Prima prijs, snelle levering

Scherpe aanbiedingen en snelle levering

Snel geleverd!

Zeer tevreden met het artikel!

tja

ik had een makita accu klopboor besteld bij hd -tools en had de machine snel binnen tot zo ver geen probleem, waar ik wel een probleem mee kreeg het volgende: Als de machine stuk zou gaan zelfs onder de garantie periode moest ik de kosten van het retourneren zelf dragen, daar kwam ik pas achter toen ik de machine kreeg en de voorwaarde las, En ten tweede ze zijn geen officiële makita dealer dus de extra makita garantie krijg je niet, Machine terug gestuurd, euro of 6, maar ik had vrij snel mijn geld retour.

Matig

Op de website staat vermeld dat bestellingen die vóór 17:00 uur worden geplaatst, de volgende werkdag geleverd worden. Ik heb mijn bestelling afgelopen donderdag om 17:02 uur geplaatst, in de hoop dat deze alsnog de volgende werkdag geleverd kon worden. Helaas is dat niet gebeurd. De levering is uiteindelijk pas woensdagochtend door GLS bezorgd. Dit is voor mij erg vervelend, omdat ik de set uiterlijk maandag nodig had voor een klus die op dinsdag gepland stond. Door de late levering heb ik hier problemen door ondervonden. Daarnaast is het pakket beschadigd aangekomen. De doos is gescheurd en ingedeukt en het lijkt alsof er langere tijd iets zwaars op heeft gelegen. Dit geeft geen vertrouwen over de staat waarin het product vervoerd is.

supper

*correcte en betrouwbare onderneming. *goede prijzen. *super snelle levering. *wij zijn makita gezind en hebben over de geleverde producten geen klachten. We hebben al veel ondernemers hd-tools aanbevolen en vele zijn nu klant geworden.

Zeer slechte verzending gls

Paket 10 huizen verder gedumpt het gemeld aan hd tools niets meer van gehoord

Aasaasssssss

Dsdddddddddd

alles is goed gegaan

het was een snelle levering, heel overgekomen. Het apparaat is gisteren gegeven als een verjaardagscadeau.

Topservice, ook voor vragen over het product

Goede snelle levering en mooie aanbiedingen

Profesioleel goed bereikbaar bedrijf wat doet wat ze beloo.

TOP

Top Service, ik zocht een handcirkelzaag, ik bestelde om af te halen. En zeer snel kwam al de mail dat hij klaar lag. Binnen nog géén 2 uur incl. rijden was de zaag al in mijn bezit. Vriendelijk personeel en mooie verkoop omgeving met correct advies ondanks de zeer drukke kerst periode.

Goede en snelle service reageren vlot

Goede prijs snelle levering.

Jammer dat er op de Makita kist geen stikkers zit wat er in zit. Dit maakt het niet overzichtelijker wat er in zit.

Vriendelijk benaderd.

Vriendelijke snelle perfecte bediening.

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt

Heel goed. Ik bestel hier al jaren mijn gereedschap naar volle tevredenheid

Prima ervaringen. Eigenlijk altijd de goedkoopste adres voor DeWalt gereedschap. Eenvoudig besteld en vlot geleverd.

Prima firma om mee te werken.

Alles is heel goed gegaan,duidelijke afspraak over de levering van het artikel. En prima kwaliteit. Fijne firma om zaken mee te doen top.

gemakkelijk bestellen en snel geleverd met een foutje wat correct werd recht gezet

goed, snel, goede prijs

goed, snel, goede prijs

Altijd een goede prijs

Makita gereedschap voor een juiste prijs . Altijd snel en netjes geleverd

Heel fijn bedrijf voor mijn accu gereedschap

Fijn duidelijk en eerlijk bedrijf

Vandaag besteld, morgen in huis!

Goede levering

Scherpe prijs, snelle levering

Bij HD-Tools kan ik door hun grote assortiment terecht voor heel veel van mijn gereedschappen. Scherp geprijsd en wekelijks mooie aanbiedingen, snel geleverd!

levering is oké maar duurde anger dan gepland en communicatie daarover was niet foutloos.

HD levert correct wat afgesproken is. De gebruikte transporteur (Gls) had echter de levering en communicatie rondom de levering niet goed op orde. Kan gebeuren rondom de feestdagen maar is wat minder plezierig.

Kieenweg 20 20

5991EK Baarlo