Altijd op tijd

Bij afhalen altijd op tijd. Goed prijs kwaliteit verhouding.

Prima en snelle service

Alles verliep soepel van het bestellen via de website tot en met het bezorgen. Geen klachten.

Goede service en snel en netjes verzonden

Fijne producten en duidelijke website, ook was alles snel verzonden naar het service punt van mijn keus, en natuurlijk netjes stevig verpakt.

Snelle levering en keurig verpakt.

Prima prijslabels

Artikel vrij snel geleverd. Had kartonnen prijslabels besteld. Deze hebben wel een klein nadeel. Ze zitten per 5 aan elkaar, steeds op 2 punten aan elkaar vast. Als je ze los wilt scheuren, dan gaat het vaak niet helemaal goed. Denk aan een ouderwets postzegelvel.. dan scheurde je ook weleens een stuk van de andere zegel af.. Kwaliteit is overigens verder prima!

de dozen en tasjes waren enorm snel geleverd! Heel fijn! Enige jammere vond ik dat ik een 5 sets van 25 dozen bestel en ik per set er maar 24 geleverd krijg...

Leuke kleur verzendzakken

Snelle bezorging

Prima, snelle afhandeling

Brievenbusdoosjes niet zo als verwacht

De zwarte brievenbusdoosjes vouwen niet erg soepel en ze geven heel erg af. Na het vouwen zijn mn handen zwart geworden doordat de doosjes was afgeven. Niet erg fijn..

Top bedrijf

Snelle levering, goede duidelijke en vriendelijke klantenservice. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima.

Precies waar ik op gehoopt had!

Pakket is keurig en snel geleverd en het product is precies wat ik verwacht en gehoopt had.

Duidelijke website, gekregen wat ik besteld heb, op tijd. Goede prijs-kwaliteit.

Snelle en correcte service.

Eenvoudig te bestellen via webshop. Snelle en correcte afhandeling.

uitstekend

snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede producten

Voor het eerst besteld bij Rotim. Goede producten voor een lage prijs. Zeer snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Supersnel en prima kwaliteit

Tasjes waren sterk genoeg voir glazen pot met vruchten, vruchtensap in fles en broodje met koek etc

Top service en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goede en snelle verzending

Super goede levering

Goede en snelle levering. Top

uitstekend

snelle levering, accuraat handelen , vriendelijk. verzorgd

Bij het bestellen is het beter, om daar de mogelijkheid te geven om meerdere exemplaren van hetzelfde produkt te kunnen kopen

Snelle levering van mooie producten

Overzichtelijke website en snelle levering en kwaliteit is goed van de producten

Snelle verzending

150 kersttasjes besteld, goede prijs, zeer snel geleverd en artikel zoals verwacht.

Mooi cadeautasje voor weinig geld.

Snelle levering. Prima

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!