Snel verstuurd, prima produkten

Zeer snelle levering en mijn bestelde verzendzakken zijn van goede kwaliteit en goed voor goede prijs!

Mooi pand, goede producten en een goede prijs.

Super snelle levering, mooi product!

Fijn dat er lage oplage besteld kunnen worden. Snelle levering en mat zwarte doosjes maken onze zendingen helemaal af. (Handgeschreven kaartje was ook heel leuk!)

De levering was erg snel, dus dat was goed! Echter geven de zwarte brievenbus doosjes af. Dit is niet echt handig en fijn. Mijn vingers en inpak tafel zitten vol met zwarte vlekken wanneer ik klaar ben. Ook mogen de doosjes iets beter gesneden worden, want bij sommige zie ik rafels en lose stukjes. Als jullie dit verbeteren of een andere suggestie hebben voor hetzelfde product, zal ik zeker klant bij jullie blijven. Met vriendelijke groet, Silvana

Correct, supersnel besteld en geleverd!

Super originele mooie papieren tasjes

Snel geleverd en superleuk! Prima prijs.

Super snelle levering topper

Wat ik fijn vind bestellen en ophalen super handig

Perfecte website snelle levering

Zoals altijd weer snel geleverd. Alles was weer uitstekend verpakt. Ga zo door.

Snel verstuurd, goeie kwaliteit, leuke kleuren

Snel verstuurd, goeie kwaliteit, leuke kleuren

Mooie kwaliteit tasjes zeker voor herhaling vatbaar

Gewoon zoals het hoort. Prima!

Alleen maar positief

Snel geleverd en prima product

Gewoon goed, zoals het hoort! :-)

DPD levert pakketje niet goed

DPD belt aan, en vertrekt gelijk. Ik krijg een ‘je bent niet thuis’ briefje in de bus. Ik woon in een appartementencomplex en nemen niet eens de moeite om 5 seconden te wachten totdat ik bij de bel ben... Pakketje volgende dag pas moeten ophalen bij een ophaalpunt.

Super snel en fijn contact

Precies wat ik van de producten verwachte tegen een nette prijs..

Top verpakkingen

De verpakkingen zijn 100% naar wens. Het duurde niet lang om de juiste te vinden en te bestellen. Binnen 1 werkdag in huis gehad.

Uitstekende sservice

Zeer tevreden over de vlotte levering. En de kwaliteit van de zakken is ook top!

Direct geholpen en zeer snel verzonden

Zeer groot assortiment en zeer snelle en vriendelijke service

ik ben zeer tevreden

ik ben zeer tevreden

Goede en snelle service

Cadeautasje bestelt en volgende dag in huis. Goede kwaliteit en precies zoals op de afbeelding te zien was.

bevestiging, bestelling , levering , prima geregeld

Keurig geregeld. Bestelling, bevestiging en levering alles was goed geregeld. Wij hebben er voor gekozen om vooraf te betalen. We kregen elke dag een herinnering van de stand van zaken. Binnen 2 dagen na betaling waren onze goederen afgeleverd.

Super kwaliteit en snel geleverd

Positief

paar dagen geleden besteld, was na 1 dag in huis en alles was compleet.

Snelle levering, prima prijs

Snelle levering tegen een prima prijs. Leuke tasjes!

Snel en goed geleverd

Heel attent om een, persoonlijk aan de klant gerichte ansichtkaart, bij de bestelling te stoppen. Dat geeft je als klant een goed gevoel

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!