Mooie tassen en een goede prijs

Snelle levering, heel tevreden

Snel!

Duidelijk en snelle service. Het was bij afhalen wel even onduidelijk waar dit kon. Misschien iets duidelijker aangeven? Verder top service. Goede kwaliteit

Snelle service, goede artikelen

Snelle levering. Precies zoals omschreven artikelen ontvangen

Maken waar wat ze beloven!!

Mooie producten

Fijne tassen

Hele fijne en mooie kleurrijke tassen. Goed stevig.

Snelle levering en goede producten

Supersnelle levering, aftersales helemaal top!

De A4 tasjes in felle kleuren die ik geplaatst heb supersnel ontvangen. Superleuke vrolijke tasjes. Toen bleek dat ik het foute besteld had, terug gestuurd en opnieuw besteld. Ook die levering tasjes snel ontvangen. De betaling via Billink en de creditering van het verkeerd bestelde verliep soepeltjes. Ik ben zeer tevreden.

Top geregeld. Leuk contact en snelle leveringen

Ene dag besteld de andere dag al tjuis

Super bedrijf

Prima snelle service

Gebruiks vriendelijk

Goeie service

Prima en vlot!

De communicatie was helder, vlot en de levering ook! Product was precies als getoond op de website. Zou er een volgende keer zeker weer bestellen.

perfect

Vlot & correct

Snelle levering en prima service

Mijn bestelling had ik de volgende dag al binnen, helaas waren de verkeerde tasjes bezorgd, na contact werd het de volgende dag persoonlijk bij mij thuis omgeruild, omdat een medewerker in de buurt woonde. Prima service en er wordt goed meegedacht

Keurige afhandeling. Ik ben prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Dpd maakt fout, rotim lost op.

Dpd maakt fouten bij levering. Rotim lost dit op en zorgt ervoor dat het pakket naar een postnl punt gaat. Vriendelijk te woord gestaan!

Duidelijke website en snelle levering!

Eerste even telefonisch contact gehad, werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Daarna via website de bestelling doorgegeven, dat ging vlot en de volgende dag was alles al correct geleverd. Wij zijn zeer tevreden!

Prettig contact en goede prijs

Prettig contact en scherpe prijzen

Snelle en perfecte levering

Makkelijk bestelproces, goede kwaliteit producten en vlotte levering. Erg tevreden!

Goede producten

Prima producten voor eerlijk prijs.

Bijzonder aardige mensen, fijn dat ook kleinere aantallen mogelijk zijn, goed spul!

Snelle goede service

prima!!

Fantastisch. Snelle levering.

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!