Mooie tasjes

Leuke producten voor een goede prijs!

Niet alles op voorraad ?

Zie opmerking

Goed en snel geleverd

Het product is precies wat ik ervan verwacht had en snel geleverd.

Prima.

Goed en vlot

Fijn bedrijf

Ik heb wat verpakkingsartikkelen gekocht was redelijk snel binnen prima kwaliteit en niet al te duur

Top, kon mijn bestelling 5 minuten later al afhalen.

Pakket / bestelling lag netjes klaar.

Was goed en ben tevreden

Alles super naar wens

Als ze op zijn weet ik jullie te vinden! Erg tevreden!

Prima.

Product voldoet aan verwachting. Website is overzichtelijk, bestellen gaat eenvoudig.

Gewoon goed

Goedkoop en goede kwaliteit en snel geleverd. Gewoon goed dus!

Super snel!

Ruime keuze en snel in huis! Zeker een aanrader

Snelle en goede levering

Goede ervaringen mee. Snel geleverd en wanneer je advies nodig hebt wordt er telefonisch goed meegekeken en gedacht.

Snelle afhandeling, top!!

Snelle verzending en niet duur!!

Zending is niet acceptabel binnen gekomen..

Mijn bestelde verzendzakken zien er erg verkreukeld uit en kan ik zo niet naar mn klanten sturen.

Goed, snel, vriendelijk en leuke producten!!

Er was een artikel niet geleverd bij mijn bestelling. Na een telefoontje gepleegd te hebben zou de vriendelijke mevrouw het even uitzoeken voor me en ik kreeg later een mail dat het morgen geleverd zou worden!! Super snel opgelost, heel fijn!!

De tasjes zijn super! En best groot! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Goede service en een snelle levering top

De verpakking was snel geleverd, Top!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snel geleverd, goede prijs & kwaliteit

Snelle levering, helemaal naar wens!

Alles helemaal naar wens, goeie service!

Snel en correct

Meerdere keren besteld. Alles zeer snel geleverd.

Kan ik niet volledig aangeven, levering is nog niet volledig voldaan

ik heb nog niet de gehele bestelling ontvangen. Wat ik heb ontvangen, is netjes geleverd. Ik weet alleen niet wanneer ik de rest van de bestelling mag verwachten.

Prima levering

Het is een mooi en goed artikel voor een redelijke prijs.

Super snel afgehandeld

Heb verzend zakken besteld, deze zijn van goed materiaal. Alles was duidelijk en werd snel afgehandeld. De dag erna al verzonden en snel in huis. Bedankt!

Voor het eerst besteld , super snelle levering

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!