveelt niet aan
14 May 2026
Carla Fonseca
ROTTERDAM
Hoi Carla,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te horen dat je de bestelling pas 5 dagen later hebt ontvangen. Onze excuses voor de vertraging!
Ik heb het even nagekeken en zie inderdaad dat het pakket bij de bezorgdienst in het proces is blijven hangen. Wij hebben je bestelling wel netjes op tijd verstuurd, dus we vinden het jammer dat je ons hierop afrekent. We gaan hier zeker een melding van maken bij DPD.
Daarnaast wil ik graag aangeven dat wij geen spoedlevering aanbieden. Dat neemt natuurlijk niet weg dat een levering van 5 werkdagen langer is dan normaal; meestal wordt een pakket binnen circa 1 à 2 werkdagen geleverd.
Nogmaals excuses dat je dit zo hebt ervaren. We hopen dat een volgende bestelling soepeler verloopt.
Snelle levering :-)
12 May 2026
Niels Cornelissen
Cuijk
Hi Niels,
Goed om te horen! Bedankt voor je review.
vriendelijke mensen
11 May 2026
Deborah
Alphen aan den rijn
Hi Deborah,
Daar doen we het voor! Bedankt voor je reactie.
Snel bezorgd, goede prijs kwaliteit verhouding,
10 May 2026
Jolanda
Wijnaldum
Hi Jolanda,
Wat fijn om te horen! Bedankt.
Vlotte afhandeling van de order
8 May 2026
Theo
Breskens
Hoi Theo,
Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles vlot is verlopen.
Goed product voor een goede prijs en snel geleverd.
6 May 2026
Bart
Gorinchem
Hi Bart,
Goed om te horen! Bedankt.
Ik ben enorm goed en lief geholpen met mijn bestelling.
5 May 2026
Kim
Bovenkarspel
Hi Kim,
Daar doen we het voor! Hartstikke bedankt.
Website is duidelijk en overzichtelijk, met snelle levering.
4 May 2026
Sabina
Sassenheim
Hi Sabina,
Goed om te horen dat alles duidelijk en overzichtelijk is, bedankt!
Mooie producten
2 May 2026
Jacqueline
Den Haag
Hi Jacqueline,
Bedankt voor je fijne woorden.
Ben zeer tevreden over Rotim. Fijn assortiment en snelle levering
1 May 2026
Ghislaine
Venlo
Hi Ghislaine,
Fijn dat alles goed is bevallen, horen we graag!
Snelle levering en ook de mogelijkheid tot persoonlijk contact.
30 April 2026
Babs
MILL
Hi Babs,
Fijn om te horen dat de levering snel is gegaan!
Really happy with my order from Rotim! The products are exactly as described - good quality and shipping was fast too. Would definitely order again!
29 April 2026
Larihun
Amsterdam
Hi Larihun,
Thank you for your review! We love to help you next time.
tijdig en dat wat gevraagd is hebben we ontvangen. jammer dat de kleinere maat niet leverbaar was
28 April 2026
N.D.A.
Leidschendam
Hoi N.D.A,
Fijn dat alles goed en op tijd is aangekomen! Jammer dat de kleinere maat niet beschikbaar was, dit kan inderdaad soms voorkomen.
Ik had een pak tissue papier besteld. Dit zat in een te grote doos, waardoor het in elkaar gezakt in de doos zat. Ik gebruik het papier om op te tekenen, dus dat is niet zo fijn. Ik kan me voorstellen dat het minder erg is als je het alleen als inpakpapier gebruikt. Gelukkig kan ik het nog wel gebruiken, dus zo vreselijk is het ook niet.
26 April 2026
Marianne
Oosterhout
Hi Marianne,
Wat vervelend dat het product zo is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je kunt hierover een mail sturen naar [email protected], dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.
Snelle levering van het product en goede prijs kwaliteit verhouding
25 April 2026
Dominic
Noorden
Hi Dominic,
Wat fijn om te horen! We helpen je graag.
Na mijn bestelling snel en prettig contact gehad met de studio over het voorbeeld van mijn verpakking. Na akkoord was het echt supersnel in huis. Heel blij mee! Kwaliteit van de verpakkingen ziet er ook top uit. Dankjewel!
24 April 2026
Andy
Wageningen
Hi,
Fijn dat de artikelen goed bevallen en alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je mooie review en graag tot de volgende!
Snelle levering van mooie artikelen volgens verwachting
20 April 2026
Jose
Grou
Hoi Jose,
Leuk om te horen dat alles goed bevalt, dank je wel!
Rotim Verpakkingen is al meer dan 25 jaar hét verpakkingscenter voor de detailhandel en webshops.
Van verzenddozen en bedrukte tassen tot vloeipapier en cadeauverpakkingen: wij maken verpakkingen leuk, professioneel én voordelig. Zo geef je jouw bestelling net dat beetje extra.
Alles bestel je eenvoudig en snel via www.rotimshop.nl.
Twijfel je over de juiste verpakking of wil je advies? Wij denken graag met je mee!
Kerkenbos 1028
6546 BA Nijmegen