Snelle levering, en product is helemaal naan mijn zin.

Ik bestelde brievenbusdoosjes bij Rotim, ik had ze heel snel inhuis en ze zijn van een zeer goede kwaliteit, voor een verrassend lage prijs. Ik ben zeer tevreden.

Prima verpakkingsmateriaal

Goed materiaal om spullen te verpakken. Enige verbeterpunt voor mij zo de breedte vd lijmband zijn. Die mag wel wat breder zodat een wat grotere inhoud ook goed verpakt zit.

Matige kwaliteit

Mijn product is een miskoop. Karton is grof, niet soepel te bouwen en vanwege de slappe kwaliteit van de vouwdelen niet goed in elkaar te vouwen. Weggegooid geld.

Prima leverancier!

Makkelijke site, prima verwerking, snelle levering en bij retour zeer correct alles afgehandeld!!!

geweldig

fijn dat ze het zo snel geleverd is.

Snel

Het was er de volgende dag al en goede kwaliteit! Eén van de weinige die de artikelen ook per stuk verkoopt ipv batches. De verzendkosten zijn wel hoog.

Super snel

Ik heb nog niet de spullen gebruikt maar de levering is wel snel!

Vertrouwelijk

Op tijd geleverd,mooi ingepakt en vertrouwelijk.Ik raad de verkoper,firma aan.

Goede site maar schrikbarend hoge verzendkosten

Veel keus, goede omschrijving. alleen zeer hoge verzendkosten voor een klein pakket.

Snel en volgens verwachting

Snel en netjes geleverd. Precies zoals aangegeven

Bestelling prima maar de levering belabberd

De bestelling verliep simpel en vlotjes. De levering door DPD was zeker niet klantvriendelijk. Op woensdagochtend kreeg ik om 08.48 bericht dat pakket tussen 09:39 en 10:39 bezorgd zou worden. Ik heb meteen digitaal aangegeven dat wij niet thuis waren en het pakket afgeleverd zou worden op servicepunt. Kom om ca. 12.00 uur thuis en het pakket lag in de voortuin. - Bericht slechts half uur vooraf is erg kort. - Waarom kan je aangeven dat je niet thuis bent en dat je het pakker elders wil laten afgeven als er niks mee gedaan wordt. Vraag dan niks en stop een briefje in de bus dat pakket elders is af te halen of later alsnog wordt aangeboden. Dat is n.m.m. veel klantvriendelijker.

Goede service. Telefonisch snel geholpen over uitleg product

Snelle nette levering

Snelle nette levering, geleverd wat op site staat

stevige en nette doosjes

makkelijk te vouwen en

Goed en goedkoop

Tevreden

Super tevreden over de snelle levering van de tassen en de kwaliteit.

Snelle levering, voordelig. Alleen de bezorgkosten zijn er hoog €7,50

Verrassend groot assortiment

Wij waren opzoek naar een specifieke kleur papieren tas. Al bij diverse aanbieders besteld, steeds hele andere kleur dan op website weergegeven. Bij Rotim direct goed, kleur kwam perfect overeen met de websitie! Heel blij mee inmiddels 2e bestelling geplaatst. Snelle levering ook!

Tip top in orde

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden.

Per abuis dubbel besteld, allemaal aan de telefoon zo onaardig

bestelde hier voor de eerste keer, per abuis dubbel besteld... Na het bellen dat ik het 2 keer binnen heb gekregen zei de dame aan de telefoon. Verzendkosten zijn voor eigen rekening! BAM, zo onaardig, mijn fout maar enige coulance daar bestaat er niet! Bestel hier nooit meer!

Snelle en goede levering!

Goede ervaring!

Snelle levering, mooi artikel

Rotim levert snel, het artikel is van mooi materiaal gemaakt (cadeauzakjes), doos is stevig verpakt waardoor alle cadeauzakjes nog mooi waren zonder kreukels. Top!

Top !

Vlugge levering, goede kwaliteit, mooie prijs

Snelle levering en uiterst professioneel bedrijf

Producten zijn keurig netjes verzonden, ook email wordt snel en goed beantwoord.

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!