Primaa

Snel menhirs

Goede service en snelle verzending

Een goed assortiment voor fijne prijzen. Mijn pakket werd snel verzonden. Kortom, zeer tevreden!

Slecht

Voor 3 uur bestelt de volgende dag zou ik het ontvangen. Tot op heden nog niets gekregen. Had het nodig, moest nu wat anders regelen

klantvriendelijke organisatie

Zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd

Top heel tevreden!

Goed op de hoogte gehouden en correcte mevertijd. Ik ga zeker nog bestellen!

De bestelde spullen zijn snel geleverd. wat een beetje tegenviel zijn de hoge verpakkings- en verzendkosten. Verder prima.

Prima assortiment en uit voorraad leverbaar. 1 dag later in huis!!

Tot nu toe enkel prima ervaringen!!

snelle service

vandaag besteld, morgen binnen. Snelle service en prima producten

Snelle levering prima

Duidelijke website, duidelijke communicatie en snelle levering.

Snelle levering. Ik heb nu al een aantal keren wat besteld en ben zeer tevreden.

GOED!

goed, snel afgeleverd & in goede staat

Op tijd!

Wat ik gezegd hebt

Supersnel

Vrijdag dozen besteld, zaterdag aangeboden. Helaas zijn wij een bedrijf en op zaterdag gesloten. De buurvrouw heeft het aangenomen maar was er niet echt blij mee, maar deed het voor de chauffeur. Volgende keer liever niet meer op vrijdag afsturen!

Prima service, voordelige verpakkingen

Prettig bedrijf waar je je bestelling simpel op kunt halen.

Snelle levering en precies wat ik zocht!

De levering was er binnen twee dagen en voldeed aan mijn verwachtingen. Super!

Stevige tassen en op tijd geleverd.

Precies het goede formaat

Heel goed; vriendelijk en snel geholpen

Ik belde om te vragen of ik mijn (spoed-)bestelling ook kon ophalen. Dat kon nog dezelfde dag! Vriendelijke iemand aan de telefoon en in het magazijn; kortom prima!

goede verpakking

Mooie stevige tas in vrolijke kleuren

Top zeer goed!

Xxx

Mijn eerste bestelling hier, alles verliep heel vlot niets op aan te merken. Bedankt!

Perfect als altijd

Perfect als altijd. Top

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!