Helemaal tevreden!

Snelle levering en blij met wat ik besteld heb, alles helemaal in orde, bedankt!

Super bedrijf

Ik heb nu 2 keer een bestelling gedaan en een keer gebeld omdat ik een vraag had over een bestelling. Ik werd heel leuk te woord gestaan en kreeg heel snel via de mail antwoord op mijn vraag. Daar komt nog bij de snelle levering en de mooie producten! Hier bestel ik zeker vaker! Ik ben een zeer tevreden klant!

super persoonlijk geholpen!

tape was niet op voorraad maar kreeg dezelfde dag een telefoontje dat er toevallig 5 dozen waren aangekomen en kon ik direct bestellen! super bedankt!

Zeer snel geleverd!

heel goed ,en snel

was echt vandaag besteld, morgen in huis! Super , en product was ook goed.

Keurig verpakt, binnen een dag geleverd

Alles top geregeld

Duidelijke website, snel geleverd en product precies als beschreven

Goede producten

Snelle levering, goede verzendzakken

Ik heb papieren verzendzakken besteld. Die werden snel geleverd. De kwaliteit was goed, ook van de plakstrips.

top produkt en snel

Fijne tasjes besteld bij Rotim voor een kinderverjaardag. Goede kwaliteit en snel geleverd! Zeker voor herhaling vatbaar.

Super producten

Snelle levering. Niet praktisch verpakt

De verpakking was niet economisch. Veel te grote doos.

Goed!! Goede service!

Hele goede service verleend!!

snelle levering, stevig verpakt

Al enige tijd klant bij Rotim. Hoogwaardig kwaliteit producten. producten zien er uit als op de plaatjes.

Kwaliteit en service

Snel in huis, goede service

Snelle levering van mijn bestelling

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd, heel blij mee

Keurige en tijdige levering van goed product

Heel blij mee!

Snelle levering, duidelijke website. Ik hou ervan.

Ruime keuze, duidelijke omschrijving en zeer snelle levering

Erg snelle levering

Uitstekende service!

50 vrolijke tasjes besteld, de volgende dag geleverd.

Vlotte en goede levering

Snelle levering van aantal tasjes die gebruik als cadeautjes

Zeer tevreden snelle levering

Niet helemaal tevreden

Ik had het pakketje snel binnen helaas was het niet compleet en miste er een aantal tasjes. Ik heb toen gemaild maar geen reactie gekregen erg jammer.

Goed materiaal snel geleverd

Snelle levering. Goede communicatie

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!