Volgens afspraak lag het klaar

Snel opgehaald, super

Vlotte levering

Pakket werd geleverd binnen de voorziene tijd

Geweldige service en snelle levering!

Rotim is gewoon een super bedrijf. Altijd kwaliteit, een uistekende website, alles zorgvuldig en goed ingepakt, levering volgende dag. Ik ben al jaren klant en altijd meer dan tevreden geweest! Een dikke 10 van 10!

Volledig naar tevredenheid!

Het was mijn eerste kennismaking en eerste bestelling bij Rotim. Ik ben zeer tevreden over de duidelijkheid van de site, de gang van zaken rond de bestelling en de levering.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Ik bestelde last minute tasjes bij Rotim. De communicatie verliep erg goed en de tasjes werden de volgende dag al bezorgd

Op zich wel goed

Geleverd volgens afspraak. Heb alleen de verkeerde besteld!

goed en vlug geleverd

gemakkelijk besteld en vlug geleverd.

Netjes en snel

Zeer snel geleverd.

Makkelijk te regelen

Goede site en duidelijk. Snel geleverd. Top

zeer goede serivce

vaak verzendmateriaal ingekocht, goede prijs en kwaliteit ;)

Alles volgens plan

Bestellen ging makkelijk, snelle levering, papieren tassen zijn van mooie kwaliteit.

snelle levering en prima prijzen

Prima! snelle levering en prima prijzen.

Super snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit ik zal zeker vaker bestellen

Goede kwaliteit, snelle service & voordelige prijs

Mooie stevige verzendzakken en snel bezorgd!!

Alles oké, prettig geprijst.

Dit was mijn eerste bestelling bij Rotim verpakkingen en ik kom zeker terug!

snelle eenvoudige site en service

zie bovenstaand

Snelle levering en producten zoals verwacht!

Super snel, aardige service

Snelle levering! Een item uit mijn bestelling was uitverkocht, ik werd gebeld door een vriendelijke medewerker die snel met een oplossing kwam. Zal zeker mijn verpakkingen voortaan bij Rotim bestellen.

Hele goede service, snelle levering

Heel snel geleverd, alles nog netjes en niet verkreukeld.

Bestelling was makkelijk te plaatsen. De website overzichtelijk en de levering was zoals beloofd.

Enkelgolf kartonnen dozen zijn van uitstekende kwaliteit.

Kerkenbos 1028

6546 BA Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is al meer dan 25 jaar hét verpakkingscenter voor de detailhandel en webshops. Van verzenddozen en bedrukte tassen tot vloeipapier en cadeauverpakkingen: wij maken verpakkingen leuk, professioneel én voordelig. Zo geef je jouw bestelling net dat beetje extra. Alles bestel je eenvoudig en snel via www.rotimshop.nl. Twijfel je over de juiste verpakking of wil je advies? Wij denken graag met je mee!