Laden reviews...
531 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Enkele reviews noemen voorraadproblemen of leveringsvertragingen. De algehele ervaring is positief, met duidelijke communicatie en een prettige winkelervaring.
Goede service en groot assortiment
23 June 2026
Ron
Maasbree
Graag zou ik zien dat het item de volgende keer verpakt wordt in een neutrale verpakking ivm diefstal. En niet dat buitenstaanders zien om wat voor item het gaat.
22 June 2026
Erick
Best
22 June 2026
Edwin
Alphen aan den Rijn
makkelijk bestellen, goede prijs, snel geleverd!
21 June 2026
A.L.
Brabant
Door de scherpe prijs en fijne service een 10/10! Ondanks dat ik langer heb moeten wachten door de bezorgdienst, hier staat HD-tools natuurlijk buiten.
20 June 2026
Bas Waterpas
Amsterdam
Voor dat ik de track&trace kon lezen was mijn zaagtafel al bezorgd, zaterdag besteld, maandag al in huis! Dat was meer dan dat ik verwachtte vanuit Baarlo naar Apeldoorn.
20 June 2026
Wouter
Apeldoorn
Heb goede ervaring met HD tools , koop vaker gereedschap bij hun , ook omdat ze hier in de regio zitten , altijd netjes volgens afspraak geleverd . Ik heb een tip iemand met meer deskundigheid van zaken de telefoon laten beantwoorden
Erik
Horst aan de Maas
Prijsgunstig en snelle leveing
Erik
Lubbeek
Voor het eerst wat besteld bij HD Tools. De prijs gaf de doorslag en het feit dat het een klein bedrijf was. Producten keurig volgens afspraak geleverd. Wat ik heel bijzonder vond was het briefje wat in 1 vd verpakkingen zat met daarop iets van "het kan zijn dat uw product in een andere verpakking zit, wij proberen zoveel mogelijk verpakkingen te hergebruiken". Hergebruiken dat vind ik mooi. En dat dit ook even uitgelegd wordt in een briefje is een PLUS. Kortom, HD Tools is aan te bevelen!!
Ellen
Oud Ade
Levering zeer snel
Marcel
Nederweert
You can't rate something you haven't shipped yet!!! I've been waiting a week for my purchases, I haven't received any information about when they might be delivered, and you're already asking for my opinion on the products I ordered???
Beveelt niet aan
Radoslaw
Hoofddorp
Houden zo: snelle levering, goed verpakt. Actuele statusupdates order & verzending. Scherpere prijzen dan bij andere leveranciers
Perry
Oud Gastel
Was er even een misverstand, werd het direct opgelost door HD Tools. De artikelen die ik gekocht heb zijn A- kwaliteit. Gebruik het nu iedere dag en heb er dan profijt en plezier van. Dank u!
16 June 2026
Rick
Wormerveer
Al 10 jaar kopen we al onze gereedschappen bij HD Tools hele fijne bv om zaken te doen! Vorige week hadden we een nieuwe zwaardere machine nodig en ja hoor ze komen hetzelfde dag brengen hoe vet is dat! Super bedankt HD Tools Mvg Installatietechniek Bas
15 June 2026
Bas
's-Hertogenbosch
snel geleverd, voor een nette prijs
14 June 2026
Bram
Grave
Heel goed geholpen Top ding
13 June 2026
Giel
DIESSEN
goede ervaring, voor mij was het niet helemaal duidelijk dat er geen accu's bijgeleverd werden. aangezien de prijs i.v.m. de andere aanbieders vrij hoog was. uiteindelijk heb ik accu's achteraf moeten bestellen en heb ik toch in totaal veel geld betaald voor het product.
Beveelt niet aan
12 June 2026
marjoleine
Oud Gastel
aanrader
12 June 2026
rik
gorinchem
Makkelijk te bestellen, goedkoper als bij Bol.com en snel geleverd!
11 June 2026
Connie
Goes
I.v.m. weersomstandigheden is het niet altijd verantwoord om pakket op de stoep ( bij niet thuis) achter te laten. M.vr.gr.B.van der Boom
11 June 2026
Kwaliteit en snel thuis
8 June 2026
Wouter
Enter
Snel, netjes en goed geleverd. Top
8 June 2026
Jos
Uithoorn
Snel geleverd en goede kwsliteit
7 June 2026
Jef
Gouda
Meerdere keren iets besteld, ben ook een paar keer in de zaak geweest, fijne mensen om zaken mee te doen. Een echte aanrader.
7 June 2026
geert van gerven