Zeer vlugge levering ! Tevreden van de aangekochte producten.

De bestelde produkten werden de dag nadien al geleverd. Zijn behoorlijk verpakt zodat er niets stuk kan tijdens transport . Top !

Snelle levering, heel tevreden!

Pakketinhoud was netjes ingepakt en pakket werd op de aangegeven dag geleverd. Geen verdere toevoeging.

Prima snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Was op zoek naar postdozen en was erg blij met de vele maten die Rotim aanbiedt. Snel besteld, snel geleverd en top kwaliteit.

Slechte product omschrijving

Ik koop duidelijk een A5 doosje maar blijkt toch geen A5 te zijn... ik als klant moet goed lezen.... maten staan er elders in het klein bij. Maar ik de titel van het product staat duidelijk A5 verzend doosje... geen redelijke oplossing. Ja terug sturen... maar ze weten dat ik dan niet kan in originele verpakking en was er al een beplakt.

Wij hebben de bestelling op tijd gekregen en alles was prima.

Netjes verpakt en snel geleverd

Goed produkt. Is als verwacht en beschreven op de website . Ik had zelf niet echt handig gedaan met bestellen. Hierop werd netjes gereageerd . En probleem verholpen

Supersnelle levering!

Supersnelle levering, mooie kwaliteit tasjes voor mijn salon!

Geheel volgens verwachting en op tijd geleverd, wat wil een mens nog meer!

Beschrijving op de web-site en andere informatie klopt. Snel en accuraat.

Snelle levering en netjes verpakt.

Snel, handig ophalen

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle verwerking van bestelling!

Laat in de avond nog besteld en ik kon het de volgende ochtend al afhalen!

Vlotte levering

Alle producten werden vlot en keurig verpakt geleverd. Kwaliteit van de producten is zoals geadverteerd.

Top kwaliteit

Zeer tevreden met de kwaliteit en snel bezorgd.

Voor de eerste keer hier besteld. Snel geleverd en goed product!

Goed maar duur

Het product is zeer goed, alleen door dure afhandelingskosten is de prijs per stuk erg hoog geworden. Ik wil de verzendzak eigenlijk ook in een maatje kleiner maar hik tegen de verzendkosten op!

Goede prijzen, snelle en zorgvuldige verzending

Goede prijzen, snelle en zorgvuldige verzending

Top product

Super product! Maar 4 sterren omdat niet naar mijn extra aanmerkingen gekeken was. Maar wel gelukkig met het resultaat.

Mooi product en snelle levering!

Mooi product en snelle levering

Snel geregeld

Snel geregeld op de site en snelle levering.

toplevering

1e maal bestelling geplaatst , supervlot geleverd , zo blij was ik dat ik voor moederdag toch nog de tassen binnen had , had dit niet zo snel verwacht . Waarvoor dikke dank u wel

Top service en goede kwaliteit

Ideaal vind ik de optie om de bestelde artikelen op te kunnen komen halen bij het bedrijf.

Niet oke, niet in oplossingen denken en grote afstand van klant!

Ik bestel 50x A5 brievenbus doosjes. A5 is een standaard maat, dat weet iedereen. We bestellen altijd A5 doosjes. Bij dit bedrijf is A5 niet het formaat van A5 maar wel 10 cm breder dan A5... op zich kan dit gebeuren maar een oplossing? Not!

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!