Zeer klantgericht, klantvriendelijk en snel.

Ondanks de jaarwisseling toch snel geholpen

Het stond al op de site dat het drukker was dan normaal. Bovendien was er ook balanstijd, maar op 4 januari zou volgens de bevestigingsmail mijn order verwerkt worden. Niet slecht als je die een dag voor Oudjaar plaatst. De dag erna was de buit binnen :-) Best snel hoor.

Gewoon goed

Snelle levering, reeële prijzen, goed assortiment

Hele goede ervaring

Snelle verzending, goede service en beste prijs.

Zeer correct bedrijf

Zeer snelle levering en ook nog de goed koopste wat wil men meer

Makkelijk online bestelproces en een snelle levering.

Was mijn eerste bestelling bij HD-gereedschap. Kom zeker terug voor een volgende bestelling. De prijs was erg goed vergeleken met andere winkels. Snelle levering en het bestelproces was ook makkelijk.

Goede service snel geleverd. En voor dat geld een top machine

mooie duidelijke site

ik koop hier graag duidelijke site en interessante prijzen

Goede service en een scherpe prijs

Makita is degelijk materiaal voor de doe het zelver die toch iets meer verwacht

Snelle levering en goede prijs

Overzichtelijke site en geen gedoe. Eigenlijk zoals een webshop hoort te zijn.

Levering in orde

Maar dan weer dat gespam om een beoordeling wanneer ik niet reageer na één verzoek.

Snelle levering. No nonsens bedrijf

Iets bestelt. Ook weer teruggestuurd. Wel op eigen kosten. Ze zijn geen dealer van Makita. Voor de gratis accu

Prima en snelle levering

Prima prijs en keurig op tijd geleverd.

Prima georganiseerd

Mijn haakse slijper stopte er thuis mee en moest zsm nieuwe hebben Naar hd toonsoort gebeld en kon hem meteen ophalen na betaling

Klasse bedrijf met super producten

Door de corona werd het bestelde product later geleverd. Werd netjes op hoogte gebracht..

Netjes volgens afspraak geleverd

Duidelijke site. Prijs en levering goed

Teleurgesteld

***: na 2 weken heb ik nog niets ontvangen! Als je het niet hebt, moet je het ook niet verkopen! En vòòr ik het ontvangen heb vragen hoe mijn ervaringen zijn .....

Goede service, scherp geprijsd!

Goede en duidelijke communicatie en service en ik ben heel blij met mijn aankoop.

Een goed georganiseerd bedrijf

Het bestelde werd correct oprijd geleverd.

Prima winkel

Goede prijzen en snelle levering

Heel tevreden

elke keer snel en goed geleverd

elke bestelling wordt snel en netjes geleverd

Slecht

Tijdens het bestellen waren de spullen op voorraad. Na bestelling mail ontvangen dat verzonden wordt als de bestelling compleet is. Nu ruim 10 dagen later niets meer vernomen. Status indicatie is zeer gewenst. Vanmorgen hierover een mail gestuurd(7:30) nu 13:30 nog geen response.

Iemand heel blij gemaakt met deze tool-set

Kieenweg 20

5991 EK Baarlo