Snelle levering, altijd correct

Dit is me tweede bestelling en wederom goeie en snelle service. Bestellingen komen altijd volledig en correct aan

Vlotte levering en voordelig

Super snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snel, duidelijk en correct

TOP!

Besteld en afgehaald, dit ga ik vaker doen. Fijne trouwbare partij. Geen op of aanmerkingenz.

Wij zijn heel tevreden over de verpakkingen

Het is heel netjes afgeleverd .

Helemaal prima

Snelle levering en mooi product. Erg tevreden.

goede service

had voor de eerste maal besteld en volgende dag al in huis , ook op mails altijd correcte en snelle antwoorden

Alles naar verwachting oke

De kleur was helemaal naar ons gedacht

Super snel

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en zeen snelle levering.

Snel geleverd,goed verpakt en een mooi product!

Vlotte levering en er wordt goed mee gedacht

Ik moest iets aan bestelling veranderen en dat werd direct verwerkt. Daarna werd goede suggestie gedaan om bestelling op juiste moment en plek te laten bezorgen. Top gedaan en prettig telefoon gesprek gehad.

Prima cadeau tasjes, goede kwalit

Ik heb cadeautasjes besteld. Waren in twee dagen geleverd. Alles prima. Mooie kwaliteit, sterk en betaalbaar.

Supervlotte en correcte levering

Zo snel geleverd vanuit Nederland? Wow. Nog nooit meegemaakt. Bedankt Inge

Gekregen wat ik had besteld en snel!

Ben op zoek naar specifieke verpakking die ik deels heb gevonden bij Rotim.

Snelle service , duidelijke website

top

snelle service, top producten.

Snel en netjes

Snel geleverd en netjes verpakt!

Prima geregeld, snelle levering

Goed product, goede service en snelle levering.

Producten gekocht om kerst knutselpakketten te maken. Snel geleverd en de producten naar tevredenheid.

Zoals verwacht: op tijd en correct.

Precies zoals verwacht.

Artikel voldoet helemaal, supersnelle levering.

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!