Ben heel blij met de mooie tassen en vloeipapier! Woensdag besteld en donderdag in huis ,super snel .

Prima geregeld

Snelle levering keurig geïnformeerd mooi E kleurige leuke tasjes

Gewelding

Supensnelle levering, top verpakt en geleverd. Hartelijk dank voor de snelle levering en de mooie producten. Met vriendelijke groet, Terry Wietsma

Blij met de snelle levering en kleine aantallen die je kan bestellen.

top

Snel geleverd netjes verpakt

Bestelling was er razendsnel. Een product was niet voorradig en betaling werd automatisch teruggestort.

Top service en levering

Tip binnen 1 dag alles in huis

Snelle en nette levering, blij mee!

Heel goed en snel geleverd

Positief, zeker aan te bevelen

Snel binnen

Gewoon goed

Goede snelle service kwaliteit van de verpakking ook goed

geweldig

super

Reliable, good products. Speedy deliver. Good prices.

I received the order quickly after placing it. The products are good as well as the prices. I recommend Rotim!

geen enkel probleem met bestellen of levering

via de website artikelen besteld. Zonder enig probleem uitgeleverd en ontvangen

Goed bedrijf

Snel een goede levering

Snel geleverd, mooie tasjes

Snel geleverd, leuke tasjes. Jammer dat ze in een te krap plastic zakje zaten waardoor er verticaal een vouw zit.

Prima,

Goede kwaliteit tasjes. Snelle verzending

Snelle levering.

Snelle correcte levering

Snelle vlotte verzending. Eerlijke prijzen.

Alles is vlot gegaan

Top!!

Superfijn bedrijf

Mijn bestellingen zijn altijd snel bezorgd, goed verzorgd en ingepakt. Ook de kwaliteit van de producten is fijn en goed.

Heel snel geleverd, erg fijn!

Snel en transparant

Bestellen lukt makkelijk. Goede kwaliteit tassen

Mooie producten voor betaalbare prijzen.

Mooie tasjes gescoord voor een goede prijs. Wel jammer dat ik het in een grote hoeveelheid (50) af moest nemen, terwijl ik er maar 20 nodig had.

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!