Super snelle service

Van de keren dat ik al gebruik heb gemaakt van Rotim Verpakkingen niks anders dan lof. Snelle service, je wordt goed op de hoogte gehouden ook als een artikel op is. Zeker aan te raden.

Snelle levering.

Goede service en behulpzaam.

Goed en mooi product dat op tijd werd geleverd. Zeer tevreden.

Niks op aan te merken, lekker snel geleverd!

Goed en snel

Eerste keer besteld en zeer tevreden.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Helemaal niets op aan te merken

Goed product, komt overeen met wat ik verwachtte. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik iets verkeerd had ingevuld bij het bestellen. Snelle levering en goede informatie over het bezorgproces.

geweldig snelle service

geweldige service snelle levering

Tevreden klant

Goede prijs kwaliteit verhouding, breed assortiment, snelle levering.

Snelle levering, goed contact via chat op website

Via de chat een vraag gesteld en ik kreeg meteen antwoord. Supersnelle levering en goed product.

Goede service en gekregen wat ik verwachte

Uitstekend !

uitstekend product en snel geleverd

Super snelle levering

Super tevreden

uitstekend

prima snelle levering en vriendelijke afwikkeling

Prima website, snelle en correcte levering

Eerste kennismaking is meteen goed.

Op tijd geleverd leuke tasjes

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling van Rotim Verpakkingen. Het bestellen ging makkelijk, de verzending was snel binnen en precies zoals gehoopt. Geen opmerkingen bij.

Tijdige levering, goed product

Snelle levering, zoals aangegeven. Product is prima, prijs/kwaliteit klopt! Er zaten een aantal tasjes aan de binnenkant een beetje aan elkaar geplakt, maar die konden we voorzichtig losscheuren.

Top kwaliteit en snelle levering

Het product was precies zoals beschreven en van mooie kwaliteit. Eerlijk gezegd, had ik minder verwacht gezien de prijs. Verder was het daadwerkelijk de volgende dag al in huis, dus ik ben zeer tevreden.

Gevraagde artikel voldoet en is op tijd geleverd

Prima product snelle levering

Prima prijs kwaliteit en snel geleverd ook in de drukke decembermaand.

Uitstekend!

Fijne website, goede service en snel.

Duidelijke site met snelle verzending.

Snelle afhandeling , goede service

Bestelling opgehaald stond snel klaar. Helaas ontbrak er 25 st. kleine dozen. Gratis alsnog nageleverd. Top service!

Keurige tasjes

Nette tasjes en uitstekende service, snel bezorgd

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!