snelle en goede service

snelle ne goede service

Afhaal procedure simpel. Alleen jammer dat de bel niet in de richting van de pjjl zat! :-)

Vriendelijke klantenservice, snelle verzending, mooie spullen

Vriendelijke klantenservice,(korte wachttijd per telefoon snelle verzending,(zelfde dag nog) mooie spullen

Goede zendzakken en op tijd geleverd

Ik kocht eerst altijd mijn verpakkingen ergens anders, kwam altijd te laat sinds corona er is, toen 1x bij rotim geprobeerd en was gelijk de volgende dag binnen. Ook goede kwaliteit, dankjewel :)

Top product gekocht.Voldoet helemasl aan mijn wensrn

Snelle levering. Nu veel verzendingen in een gaaf jasje versturen zodat ik weer een bestelling kan plaatsen

Mijn ervaring met Rotim Verpakkingen is goed

Prima ervaring met Rotim Verpakkingen.

Heel blij!

Voor het eerst hier besteld. Ben er heel blij mee. Prijs is prima voor deze kwaliteit. Volgende lading verzendzakken ga ik weer hier bestellen.

Telfonisch contact: prima. Online besteld en 2 uur later afgehaald: top!

Snel geleverd, goed verpakt

Snelle levering, goede kwaliteit producten

Snelle levering| Dozen van goede kwaliteit en stevig. Ik had zelf verzenddozen nodig voor champagneflessen. Deze dozen waren perfect. Ruim assortiment.

Pakket zoals beloofd zelfde dag verstuurd, ontvangen produkten waren naar volle tevredenheid.

Prima product, jammer van beschadiging

Ik heb 50 brievenbuspakketten besteld. Op tijd geleverd en ook prima kwaliteit. Wel jammer dat er een kapotte doos in zat. Er was een hoek gescheurd.

super snelle goede service

Fijn materiaal, snel (en beschermd) geleverd.

Voor het eerst een bedrijf dat verpakkingen levert die heel aankomen. Onwijs fijn dus. Ook snelle service en mijn vragen zijn vooraf netjes beantwoord.

Super goed

Ik ontving mijn bestelling binnen 2 werkdagen. De reden waarom ik geen 10 heb gegeven is omdat ik dacht dat het bio opvulmateriaal dat ik had besteld in een zak kwam in plaats van in de doos zelf.

Niet bezorgd op locatie

Niet bezorgd op locatie maar helemaal ergens anders

Effectieve en efficiënte onderneming

Meedenkend, flexibel, pragmatisch

Bestelling, verpakking, bezorging en het resultaat was top!

Mooi materiaal en snelle levering

Goed en snel

supersnel

Supersnel en precies wat ik had gewild, netjes verpakt

Bestelling niet compleet en geen reactie van klantenservice.

Bestelling incompleet ontvangen en gelijk een mail naar de klantenservice gestuurd. Tot op heden geen reactie van de klantenservice. In het vervolg zal ik mijn artikelen elders bestellen. Erg jammer, want kwaliteit is goed en een mooie uitstraling.

Snelle levering, correcte prijs

Snelle levering , correcte prijs

mooie tasjes

Mooie website. duidelijk en snel geleverd

Geweldig snelle services

Klantenservice was ook aardig en geduldig. Bedankt

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!