Alles keurig!

Alles volgens afspraak geleverd en netjes!

Uitstekende service en levering

Al meerdere keren diverse bestellingen gedaan. Altijd keurig en snel geleverd.

Snel in geleverd :)

Precies wat ik dacht: goede kwaliteit:)

Snelle levering en tevreden met het product.

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Leuke stevige tassen tegen een betaalbare prijs. Levering volgens afspraak.

Supee

Super vezendt zakken

alles was zoals het hoort!!!!

Duidelijke site.

Duidelijk en efficiënt. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

super service

Ik had iets verkeerds besteld en kan het zonder poespas terugsturen. producten die wij daar bestellen zijn gewoon top en worden snel geleverd, kort om super service.

Snel en kwalitatief!

Snelle service en materiaal is in perfecte staat!

Word niet geholpen

Dpd is mijn pakket kwijt geraakt alleen ik word niet geholpen De enige oplossing die ze aanbieden is er op te gaan wachten tot Dpd een onderzoek heb gestart en afgerond. Als je bijvoorbeeld een webshop heb betekend dit dat je gewoon een week niet kunt leveren. Aangeboden als de bestelling tog bezorgd word hem retour te sturen maar hier gaan ze niet op ik. Onacceptabel

Super snelle levering

Duidelijke & overzichtelijke Webshop

Snelle levering, en artikel beantwoordt aan de verwachting

Snelle levering, en artikel beantwoordt aan de verwachting

Super, goed en snel geleverd!

Goede ervaring

Sterke en mooie verpakking, goede en snelle verzending

Wat een snelle levering zeg!

Ik had niet verwacht dat het echt de dag erna bezorgd zou worden. Prachtige dozen en ook het opvulmateriaal ziet er goed uit. Ik ben erg tevreden en ga zeker vaker een bestelling maken bij dit bedrijf.

Snelle levering en goede service

Mooie verzendzakken werden snel en probleemloos geleverd

Goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle en correcte levering.

Ik heb de bestelde pakketten de volgende ochtend vroeg in huis gehad met DPD. Wat een fijne service. Zowel van Rotim als van DPD waarmee ze samenwerken!

snel en praktisch

De levering was snel en correct. De tasjes vielen exact uit zoals ik ze had voorgesteld. Prijs- kwaliteit is zeer acceptabel.

Prachtig artikel!

Tasjes in vrolijke kleuren besteld. Zien er fantastisch uit en goed van kwaliteit. Groot succes

Duidelijke site snelle levering mooi product

overzichtelijk en snelle verzending

de website is overzichtelijk , alles staat goed uitgelegd( maten etc ) en de levering is snel

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!