Het is allemaal goed verlopen. Snelle levering.

Super goede service heel snel verzonden en duidelijk

Super service!

Verkeerde Postdozen ontvangen, maar ik werd meteen heel netjes geholpen en de volgende dag zijn de goede dozen nog opgestuurd! En vriendelijke personeel.

Keurig geregeld

Ik had een foute bestelling binnen gekregen en het werd keurig opgelost. Dank daarvoor.

Zoals omschreven

Helemaal super

Alles super netjes verpakt

Goed!

Goed spul, snel geleverd, precies wat ik nodig had!

Als de duidelijkheid er is is er geen betere leverancier

Meedenkers nodig ? Dit is een goede referentie

prima product

voor de lage prijs waren de verwachtingen niet hoog. Maar het product is van uitstekende kwaliteit dus zeker een aanrader.

Super snelle levering ... hoede communicatie via de mail

Blij met snelle levering !

Snelle levering en goede producten

De producten waren erg snel binnen en van goede kwaliteit.

Snel geleverd, waarbij klein probleempje snel en goed opgelost

Levertijd conform verwachting; echter 1 product niet meegeleverd wegens een voorraadverschil. Na telefonisch contact hierover werd er per omgaande een beter (en duurder) alternatief geboden; zonder bijkomende kosten. Top!

Goede kwaliteit, snelle levering!

De tassen zijn zoals op de afbeelding, mooie kwaliteit en een snelle levering! Prima!

Super snel

Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Verschillende keren artikelen besteld en tot nu toe altijd alles op tijd geleverd gekregen en van goede kwaliteit.

Snel, handig en goed verpakt verzonden!

gewoon zoals je het zou willen. Geen gedoe, prima zo!

Snelle levering en ruim assortiment

Snelle levering en ruim assortiment

Prima service, goede kwaliteit

Helemaal tevreden!

Ruim assortiment, goede website (makkelijk te bestellen) zeer snelle levering (volgende dag) en zeer goede kwaliteit A5 brievenbusdoosjes. Ik ben erg tevreden en ga vaker mijn bestellingen doen.

super!!!

toppie

Snelle levering, mooie brievenbusdozen

Goedkoper dan andere webshops en de levering is snel en goed verpakt.

Prima geregeld.

Bestelproces was eenvoudig en snel, niets op aan te merken, prijzen voor de producten zijn goed - verzendkosten iets aan de hoge kant. Maakte mij wat zorgen om de verzending met DPD gezien in daar in het verleden heel slechte ervaringen mee heb gehad maar gezien er niets breekbaars in zat en ik door de mogelijkheid van achteraf betalen ook geen risico had om ruzie te moeten maken met de verkoper in het geval dat DPD de zending kwijt zou raken heb ik toch maar besteld. DPD heeft z'n werk dit keer netjes gedaan, bestelling stond een dag later in prima staat voor de deur. Achteraf betalen via Billink was ook een fijne ervaring, duidelijke informatie over het proces, dag na levering kreeg ik de betaalinstructie toegestuurd en ook dat verliep eenvoudig en snel. Al met al dus een goede ervaring en mocht ik weer wat nodig hebben dan kom ik zeker terug.

Goede snelle levering

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

info@rotim.nl

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!