Prima en snel geleverd

Kwaliteit en snel thuis

Snel, netjes en goed geleverd. Top

Snel geleverd en goede kwsliteit

Meerdere keren iets besteld, ben ook een paar keer in de zaak geweest, fijne mensen om zaken mee te doen. Een echte aanrader.

livraison parfaite et très très rapide

Produit conforme et complet. système de commande efficace et simple livraison impeccable

Snelle service eerlijke prijs

Snel geleverd mooie prijs

goed .....

Goed en betrouwbaar

Een makita cirkelzaag en geleiderail set gekocht perfect. Zal hier vaker bestellen Alleen jammer dat je de makita spaarpunten niet krijgt.

Bestelling was door de snelle verkoop even niet meer leverbaar. Heb contact opgenomen waarop ik snel antwoord heb ontvangen en de zelfde dag nog een update over wanneer dit als nog geleverd zou worden en de optie om eventueel een terugbetaling. De bestelling is uiteindelijk maar een paar dagen later binnen gekomen. Dus helemaal prima.

Prima,snelle levering.

Top product, Makita kantenmaaier.

Snel besteld en opgehaald bij HD zelf

uitstekende complete koffers

alles wat mijn service engineers nodig hebben zit er in en we zullen er binnenkort zeker meer bestellen

Gewoon goed!

Alles in orde en netjes optijd geleverd.

snel geleverd en goed product

zeer te vreden

Top ervaring

Snelle verzending, goed verpakt!

Levering

Hoi De levering is een aantal keren uitgesteld. Dat is op zich niet zo erg. Dit maakte wel dat er niemand was met bezorging. We hebben helaas het pakket. De grasmaaier van 440,- is gewoon voor de deur gezet..

Online besteld en snel geleverd Degelijk product

niet wat ik ervan verwacht had.

Voor 17u besteld, volgende dag geleverd,... werd uitgesteld tot mogelijk 3 weken na de bestelling... Ben in afwachting van de levering. Dat voelt als misleiding... Dan had ik beter elders kunnen bestellen,...

Na een mailtje, direct alles in orde gebracht

Ze vroegen een beoordeling nog voor dat ik het product had ontvangen. Na dit gemeld te hebben meteen telefoon gehad en enkele uren later wel alles geleverd.

Snel geleverd Makita product was licht beschadigd

Produckt Makita afkort zaag onderstel werd snel geleverd. Geen klachten over HD tools, wel over kwaliteit en na controle Makita.

Goed product

Scherpe aanbiedingen

Zeer degelijk materiaal

Correcte snelle levering.

Tevreden klant

De titel zegt meer dan genoeg.

Zeer snelle levering

Artikel was op voorraad en de nadien perfect geleverd met GLS.

Goed en volgens afspraak geleverd

Prima radio

Kieenweg 20