goed bedrijf

artikel gekocht van Makita.

Keurige zaak met beste prijzen

Vlot geleverd voor faire prijs. Verzending prima. Product beviel wat minder qua prestaties als voorzien/ gepresenteerd, vandaar 4 sterren

Gewoon kei goed

Duidelijke site en goed geleverd. Bedankt.

Mooie producten, scherpe prijzen en nette levering

Een goede afkortzaag besteld bij HD-Tools. Deze werd bezorgd in de originele verpakking, zonder overbodig milieubelastend extra verpakkingsmateriaal. Ik had om een specifieke leverdag gevraagd in een opmerking bij het plaatsen van de bestelling, en dit werd ook heel netjes zo gedaan.

prima prijs kwaliteit snelle levering

prima bedrijf bestel er graag mijn spullen

Na een aantal weken nog geen levering

Niet echt van deze tijd..

super snelle levering

Leveringstijd stond als 3 weken aangegeven op de site, met een week had ik het artikel al thuis!

Beschadigd product

Meteen opgelost!krijg een nieuwe!TOP!!

Bezorging niks mis mee

Het artikel doet het maar zat in een andere doos l dus beetje raar alsof dit een gebruikte model was Gr. Michiel

super

men doet wat men belooft super geregeld goede kwaliteit

Top product en snel geleverd

Het is zeer mooi geleverd mooi optijd en werkt geweldig goed

Niet op voorraad

Ondanks dat er op de website staat dat het artikel op voorraad is was dit dus niet het geval. Ik krijg eerst een mail met de vraag of er iemand thuis is voor de levering. Dat was in eerste instantie niet het geval, maar ik regel met mijn vrouw of ze van haar werk kan ruilen. Dat is gelukt. Krijg ik melding van HD dat er niet geleverd kan worden vanwege te lage voorraad. Kom op zeg!

Heb mijn bestelling nog niet gehad was op vooraad maar later weer niet

Over de bestelling kan ik niets zeggen want die heb ik immers nog niet gehad

Alles tot in de puntjes geregeld.

Alweer goed

Deze keer een heggenschaar en gewoon alweer goed geleverd.

Zoals steeds 100% tevreden

Topservice Voorbeeld van hoe het moet

Duurde al met al te lang

Ondanks 2 maal gevraagd waar bestelling blijft. Duurde het langer dan HD aan gaf

Top gereedschappen en top service !

Deze online winkel is gewoon te bereiken en te bezoeken

Goede service van HD-Tools

Een bestelling van een Makita maaiblad verliep naar wens. Zeker tevreden, omdat elders dit blad moeilijk verkrijgbaar was. Ik kan weer met een gerust hart mijn gazon maaien.

Snelle en correcte levering

De vele reviews zijn waar, verpakking is bagger.

Om te beginnen veel gezeur gehad met verzendbedrijf GLS, an sich niet de fout van HD-tools anderzijds kiezen zii de transporteur, zonder de optie te bieden van andere opties. Daarbij zoals heel veel beschreven lijkt er lomp omgegaan te zijn met de nieuwe producten. En verpakking is slecht. 2 makita machines besteld beide in 1 verkoopdoos gekregen. Kortom de nodige krassen etc. Op een nieuw product. Ik heb dat risico bewust genomen, want het is gereedschap en dat krijgt vanzelf toch krasjes. Maar het is wel sneu dat een nieuw producr er niet nieuw uitziet als je het voor het eerst open maakt. Kortom ik heb mijn apparaten voor de goedkoopste prijs. Maar daar hangt een "prijskaartje" aan

alles prima gegaan

ga zo door

Geweldige site voor tools

Snelle levering, uitgebreide keuze en bij twijfels kan je een mailtje sturen dat snel beantwoord wordt.

Snelle adequate levering

Ik had twee producten besteld en zaten , wat ik niet verwacht had allebei in een doos !

Gekregen wat ik wilde.

En een goede after sales.

Kieenweg 20 20

5991EK Baarlo