Gewoon perfect

Zoals gewoonlijk zeer snelle en correct levering.

Alles altijd in perfect in orde

Alles naar wens

Prima snelle levering en service

Laat in de middag besteld, volgende dag geleverd. Goed spul en goedkoop.

Prima site en snelle levering!

En goed verpakt!

Correct service

Op tijd geleverd en een heel goed service chapeu

Prima gereedschap, goede website en snelle levering.

Prima gereedschap, goede website en snelle levering. Het enige minpunt is dar er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zat.

Correcte levering van goed product

Alles is verlopen zoals gewenst

Goed spul voor een nog betere prijs

Als houtbewerker heb ik vaker gereedschap nodig, gereedschap dat in de regel niet goedkoop is. Vergelijkenderwijs ben ik tot de conclusie gekomen, dat - als HD-tools het heeft - het daar goedkoper is dan elders. Als eerste kijk ik dan ook altijd bij HD-tools.

Fijne webshop, vriendelijke mensen waar je goed mee kunt overleggen

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst bleek ik een deel ervan van mijn broer te kunnen krijgen omdat hij het niet meer gebruikte. Even een belletje om de bestelling aan te passen en het was geregeld. Bedrag wat te veel was betaald dezelfde dag nog terug op mijn rekening. Super te vreden over de snelle aanpak en de scherpe prijzen!

Veel keuze, snelle levering

Snelle levering. Verkeerd schuurpapier besteld, vlot en soepel opgepakt door de klantenservice!

Uitstekende webshop!

Zonder poespas de goedkoopste versie vinden van wat je zoekt

Goed en goedkoop en snel!

Duidelijke webshop en toen ik de volgende dag mijn bestelling wilde wijzigen was dit geen probleem! Ik kreeg via de mail een betaallink en de bestelling werd aangepast en netjes verstuurd!

Snel en accuraat gereageerd en bezorgd

Snelle levering, goede prijs. Snelle reactie op aanvullende opmerkingen

Keurig optijd afgeleverd.

Bestelling was optijd afgeleverd.

Alles snel en netjes geleverd

prima bedrijf

Snel en goedkoop

Snel geleverd en het was voor dit product €25 goedkoper dan ergens anders.

Prima shop

Prijs en levering top.

Perfecte service

Meedenkend bedrijf daar hou ik van. Had verkeerd schuurpapier besteld bij mijn schuurmachine. Mevrouw belde mij op om te vragen of hè klopte. Heel erg prettig. Volgende gereedschap koop ik hier zeker weer.

prijs is altijd goed en snel

snel

Snel en prima prijs

Vaste klant en steeds voor dezelfde reden . Correcte info en prima prijs

Goed product

ondanks deze tijd zeer snel geleverd. Ben zeer tevreden met de tools

Snel en goed

Goeie service en snelle bezorging! A+++

Top bedrijf met een geweldige service

HD Tools heeft mooie producten met een betaalbare prijs en ze hebben een uitstekende service.

Ik bestel regelmatig gereedschap. Mooie prijzen en snelle levering.

Kieenweg 20

5991 EK Baarlo