Goed bevallen

Product is geleverd zoals het op de foto staat. Snelle verzending.

Snelle levering, leuke verzendverpakking met print.

Verzendzakjes in S, M L besteld. S kaki met groene zebraprint slechts 85st ipv 100 M roze 99st L zebra 100st ok Heel blij met de levering, kleine ontgoocheling voor de tekorten.

Snelle verzending en stevige verpakkingen

Top! Volgende keer weer

Mooie verpakkingen, snel bezorgd.

Ik vind de verpakkingen heel erg leuk en krijg ook van iedereen leuke reacties erop. Was supersnel bezorgd.

Snelle levering en heel leuk verpakt!

Snel geleverd! Goede kwaliteit.

Leuke collectie

Correcte snelle levering. Een aanrader.

Overzichtelijke site,snelle levering

snel en scherpe prijzen

snel geleverd prijs is oke

Prachtig

Mooie tasjes stevig

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Ik had per abuis de verkeerde kleur tassen ontvangen. Netjes en snel opgelost.

Goede service!

De krant tasjes zijn van goede kwaliteit en werden snel bezorgd!

Gewoon goed geregeld

Gewoon goed

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling klopte niet. Gelijk gecorrigeerd. Top survice

Snelle service en erg tevreden over de producten!

De bestelling werd erg snel geleverd (en proces was goed, duidelijk te volgen). De producten zijn naar wens. Conclusie, ik ben erg tevreden! Zeker een aanrader!

Tevreden!

Snelle levering, goede producten! Bestelling was niet heel netjes ingepakten en de verzendkosten zijn hoog maar verder erg tevreden. Ik ga zeker nog eens bestellen.

Prima verpakkingspapier voor een scherpe prijs

Nette en snelle levering

Wij hebben verpakkingsmateriaal besteld, heel makkelijk via de website en heel snel geleverd!

Snel geleverd, fijn product

Bestelling werd snel geleverd. Bestelde producten zijn goed. Tussentijds e-mails ontvangen met status van de bestelling.

Snelle goede service duidelijke website

Goede prijs kwaliteit verhouding

Top zaak

Mooie stevige papieren tasjes

Zo kan ik mijn cliënten hun producten in een mooi duurzaam tasje meegeven.

kwaliteit is goed/bezorger niet goed

Als jullie duidelijk aangegeven dat de bezorger de klant behaald als klant dan zouden jullie volle 10 krijgen

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!