Prima communicatie, goed product en snel geleverd.
Beste, Dankje Het HD-TOOLS team
Hoewel altijd afhankelijk van de vervoerder/bode - die vaak steken laat vallen - snelle sevice.
Beste Harm, We zijn inderdaad afhankelijk van de vervoerder. Meestal gaat het goed maar soms zijn ze later dan gepland of is er een pakket kwijt. We doen ons best om dit altijd goed op te lossen. Het HD-TOOLS team
Top, liefste alles bestellen via HD tools,helaas is dat niet mogelijk.
Beste Mick, Bedankt voor je reactie. Het HD-TOOLS team
Goed assortiment, snelle levering
Bedankt Jan-Cees, Het HD-TOOLS team
Hier Makita gekocht. Maar geen officiele dealer dus geen verlengde garantie en je kunt niet meedoen aan Makita-acties. Lijkt erop dat ze elders goedkoop hun machines halen, om hier vervolgens mee te stunten, zonder dat ze vervolgens voor latere mankementen hoeven op te draaien. Vandaar dat ze doorgaans goedkoper zijn. Maar ik trap er niet meer in.
Beste Matthijs, Wij zijn een onafhankelijke dealer en doen daarom niet mee aan de gratis accu acties. HD-TOOLS biedt u de (wettelijke) fabrieksgarantie waar u recht op heeft, daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Helaas kunt u inderdaad niet de fabrieksgarantie verlengen. Uiteraard gaat het bij de verlengde garantie ook altijd alleen maar om fabrieksgarantie, niet slijtage of defect door eigen toedoen. Onze ervaring is dat als er een fabrieksdefect is, het zich over het algemeen meteen voordoet. Het HD-TOOLS team
paar keer besteld , altijd mooie aanbiedingen tegen scherpe prijzen, snel geleverd
Beste Jeroen, We doen ons best. Het HD-TOOLS team
Dankje Eric, Het HD-TOOLS team
Voor de gratis accu stootte ik mijn neus: HD-Tools wordt niet erkend als officiële dealer van Makita producten. Ik ging voor de goedkoopste, misschien was dat niet zo slim. Ik heb met Makita gebeld, maar snap het nog steeds niet.
Beste Bas, wij zijn een onafhankelijk dealer en daarom doen wij niet mee aan de gratis accu actie. Het HD-TOOLS team
Op de site wordt geadverteerd dat de volgende dag geleverd wordt maar dit is eigenlijk niet correct maandag besteld maandag geleverd, de week erna wel eens waar. Nu is levertijd ook iet wat je betaald dus heb ik waar voor mijn geld gekregen NEE, op amazon was het 30 euro goed koper maar was 3 dagen levertijd. Hier was volgende dag geleverd, heb gechecked item was binnen. Maar heeft meer dan een week geduurd. Dat wil zeggen dat mij dit 30 euro gekost heeft. Plus de tijd dat ik moeten wachten heb. In mijn opinie oplichters die alles zeggen om toch maar te verkopen.
Beste, Het klopt dat we Direct leverbaar deze keer niet konden waar maken. Ons excuus hiervoor. U heeft 27 januari bestelt. We hebben uw pakket 3 1 januari verstuurd en het is 3 februari bij u geleverd. Helaas zat er het weekend tussen waardoor de levering ook nog langer duurde. Nogmaals excuus. Het HD-TOOLS team
Bestel er veel, nog nooit klachten gehad.
Beste Geert, Leuk te horen, dankjewel. Het HD-TOOLS team
Prettig bedrijf, goede prijzen en snelle levering, kan niet anders zeggen. Wellicht prettiger dat er een blanco verpakking zou zijn, nu wordt bij een ‘niet thuis’ aflevering, de doos wel erg zichtbaar.
Hallo Martin, Bedankt voor uw terugkoppeling. We begrijpen uw zorg maar mocht u niet thuis zijn dan kunt u via de GLS mail altijd een afhaalpunt instellen. Nog veiliger zo. Het HD-TOOLS team
jullie zenden mij verkeerde toestel op deze zou worden opgehaald, speciaal iemand voor thuis gebleven, niemand langs gekomen er worden geen track en trace opgestuurd om dit toestel mee te geven we zijn 2 weken later met als gevolg dat ik mijn reciprozaag nog altijd niet heb! ik heb dit nodig voor mij job gelieve jullie fouten recht te zetten ! Glen
Beste Glen, We willen het heel graag oplossen. Helaas is nu al 3 keer een poging tot ophalen door GLS gedaan. We zijn bezig om met u een nieuwe ophaalopdracht te regelen, maar hadden van u geen reactie meer ontvangen... We proberen het uiteraard wel zo snel mogelijk op te lossen! Het HD-TOOLS team
Beste Joost, Bedankt voor uw terugkoppeling. Fijn dat u tevreden was. Het HD-TOOLS team
product is kwaliteit prijs is ook oke en het werd snel geleverd ben tevreden.
