Snel en betaalbaar

Prima communicatie, goed product en snel geleverd.

Bestelling afgeleverd zoals het hoort.

Hoewel altijd afhankelijk van de vervoerder/bode - die vaak steken laat vallen - snelle sevice.

Altijd goed!

Top, liefste alles bestellen via HD tools,helaas is dat niet mogelijk.

Snelle levering, goed assortiment

Goed assortiment, snelle levering

Geen officiële dealer

Hier Makita gekocht. Maar geen officiele dealer dus geen verlengde garantie en je kunt niet meedoen aan Makita-acties. Lijkt erop dat ze elders goedkoop hun machines halen, om hier vervolgens mee te stunten, zonder dat ze vervolgens voor latere mankementen hoeven op te draaien. Vandaar dat ze doorgaans goedkoper zijn. Maar ik trap er niet meer in.

goede prijs kwaliteit, snelle levering

paar keer besteld , altijd mooie aanbiedingen tegen scherpe prijzen, snel geleverd

Goede en betaalbare kwaliteit

Prima levering, maar niet erkend door Makita.

Voor de gratis accu stootte ik mijn neus: HD-Tools wordt niet erkend als officiële dealer van Makita producten. Ik ging voor de goedkoopste, misschien was dat niet zo slim. Ik heb met Makita gebeld, maar snap het nog steeds niet.

Next day delivery

Op de site wordt geadverteerd dat de volgende dag geleverd wordt maar dit is eigenlijk niet correct maandag besteld maandag geleverd, de week erna wel eens waar. Nu is levertijd ook iet wat je betaald dus heb ik waar voor mijn geld gekregen NEE, op amazon was het 30 euro goed koper maar was 3 dagen levertijd. Hier was volgende dag geleverd, heb gechecked item was binnen. Maar heeft meer dan een week geduurd. Dat wil zeggen dat mij dit 30 euro gekost heeft. Plus de tijd dat ik moeten wachten heb. In mijn opinie oplichters die alles zeggen om toch maar te verkopen.

Bestel er veel, nog nooit klachten gehad.

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf, goede prijzen en snelle levering, kan niet anders zeggen. Wellicht prettiger dat er een blanco verpakking zou zijn, nu wordt bij een ‘niet thuis’ aflevering, de doos wel erg zichtbaar.

slechte ervaring

jullie zenden mij verkeerde toestel op deze zou worden opgehaald, speciaal iemand voor thuis gebleven, niemand langs gekomen er worden geen track en trace opgestuurd om dit toestel mee te geven we zijn 2 weken later met als gevolg dat ik mijn reciprozaag nog altijd niet heb! ik heb dit nodig voor mij job gelieve jullie fouten recht te zetten ! Glen

zeer goed

product is kwaliteit prijs is ook oke en het werd snel geleverd ben tevreden.

Goede producten en snel geleverd

Zeer fijn

Vlotte levering

Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon of via mail bij een vraag over een product. Top team!!

Alle bestellingen volgende dag ontvangen

Alle aankopen zijn volgende dag netjes afgeleverd. Prijsstelling is zeer concurrerend.

Betrouwbaar, goede prijs-kwaliteit

Snelle afhandeling van bestelling, goede prijs-kwaliteit verhouding

Ik vond de verzendtijd van ruim een week erg lang voordat de spullen arriveerden

mooie prijs

leuke aanbiedingen met af en toe een hit

Bestelproces en levering prima, helaas geen verlengde garantie.

Het bestel proces de levering was prima, helaas bleek HD-Tools geen officiële Makita dealer te zijn waardoor ik de verlengde garantie op de gekochte Makita apparatuur niet kon aanvragen op de website van Makita. Dit vond ik wel erg jammer en had ik graag vooraf geweten. Nu werd ik er achteraf mee geconfronteerd bij het registratie proces van Makita. Een email aan HD-Tools bood ook geen oplossing helaas.

Schroefboor besteld voor de scherpste prijs die ik in NL kon vinden, snelle levering. Uitstekende afhandeling

super

mijn gereedschapwinkel dichtbij, zeer vriendelijk, scherpe offerte, perfecte levering , kom er al 20 jaar altijd goed

mooie machine en snel geleverd

snelle levering ondanks de feestdagen. de machine zat wel niet in de originele verpakking maar dat kwam waarschijnlijk dat het overjarig model was. verder een hele degelijke machine

De afkortzaag zou direct leverbaar zijn maar werd pas 3 weken later ontvangen.

En de zaag was onder tussen ook nog goedkoper geworden maar daar hoor je niks van .

Kieenweg 20 20

5991EK Baarlo