Goed & snel

Toegankelijke website, mooi assortiment, scherpe prijzen, snelle levering.

Prima geleverd

Voor onze opdrachtgever zochten wij tassen met logo. De levering is prima en vlot verlopen en de tassen deden volledig aan de verwachting.

Snelle service en levering.

Ik ben zeer tevreden over de verpakkingsmaterialen van Rotim. Het is voor mij erg belangrijk dat de verpakkingen milieuvriendelijk zijn en eventueel volledig afbreekbaar. Rotim heeft dit allemaal en dit zal vanaf heden ook mijn vaste leverancier worden voor verpakkingsmateriaal.

Prima en snel geregeld!

Goede ervaring.

Heel goed!

Wij hebben voor ons bedrijf verpakkingszakken besteld. Deze waren top!

Altijd tevreden

Ik ben altijd tevreden! Super service en super snel!

snel bezorgd, goede kwaliteit

mooie tasjes, voldoen aan mijn verwachting. Snel bezorgd.

Leuke tassen met print

Goede tassen, goed formaat, keuze uit leuke prints. Wel iets te duur en te weinig korting bij grotere afname, dit is in vergelijking met andere aanbieders te duur. Als de hoeveelheden omhoog gaan en de korting oploopt bestel ik ze in de toekomst per 1000 ipv 50

Niet duur en snel geleverd!

Niet duur en snel geleverd!

Fijne producten, prijzen en dito service.

Ruim aanbod, prima site

Duidelijke info, makkelijk besteld en snel geleverd

Goede Service

Goed gekregen wat ik heb besteld binnen 2 dage

Fantastische Service

Goed ontvangen, prima product, snelle verwerking.

Super mooie en goede verzendzakken!

Super leuk dat er verschillende printjes zijn, de verzendzakken zijn van goede kwaliteit. Heel erg blij mee!

Goed contact en juiste levering

Goed advies gehad voor beginnende webshop.

Ben er heel blij mee

Ik heb mijn pakketje heel snel ontvangen , prijzen vallen ook mee en het is een top kwaliteit! Zeker een aan raarder!

Goede service & kwaliteit

Service was snel en het product was kwalitatief uitstekend.

Leuke producten!

A4 tassen nodig voor de diplomeringen en hier hebben ze leuke felgekleurde tassen. Een minpuntje was dat ik niet kon betalen op factuur. Na betaling wel de dag erop ontvangen.

snelle levering ook op zaterdag

Snelle verzending

Snelle verzending

Snelle bestelling, snelle en correcte levering

Dit was onze 1e bestelling. Overzichtelijke website en duidelijk voorraad beheer. Werd ook nog gebeld wanneer het beste uitkwam om te bezorgen.

Goede materialen

Over de materialen en kwaliteit ben ik zeer tevreden, persoon vind ik dpd niet de beste keuze voor vervoerder. Moest dit ooit veranderen is het absoluut de 5 sterren waard.

toppie!

snelle levering! prima service!

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!