Snelle service!

Goede en snelle service! Topproduct

Toppie!!

Alles naar wens.

Lopen niet weg voor garantie

Wij hebben diverse Makita gereedschappen onderhand besteld, waaronder ook de zwaardere schroef/boor klopmachines. Deze zijn reeds meerdere malen retour gegaan, echter allemaal binnen 1 a 2 weken waren ze vaak weer gerepareerd. Alles onder garantie, zonder gezeur. Heel tevreden, ook met de leveringen.

HD-Tools (hd-gereedschap.nl) – Goede levering, maar slechte communicatie en géén Makita-garantie

Na lang zoeken bestelde ik een Makita-gereedschapsset bij HD-Tools. De levering verliep vlot en het gereedschap was netjes verpakt – daar is niets op aan te merken. Maar toen ik mijn aankoop wilde registreren voor Makita’s extra garantie (2 jaar), liep ik tegen een probleem aan: HD-Tools blijkt geen officiële Makita-dealer te zijn, waardoor registratie onmogelijk was. Waarom dit een probleem is: De extra garantie was voor mij een belangrijke reden om voor Makita te kiezen. Dit staat nergens duidelijk op hun website, wat misleidend voelt. Na een mail hierover (met de mededeling dat ik wilde retourneren) kreeg ik géén reactie – slechte service. Retourproces: De retourkosten moest ik zelf betalen (staat wel duidelijk in de voorwaarden, dus daar viel ik niet over). De terugbetaling zelf verliep wel correct – dat is positief. Vervelend detail: Ik kreeg 3 (!) opdringerige e-mails om een review te schrijven, terwijl mijn legitieme vraag gewoon werd genegeerd. Dat voelt erg ongepast. Conclusie: ✅ Goed: Snelle levering, correcte terugbetaling ❌ Slecht: Geen officiële Makita-dealer (dus géén garantie-uitbreiding), geen reactie op mails, irritante review-verzoeken

Snel geleverd en voldoet aan verwachting

Snel geleverd en voldoet aan verwachting

Zeer snelle service! Volgende dag al alles ontvangen.

Ondanks mijn bestelling op laat tijdstip kwamen alle spullen de volgende dag

uitstekend

sinds enkele jaren dat ik er mijn bestellingen doe geen enkel probleem gehad, telefonisch goed bereikbaar en denken mee met het oplossen van een probleem

Snelle levertijd

Snel, goedkoop en betrouwbaar!!

Op dinsdag besteld, woensdag geleverd, volledig geleverd als beschreven, en tegen de laagste prijs in Nederland!!!!

Ik had een onderstel van Makita besteld voor mijn zaagtafel. Deze is door Gls afgeleverd, de doos was aan flarden, echt aan alle kanten stuk. Ik heb het onderstel uitgepakt, bleek hij al helemaal in elkaar te zitten , behalve de beugel, deze beugel was aan alle kanten beschadigd. Plastic zakje met bouten was open geweest, en er misten 2 stuks , eentje om de beugel vast te zetten, en eentje om de zaag op het onderstel vast te zetten. Heb foto`s van de beschadiging incl. foto`s van de verpakking opgestuurd , krijg nieuwe bouten thuis gestuurd en 25€ tegoed.

Snelle levering van goed product

Deze snoeischaar is super handig. Makkelijk in gebruik. ( heeft wel wat gewicht) Doet wat het moet doen. Aanrader!

Goede producten, zoals omschreven. Betaalbaar en snel geleverd.

Extatisch

Snelle levering. Prima verpakking. Toestel echt zoals omschreven in webshop. Aanrader....

Alles prima geleverd en prijs is ook goed.

Goede ervaring

Beste prijs, snelle service

Een scherpere prijs dan wat je vind op google, en zeer snel geleverd! Top

Altijd goed.

Al vele jaren koop ik bij hun , al voor die tijd , dan waar ze nu zitten met hun zaak .

Super snelle levering

De prijzen zijn heel scherp en de levering is altijd super snel.

Snelle verzending en nette prijzen.

Makita strimmer gekocht. Volgende dag al in huis. Snelle verzending. Vaker iets bij HD-tools gekocht en iedere keer weer een prettige ervaring.

Scherpe prijs, snelle levering

Product geleverd volgens omschrijving, zelfs binnen genoemde leveringstermijn.

Perfect!

Makita product besteld in het weekend. Op de 2de werkdag geleverd. Zeer goede service die ik (nog) niet gewend ben. Mvg, Tom

Goede service en snelle levering

Zeer goed.

Grote voorraad en goede communicatie

goed bedrijf

artikel gekocht van Makita.

Keurige zaak met beste prijzen

Vlot geleverd voor faire prijs. Verzending prima. Product beviel wat minder qua prestaties als voorzien/ gepresenteerd, vandaar 4 sterren

Kieenweg 20 20

5991EK Baarlo