Snelle levering en volgens beschrijving

Heel erg snelle levering. Super blij mee! Ga zeker vaker bestellen. Heb wel veel tasjes over, omdat ze alleen als grootverpakking worden verkocht. Erg blij met de ziplockzakjes. Verzending wel duur, dat is jammer.

Tasje al formaat

Een lief tasje met hartjes en super sterk. Erg mooie kwaliteit voor een leuke prijs

Duidelijke website

Na bestellen staat het snel voor je klaar.

Goede verpakkingen en goede service.

Snelle levering, goede prijs

Tot nu toe alleen kleine dozen besteld. Snel in huis (de dag erna al), goede kwaliteit en niet duur.

super levering

super snelle levering top dankje.

Snelle en goede verzending! Erg blij met de verpakkingen

top

mooi stevige tasjes en levering binnen 1 dag. erg tevreden.

Zeer tevreden!

Precies zoals verwacht

Gewoon top

Snelle levering + goeie prijs en kwaliteit!

Correcte, snelle levering. Goede producten

Net bedrijf. Goed geleverd.

Positieve ervaringen met het bestellen van zakjes. Snel geleverd en duidelijke flow in het bestellen en betalen. Een aandachtspuntje: de zakjes waren een klein beetje "dubbel" ... er zat dus een vouwtje in die er niet in hoorde. Maar ik was over het algemeen genomen zeer tevreden.

heel slecht

mijn bestelling op 11/2 gedaan bij Rotim om de 14e tasjes te hebben voor Valentijnbezorgingen..Op 19/2 nog steeds niet geleverd.... Blijkt de bezorgdienst DPD de bestelling gewoon direct retour stuurt ipv levert??

top!

Gewoon goed! Alles makkelijk, snel en mooi product.

Uitmuntend

Erg duidelijke webshop en snelle levering.

Heel erg goed bedrijf

Duidelijke site, vlotte levering, goed product

Super mooie kwaliteit en top service

Snel bezorgd, goede kwaliteit. Niets op aan te merken!

Ben erg tevreden, leuke doos!

Fijne ervaring

Goede prijs en snel geleverd.

snelle levering, duidelijke site en eerlijke prijzen

wat kun je veel te veel betalen voor inpak materialen, na een flinke speurtocht kwam ik hier terecht, geweldig dat ik zo toch betaalbaar wat dozen kon bestellen zonder er duizend af te nemen of enorm veel te betalen.

Helemaal goed!

Prima site, snelle service

Goede service en snelle levering

Super service

Super service snel en netjes afgeleverd super tevree . En ga vaker bestellen rotim

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!