Prima, snel en correct

Op donderdag besteld, vrijdag in huis. Prima service

Geweldig!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen :-)

snel en correct

snel en correct

Super snelle levering

Idem boven

Alles ging heel snel en netjes!

Website is overzichtelijk, bestelling ging makkelijk en kwam al na 2 dagen, top

Gewoon goed

Gemakkelijke site, snel geleverd

Top service en mooie kwaliteit!

Geweldig!

Recommended! Will surely order again! :)

Fast delivery, great product and I got 5 extra for my first order

Snelle service!

Voor het eerst hier besteld. Spullen werden de volgende dag al bezorgd. Telefonisch zeer netjes te woord gestaan ook. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.

Prima producten en snel geleverd

Tevreden, de volgende keer bestel ik weer bij Rotim Verpakkingen!

Snelle levering , prima service

Snel geleverd, betaling mislukte eerst. Mail gestuurd en snel en goed geantwoord.

Fijne tasjes

We hebben hier tasjes besteld voor de bedankjes op onze bruiloft. De tasjes waren stevig, en niet al te duur. Enige wat ik jammer vond is dat je 50 stuks van 1 maat af kon nemen, terwijl we eigenlijk 10 grote en 10 kleinere tasjes nodig hadden. Maar verder alles prima, ook snel geleverd!

Vlot en netjes geleverd, zeer tevreden.

Super blij met de plastic verpakking

Heel erg blij met de plastig verpakkingen die ik had besteld bij jullie!! En ook de volgende dag al in huis. Dus 2x zo blij! Super service!

Goede prijzen, veel keus

Top dat ze veel verschillende verpakkingselementen en dus ook veel keus. Goede prijzen en snelle levering. Doosjes zijn mooi en stevig.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Pleased that I chose this company

Good Products and efficient delivery

Prima, snelle levering

prima, snelle levering

Perfect bedrijf voor mijn

Mijn bestelling was echt snel en correct bezorgd. Gefeliciteerd!!! Ik ben echt blij met jullie.

Snel, keurig, niet duur

De website is erg duidelijk, de artikelen niet duur, de levering is snel en de factuur wordt ook snel verstuurd.

Prima en goede prijs

Goed verpakt en netjes op tijd geleverd

Topp, helemaal gekregen wat ik had verwacht!!

Zoals bovenstaande ervaren

Geweldig bedrijf.

Ik heb nu 2x bij jullie besteld en ik kreeg het snel en netjes geleverd. Echt tevreden !

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!