Heggeschaar gekocht van Makita Levering ging erg vlot. Product was stevig verpakt en pprecies volgens de omschrijving

Exact zoals het moet zijn

Na bestelling, meteen een bevestiging ontvangen. Enkele dagen daarna mijn bestelling keurig verpakt ontvangen conform afspraak.

HD-Tools doet wat het beloofd

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Prima service!

Bij levering van het bestelde bleek het verkeerde product te zijn verstuurd. Na prettig contact met de klantenservice is het omgeruild voor hé juiste.

Gewoon goed

Bestelling liep gewoon goed en snel

Scherpe prijs

Scherpe prijzen en snelle levering

Topservice

geen onzin, gewoon leveren. ( tegen een goede prijs )

HD-TOOLS is geen doorsnee internetbedrijf. Goede service, reparatieservice en een stuk verstand aan de balie en telefonisch. Het is goed zaken doen met HD-TOOLS.

Snel en correcte levering

Snelle levering en goeie kwaliteit/prijs verhouding

Ik zal hier vaker gaan bestellen.

Beter dan verwacht

Goed product. Dacht dat t product niet opvouwbaar is, maar door de vraag hoe de OPVOUWBARE schraag bevalt ben ik op onderzoek uit gegaan en ontdekt dat het wel mogelijk is. Nu zeer tevreden .

Top product

Mooie degelijke heggenschaar, goede prijs, Snel geleverd, top!!

Ruim aanbod en snelle levering

prima service, geen klagen over HD Tools

De bestelling werd op de afgesproken dag / tijdstip geleverd. TOP!

Snel en prettig, goede prijs en LIMBURG

Fijne online webshop en goede prijzen..

Superbedrijf

Komt afspraken na leveren snel en beste prijs!!!

Goed correct

Besteld betaald geleverd alles goed verlopen

Prima site

Goede service, nazorg en klantvriendelijk.

Goede deal en snelle levering

Makita DTD173Z besteld bij HD-Tools voor een scherpe prijs. Snel verzonden en netjes verpakt. Helaas vertraagd door DPD omdat ze niet meer met mijn pakketshop werken – zonde, maar dat lag niet aan HD-Tools. Topservice, ik bestel hier graag weer!

Zeer content !

Alles verliep uiterst georganiseerd, van de nieuwsbrief met altijd leuke aanbiedingen (iets meer dewalt aub ;) tot aan levering. Goederen erg goed kunnen gebruiken bij ons bedrijfje. Dankjewel !

Prima kwaliteit, prijs en op tijd geleverd.

Prima kwaliteit, prijs en op tijd geleverd.

Snel verzonden en goede prijs

Alles O.K.

Alles goed verlopen.

Goede prijzen en service

Fijn bedrijf ! Laatste bestelling niet op voorraad en niet vermeldt joe lang het zou duren, anders een dikke 9.

Kieenweg 20 20

5991EK Baarlo