Beste Henk, Wat fijn te horen dat u tevreden was. Het HD-TOOLS team
Zeer fijn
Beste Peter, Fijn te horen van u. We doen ons best. Het HD-TOOLS team
Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon of via mail bij een vraag over een product. Top team!!
Beste Wim, Wat leuk te horen ! We doen ons best. Het HD-TOOLS team
Alle aankopen zijn volgende dag netjes afgeleverd. Prijsstelling is zeer concurrerend.
Hallo Hein, Bedankt voor uw terugkoppeling. We zijn blij dat u tevreden was. Het HD-TOOLS team
Snelle afhandeling van bestelling, goede prijs-kwaliteit verhouding
Beste Anna, Bedankt voor uw review. We doen ons best ! Het HD-TOOLS team
Ik vond de verzendtijd van ruim een week erg lang voordat de spullen arriveerden
Beste Jan, We zien dat u op 13 januari de 2 machines had besteld, waarbij de levertijd op 5-10 werkdagen stond. op 22 januari heeft u de machines in ontvangst genomen. Dat is 8 werkdagen. We snappen heel goed dat als u iets bestelt u het ook zo snel mogelijk wilt gebruiken. Als er op onze site staat "Direct leverbaar" dan kunt u er vanuit gaan dat we het dezelfde werkdag nog kunnen opsturen. En als er een levertijd opstaat, dan duurt het inderdaad iets langer. Het HD-TOOLS team
leuke aanbiedingen met af en toe een hit
Beste Aad, Bedankt voor uw terugkoppeling. We doen ons best! Het HD-TOOLS team
Het bestel proces de levering was prima, helaas bleek HD-Tools geen officiële Makita dealer te zijn waardoor ik de verlengde garantie op de gekochte Makita apparatuur niet kon aanvragen op de website van Makita. Dit vond ik wel erg jammer en had ik graag vooraf geweten. Nu werd ik er achteraf mee geconfronteerd bij het registratie proces van Makita. Een email aan HD-Tools bood ook geen oplossing helaas.
Beste René, Vervelend dat u het zo ervaart. We proberen dat wel duidelijk bij de garantiecondities erbij te zetten. HD-TOOLS biedt u de (wettelijke) fabrieksgarantie waar u recht op heeft, daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Helaas kunt u inderdaad niet de fabrieksgarantie verlengen. Uiteraard gaat het bij de verlengde garantie ook altijd alleen maar om fabrieksgarantie, niet slijtage of defect door eigen toedoen. Onze ervaring is dat als er een fabrieksdefect is, het zich over het algemeen snel voordoet. Het HD-TOOLS team
Schroefboor besteld voor de scherpste prijs die ik in NL kon vinden, snelle levering. Uitstekende afhandeling
Beste Ruud, Bedankt voor uw terugkoppeling. We doen ons best! Het HD-TOOLS team
mijn gereedschapwinkel dichtbij, zeer vriendelijk, scherpe offerte, perfecte levering , kom er al 20 jaar altijd goed
Dankjewel !! Het HD-TOOLS team
snelle levering ondanks de feestdagen. de machine zat wel niet in de originele verpakking maar dat kwam waarschijnlijk dat het overjarig model was. verder een hele degelijke machine
Beste Ben, Het kan voorkomen dat we een andere overdoos gebruiken dan van de machine zelf. Dat komt omdat we alle verpakking die we ontvangen zo veel als mogelijk willen hergebruiken. Dat geld ook voor het vulmateriaal. Op deze manier hergebruiken we 95% van al het verpakkingsmateriaal dat we binnenkrijgen! Het HD-TOOLS team
En de zaag was onder tussen ook nog goedkoper geworden maar daar hoor je niks van .
Beste heer Brinkhorst, We zien inderdaad dat u bijna 3 weken heeft moeten wachten op de machine. Heel soms worden vrijwel tegelijkertijd 2 bestellingen geplaatst van eenzelfde artikel, waarbij we er net nog maar eentje op voorraad hebben. Dat vinden we ook heel vervelend en we hebben u toen wel direct al hiervan op de hoogte gesteld. Helaas konden er niet sneller meer aan komen. Wat de prijs betreft: Ik zie dat deze juist inmiddels 10,- duurder was geworden op het moment dat u de zaagmachine toegestuurd kreeg. Het HD-TOOLS team