Snelle levering en top kwaliteit!

Top ervaring

Ik heb verzendzakjes besteld bij Rotim en ben er heel blij mee. Prijs / kwaliteit verhouding is goed.

Tevreden

N heel tevreden klant

Mooie dozen, snel geleverd

Dozen met mooie uitstraling, levering is zeer snel.

Prijs kwaliteit service perfect.

Prachtige tassen

Prachtige tassen Alleen enkele ervan zijn niet te gebruiken zit maar 1 handvat aan en als je ze open maakt gaan ze stuk Dit is wel een minpunt

top service

goed materiaal snel geleverd

geen klachten

Geleverde producten zijn goed maar slechte klantenservice

Verpakkingen die ik heb besteld zijn prima maar ik had ook nog vloeipapier besteld en dit was niet op voorraad. Dit werd niet vermeld op de site en was mij ook niet bekend. Vervolgens krijg ik gewoon het bedrag terug gestort op mijn rekening zonder hier ook maar 1 bericht over te ontvangen. Slechte service en alsnog geen vloeipapier. Voor €7,50 ga ik ook zeker geen 2e bestelling hiervoor plaatsen. Hierdoor zal ik hier niet snel weer iets bestellen.

perfect

Het juiste product voor de juiste prijs. Prima geleverd.

Gevonden wat ik zocht en snelle levering

Fijne duidelijke webshop, snel gevonden wat ik zocht. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Goeie en snelle service

Het pakket was snel geleverd

Pakket stonk erg naar rook , wel snel bezorgd

Dozen hebben hier en daar beschadigingen en het wit van de dozen is soms zwart. De tassen zagen er goed uit maar dat pakket heb ik eerst buiten moeten leggen zo verschrikkelijk stonk het naar de rook. Super snelle service Gr Petra

erg goed

vlotte levering . mooie producten , kleuren kloppen met afbeeldingen op de site.

Snel en zoals besteld ook geleverd gekregen.

Gebruiksvriendelijke website. Snelle bezorging en goede prijs/kwaliteit.

Goedkoop en snel

Voldoed aan alle verwachtingen Goedkoopste tussen Google zoekresultaat Duidelijke website Makkelijk zoeken Snelle levering

Mooie kleuren tasjes, precies het goede formaat.

Goede kwaliteit,snelle levering

Goede kwaliteit snelle levering! Ik ben tevreden!

Snelle en fijne service

Super fijne levering! En goede kwaliteit!

Behulpzaam, probleemoplossend!

Hele aardige dame aan de telefoon die er alles aan doet om de bestelling op tijd bij de klant te krijgen. Puntje is de SPAM, die je soms meerdere keren per dag in je mailbox krijgt.

Snel geleverd en precies volgens de omschrijving. Top!

Binnen 24 uur geleverd en voldoet aan omschrijving website. Goede prijs,- kwaliteitverhouding en prettig dat er ook kleinere aantallen beschikbaar zijn.

Netjes verpakt en keurig aangekomen

Netjes en keurig verpakt Kwaliteit prijs verhouding prima

Snelle levering, precies als de omschrijving. Super tevreden

Snelle levering, precies als de omschrijving. Super tevreden

Prima bezorging, mooie kwaliteit tasjes!

Mijn ervaring was naar tevredenheid

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!