Netjes en goed

Snelle levering en scherpe prijzen

HD Tools heeft een breed scala aan producten tegen scherpen tarieven. De levering was ook snel. Bestel er zo weer

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Altijd kwaliteit voorop, plus scherpe prijs en snelle bezorging! Dik tevreden.

goede ervaring bij mn volgende bestelling graag wel een door hd tools geprinte garantie bewijs erbij.

top

Niks op aan te merken.

Laagste prijzen en snel geleverd

Prima !

Makita Bosmaaier gekocht bij HD Tools. Goede communicatie, prima materiaal , correcte prijs en heel snel geleverd. Kortom: 100% tevreden.

Goed advies en snelle levering.

Snelle levering en goed advies.

Goeie Service en prijs is ook goed!

Jaren klant naar tevredenheid!

Scherp geprijsd, zelfde tools

Mooi assortiment, ik vond gemakkelijk wat ik zocht, snelle levering, prima!

Top bedrijf

Heb nu twee keer iets besteld bij HD tools. De eerste keer een boormachineset. Een boormachine was niet meer te leveren, heb ik voor hetzelfde geld een zwaarder exemplaar gekregen. De tweede keer een bladblazer. Was even niet leverbaar. Gebeld met klantenservice. Kreeg netjes uitleg over de latere levering

Prima levverancier

Uitgebreid assortiment en vlotte levering. De prijzen zijn concurerend.

niet erg tevreden

schroefklopboormachine DHP458ZJ besteld en geleverd in Mbox voor DDF481ZJ , geen voorzieningen tegen transportschade van deze , los in Mbox .De Mbox verpakt in doos die veel te groot was zonder dat deze goed ingepakt was tegen eventuele schade , kon zelfs kantelen in deze doos . Gebruiksaanwijzijng ontbreekt eveneens .

Goed gereedschap en snelle levering

Goed gereedschap en snelle levering

Top! Alles zoals het hoort

Ik heb al verschillende bestellingen bij HD Tools geplaatst en tot nu toe elke keer prima in orde. Betaling via Paypal en na 1 of 2 werkdagen geleverd. Dus top!

snel en correcte service

Snel en goed geleverd!

Goed geregeld.

Instappers veiligheid schoenen

Mooie schoenen ,maar heel trage levering 3 weken moeten wachten na eerste telefoon was nog niet binnen,een week later zelf terug gebeld ging ze terug bellen hebben niet terug gebeld na een dag ook weer zelf gebeld hebben ze dan opgezonden jammer van de service

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering en scherpe prijs

betrouwbaar

Ik ben al 10 jaar klant. Steeds tevreden geweest, en nog steeds. Een goede, meestal de beste prijs, snelle levering. Ondersteuning prima. Houden zo, Rob.

prima bedrijf

Goeie slijper voor scherpe prijs en snel geleverd.

Zeer sterke Makita slagmoersleutel

Product is goed omschreven. Wel wat groot voor kleine bouten van m8 of kleiner. Krijgt zelf een vaste wielmoer los sleutel 32. Met een kruissleutel alleen los te krijgen als er een 2 meter lange hefboom aan zit.

Snelle levering en goede service. Ze houden je op de hoogte van de levering. Product goed verpakt

Gunstig prijsniveau, veel keuze en vlotte levering

Veel keuze op website, bij een gunstig prijspeil. Deugdelijk ingepakt en vlot geleverd. Bestelde machine bevalt in de praktijk zeer goed.

Betrouwbaar en goede communicatie over de status

Bestelling van reserveonderdelen voor mijn boustofzuiger duurde enkele dagen zoals ook aangegeven op de site. Netjes een tussentijdse update gehad en uiteindelijk volgens opgave geleverd.

Kieenweg 20

5991 EK Baarlo